Nabízím tuto obrazovku. Typový štítek nemá. Mému stroji odešlo síťové trafo a i když se mi to podařilo rozchodit pomocí čtyř traf umístěných vně, není reálné to poskládat dovnitř. Mmjn škopek nepotřebuju. I tento jsem dostal jinak by byl už dávno v SD.
Obrazovku pokládám za cennou z celého stroje. Cena 300.-
Gould.jpg
Komentář:
Velikost:
277.5 kB
Zobrazeno:
115 krát
_________________ Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Určo ne. Ani jsem neměl myšlenku to nabídnout jako nefunkční.
Byla k tomu jenom jedna sonda.
Půjde to do SD. Kromě té obrazovky. Tu si nějaký čas nechám pokud někdo neprojeví zájem. Docela svítila.
Myslím, že jako nefunční stroj to nemělo žádnou cenu. K mání jsou jiné a funkční škopky např. na Bazošu. _________________ Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Jenže jsem si to chtěl převinout. Ale jakmile jsem to trafo rozebral tak to by bylo tak složité, že jsem se do toho nedal. Tak proto to nabízím jako na součástky.
PS. Amatérsky jsem si převinul toroidní síťové trafo v zesilovači které taky chytlo mezizáviťák tak, že pralo pojistku. Systémem odvinutí sekundáru a primáru a zpětné navinutí téhož. A že to byla fuška ten primár vytrhat z toho laku. Trafo trochu nabylo na objemu, ale.. funguje.
Ten škopek nemá akorát trafo. To mám rozebrané v krabici. Ta obrazovka je jenom vystříhaná ze šasi. Dá se namontovat nazpět. Ale kdo by to chtěl v takovém stavu.. _________________ Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Zaslal: ne květen 19 2024, 9:13 Předmět:
Případný zájemce ovšem bude muset vzít na vědomí, že poštovné za celý osciloskop i s tou obrazovkou a rozebraným trafem bude vyšší, a také že opatření balícího materiálu nějakou dobu zabere.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.