Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Vaříme při bastlení (odděleno, uzamčeno)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 30, 31, 32  Další
 
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Andrea



Založen: Sep 07, 2007
Příspěvky: 9340

PříspěvekZaslal: st říjen 10 2007, 13:21    Předmět: Citovat

Radix napsal(a):
Elektronika je těžko poživatelná.

Náhodou, když si představím hrst 0402 kondíků zpěněných na troše kalafuny a v tom orestovaný TQFP240, hmm, úplně se mi sbíhají sliny na jazyku Smile (pokud neseženete 0402, stačí na drobno rozdrcené 1206, na kapacitě nezáleží)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: st říjen 10 2007, 13:23    Předmět: Citovat

Vezmi vína, piva, vody a v tom ji vymej a přistav v kotlíku. Daj do ní trochu cibule, asi jednu a jablek několik skrájej a bílého chleba. I vař to spolu až bude dobře. Potom tu jíchu proceď skrze hartuch a okořeň pepřem, hřebíčky a šafránem. Jablek trochu usmaž navrch, když by je dával, aby navrch pretoval a potom jez. Item, jiné pretování. Vezmi oblúpené mandly a skrájej nožem čistě a řeckého vína, trochu to smaž a upretuj na rendlíku, poctiváť jest.
_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Radix



Založen: Nov 14, 2006
Příspěvky: 2633

PříspěvekZaslal: st říjen 10 2007, 13:48    Předmět: Citovat

Andrea napsal(a):
Radix napsal(a):
Elektronika je těžko poživatelná.

Náhodou, když si představím hrst 0402 kondíků zpěněných na troše kalafuny a v tom orestovaný TQFP240, hmm, úplně se mi sbíhají sliny na jazyku Smile (pokud neseženete 0402, stačí na drobno rozdrcené 1206, na kapacitě nezáleží)

Ještě bych to omastil silikonovou vazelínou.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sendyx



Založen: Jun 05, 2005
Příspěvky: 12449
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st říjen 10 2007, 17:52    Předmět: Citovat

Z5 k tématu. Včera jsem zažil překvápko, díval jsem se na zakysanou smetanu (omáčka se blíží), co že každá z nich obsahuje mléko (což bych tak nějak čekal), ale kukuřičný škrob ? OMG Shocked kam ty potraviny spějí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 32853
Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21

PříspěvekZaslal: st říjen 10 2007, 18:27    Předmět: Citovat

Úplně nejlepší jsou v tomto ohledu některé uzeniny z nejmenovaného (původně německého) obchodního řetězce (XXXX JE LEVNÝ!!!) - ty může i ortodoxní Žid požít bez strachu, že zhřeší, nebo stejně fanatický křesťan je může pojísti i v postní to den - pátek - neb masa neobsahují ani co by se za nehet vešlo...
_________________
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...

A kutilmile - nelituju tě Mr. Green Mr. Green !!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sendyx



Založen: Jun 05, 2005
Příspěvky: 12449
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st říjen 10 2007, 18:50    Předmět: Citovat

Obsahují masa, co by se za PAZNEHT vlezlo... nedávno říkal známý, pracující v masokombinátu, že šofér vezoucí mouku z mlýna říkal "já teď vozím do Masny víc mouky než do pekáren ".
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Skay



Založen: Feb 22, 2007
Příspěvky: 650
Bydliště: Tábor (jih)

PříspěvekZaslal: st říjen 10 2007, 21:24    Předmět: Citovat

Zrovna žeru párek...no to ste mi zkazili chuť Sad hmm asi by jsem se měli vydat cestou jako čína ... jíst ještě když se to hejbe ... je to zaručeně čerstvé Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ZdenekHQ
Administrátor


Založen: Jul 21, 2006
Příspěvky: 25741
Bydliště: skoro Brno

PříspěvekZaslal: čt říjen 11 2007, 15:58    Předmět: Citovat

Skay napsal(a):
... jíst ještě když se to hejbe ... je to zaručeně čerstvé Smile


To se ti u párku může stát taky,zvlášť u těch "kvalitních" a "dobře" prodejných...

_________________
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
jandu



Založen: Feb 06, 2007
Příspěvky: 4509
Bydliště: vých.slovensko

PříspěvekZaslal: čt říjen 11 2007, 16:45    Předmět: Citovat

Skay napsal(a):
Zrovna žeru párek...no to ste mi zkazili chuť Sad hmm asi by jsem se měli vydat cestou jako čína ... jíst ještě když se to hejbe ... je to zaručeně čerstvé Smile


Známy bol na kuracie párky dovtedy, ký raz nezbadal na obale napísané zloženie. Neviem presne, čo všetko tam bolo, ale od kostnej múčky cez sóju až bravčové kožky a neviem čo ešte. Kuracie tam bolo akurát príchuť. Odvtedy sa kuracím párkom vyhýbá. No a v salámách - 15% hovädzie, 60% bravčové, zbytok masť a koreniny. A nakoniec to najlepšie - v zložení sa píše: 70%mäsa môže byť nahradené sójou. Ak som v tých percentách nebol celkom presný, nenadávajte mi - ale +/- 5% to určite sedí a nie je to vtip!!!

Takže radšej domáce produkty.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sendyx



Založen: Jun 05, 2005
Příspěvky: 12449
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: čt říjen 11 2007, 16:51    Předmět: Citovat

60% masa... fantazie. Možná u suchého.

Nedávno se u nás podařilo zapomenout klobásku z Kauflandu zapadlou v ledničce 6 týdnů, věřte nevěřte, barvu měla jen trochu šedší a na jedné straně vyrazila taková zelená plíseň, jako na starém chlebu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nxn



Založen: Apr 18, 2007
Příspěvky: 674
Bydliště: Turnov

PříspěvekZaslal: čt říjen 11 2007, 17:05    Předmět: Citovat

No neni nad párky domácí...žádnej sajrajt....jako z nejmenovaného obchodu L...
_________________
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Andrea



Založen: Sep 07, 2007
Příspěvky: 9340

PříspěvekZaslal: čt říjen 11 2007, 18:26    Předmět: Citovat

A jaký že je tedy rozdíl mezi párkem a sójovým rohlíkem?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EKKAR



Založen: Mar 16, 2005
Příspěvky: 32853
Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21

PříspěvekZaslal: čt říjen 11 2007, 18:31    Předmět: Citovat

Název - cena - umístění v jiném koutě super/hyper/mega-marketu...
jiné rozdíly nehledej... Laughing Laughing Laughing

_________________
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...

A kutilmile - nelituju tě Mr. Green Mr. Green !!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sendyx



Založen: Jun 05, 2005
Příspěvky: 12449
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: čt říjen 11 2007, 18:38    Předmět: Citovat

Sójové rohlíky jsou mnohem chutnější, nadýchané, křupavé a nedávají do nich barviva a masovou příchuť.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Andrea



Založen: Sep 07, 2007
Příspěvky: 9340

PříspěvekZaslal: čt říjen 11 2007, 18:52    Předmět: Citovat

Sendyx napsal(a):
Sójové rohlíky jsou mnohem chutnější, nadýchané, křupavé a nedávají do nich barviva a masovou příchuť.

Myslíš? Podle barvy s. rohlíků z místního hypermarketu bych to odhadla na E160a v množství větším než nepatrném. Ale chutné jsou.
Ale aby se tu jen nekritizovalo, mě pozitivně překvapil vysoký podíl masa v jistých grilovacích klobásách. Čekala jsem tak 40% masa a zbytek mouka tří druhů, ale bylo tam skoro 85% masa tří druhů a jen pár procent mouky. A byly dobré, mňam Noste na stůl
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 30, 31, 32  Další
Strana 4 z 32

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.15 sekund