Pro Eagle je k dispozici funkční ULP skript, který poměrně věrně převede návrh (schema, PCB) do KiCAD. Jen umístění referencí na potisku (silk screen) nepřevede, po třeba dodatečně ručo. _________________ pro mládež - Hamíkův koutek
Zaslal: pá srpen 07 2020, 9:43 Předmět:
Jen takový dotaz: Má někdo ke stažení knihovny českých (resp. československých) starých součástek do KiCadu? Přece jen byly některé dost originální a když mi tady leží...
Založen: May 09, 2017 Příspěvky: 1647 Bydliště: Kósek vod Brna
Zaslal: pá srpen 07 2020, 9:53 Předmět:
Asi bude jednodušší si ty footprinty vyrobit, je to velice snadné. Tady jsem si např. namaloval specielní relé, během chvilky. Navíc to má výhodu, že si to uděláš přesně jak potřebuješ. Tady jsem si třeba vyznačil spojené kontakty v klidovém stavu
Asi bude jednodušší si ty footprinty vyrobit, je to velice snadné. Tady jsem si např. namaloval specielní relé, během chvilky. Navíc to má výhodu, že si to uděláš přesně jak potřebuješ. Tady jsem si třeba vyznačil spojené kontakty v klidovém stavu
Narazil jsem také na potřebu nakreslit si vlastní footprinty. S KiCadem úplně začínám, existuje nějaký návod, který by mne kreslením footprintu provedl?
Existuje nějaké místo na webu, kde se sdílejí knihovny? Předpokládám, že součástek již vznikly tisíce a tak by se nějaký ten šikovný odkaz docela hodil.
Zaslal: st březen 03 2021, 22:18 Předmět:
Ja ked som zacinal s KiCadom, velmi mi pomohol tento navod. Je tam aj vytvaranie custom footprintu. _________________ ... byvaly spravca Hospudky u amplionu, Martinekk-ov brat
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby.
"Failing to plan is planning to fail" (Alan Lakein)
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.