Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18533 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: po listopad 16 2020, 17:35 Předmět: Je to ten němec nebo né
Dnes mám zajímavej den.
Minulej pátek jsem si koupil 3 m HDMI kabel a 12 ks cinč samic žlutá, bílá, červená po 4 ks.
Divný, HDMI kabel je už od soboty nainstalovanej ale ty konektory už hledám asi 2 hodiny. Převrátil jsem auto vzhůru nohama, prošacoval kapsy veškerejch hadrů co nosím, v dílně vše co leží po stolech a nic.
Ukradl mi je ten němec, nebo to má jiný vysvětlení?
Myslel jsem, že ještě nejsem tak hrozně starej.
Ach jo, zítra je svátek, zase čekat ... _________________ Jirka
Zaslal: po listopad 16 2020, 17:39 Předmět:
To mě se jednou stalo, že jsem součástky v prodejně zaplatil a nechal je tam. A doma jsem je hledal v tašce a nemohl najít. No musel jsem tam znovu. _________________ http://tesinsko.cz/webcams/rondel
Zaslal: po listopad 16 2020, 17:58 Předmět:
Hmm, tak to abych tam zavolal, jelikož prodejku v prkenici nemám, tak jsem možná stejnej případ jako Ty. Asi zůstala zastrčená v tom pytlíku _________________ Jirka
Zaslal: po listopad 16 2020, 18:27 Předmět:
Jo to já takhle sedím (ůplně SÁM) ve své jakodílně, vyndám z desky procesor, otočím se a po otočení zpátky je PRYČ !!!! Hledání skoro hodinu. Odložený na tak blbé místo, že nebyl vidět. A to néni jediný případ. Když kolem mě chodili moji kluci taxem je podezříval, teď není koho obvinit A lepší už to nebude.
Zaslal: po listopad 16 2020, 18:39 Předmět:
Tam jsem se teď díval, nejsou tam. Vzdal jsem hledání, koupím nový. To jsem zvědavej, kdy a kde se najdou, dám pak vědět. Tedy jestli nezapomenu. _________________ Jirka
Založen: Feb 09, 2017 Příspěvky: 426 Bydliště: Na dohled od Spolany
Zaslal: po listopad 16 2020, 18:47 Předmět:
Před 10 lety jsem se stěhoval. Zabalil kompletní sadu šroubováků, křížové, ploché, torxy a jiné. Našel jsem je letos v krabici od přenosného DVD přehrávače, když jsem se chtěl podívat, jestli ten přístroj je ještě k něčemu nebo ho mám vyhodit... No, už jsem ho asi vyhodil dřív.
Zaslal: po listopad 16 2020, 18:50 Předmět:
jardafiala napsal(a):
Jo to já takhle sedím (ůplně SÁM) ve své jakodílně, vyndám z desky procesor, otočím se a po otočení zpátky je PRYČ !!!! Hledání skoro hodinu. Odložený na tak blbé místo, že nebyl vidět.
To sa mi stava tiez. Nieco drzim v ruke, polozim a zmizne to. Potom nadavam a hladam, vacsinou je to pod (alebo za) niecim skryte. Pravdepodobnost vyskytu tohoto problemu je priamo umerna velkosti bordelu na stole.
Ale horsie je, ked nieco spadne na zem. Vacsinu veci sice po chvili nadavania najdem, ale niektore som nenasiel nikdy.
Někdy v 2016 jsem opravoval přímotop, mj. malým žlutým šroubováčkem Tang - Yugoslavia. Po skončení práce mi chyběl, tak jsem se podíval do přímotopu, pak všude po místnosti, pak ještě jednou...
Dodneška se nenašel. Žerou to poltrgajsti.
Zaslal: po listopad 16 2020, 18:58 Předmět:
Stejnej problém jsem měl už před 15 lety. Něco jsem rozebral, vyčistil v saponátu a nechal na sluníčku uschnout. Montuju to dohromady a kurňa chybí tlačná pružina 10 x 30 mm. Hledal jsem ji jak blbec kolem stolu a nikde nic. Pak jsem šel pro něco domů a po návratu vidím, jak se v těch vyčištěných věcech přehrabuje zobákem straka. Cinče nejsou lesklý.
to jardafiala: Tak to se mi stalo taky. Šváb se asi nějak šikovně zapíchnul do rukávu svetru a odnesl jsem ho pryč. Pak ho našel se smáčknutejma nohama na schodech.
to tomasjedno: Angličan to není, neklepu se a hladina dopaminu je v pořádku. _________________ Jirka
Zaslal: po listopad 16 2020, 19:01 Předmět:
termit256 napsal(a):
Najdes je hned po tom co je koupis znovu
Copak tohle stálo pár šušňů, horší bude až třeba někde zmizí mobil. Né tak kvůli HW ale ty kontakty zas tak často neachivuju a stále přibejvají... _________________ Jirka
Zaslal: po listopad 16 2020, 19:15 Předmět:
Taky jsme se na toto téma jednou bavili v mé bývalé práci.
Vesměs ženský kolektiv a jedna z nich to četla v novinách,
že to napadá povětšinu lidi, kteří jsou hodně intelektuální a pracují více hlavou jak rukama, čehož i další vedlejším účinkem je i špatná orientace a mnoho z postižených odejde a už zpět netrefí...
Načež jedna starší kolegyně pronesla větu roku :
" Tak to raději zůstanu blbá, než bych netrefila domů ! "
Založen: May 22, 2006 Příspěvky: 2626 Bydliště: Posázaví (JN79LT)
Zaslal: po listopad 16 2020, 19:16 Předmět:
Popíšu taky můj dost divnej zážitek, kterej se mi stal. Nic jsem neztratil ale jedu autem a 100m předemnou jede auto a začne odbočovat doleva protože jinam jet nešlo. Rovně byla uzavírka, zátaras a za ním rovinka asi tak kilometr. Odklonim zrak na 2 vteřiny na rádio a odbočující auto bylo fuč.
Nebo jsem taky byl v nějaký anomální zóně nebo jak se tomu říká, kde mě zastavil cestář který kyvadlově řídil dopravu. Zastavil jsem a nechal před regulovčíkem dost místa a tak jsem pustil brzdu že přijedu trochu blíž k němu. Jelikož jsem evidentně stál z kopce předpokládal jsem že se auto rozjede dopředu ale kdepak. Začal jsem do toho kopce couvat. Byla to fakt sranda. S kámošem jsme se docela pobavili.
Bylo to na silnici 17 u Podhořan u Ronova zde u toho mostku, kterej opravovali https://1url.cz/zz0wb
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5Další
Strana 1 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.