2004 Příspěvky: 19923 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: čt únor 04 2021, 7:44 Předmět:
To je přesně případ takového, kdo chce vydělávat na youtubu, aniž by se napřed chtěl něco naučit.
Ukázka naprosté převahy sebevědomí nad znalostmi, ba i nad zdravým rozumem, jak vyšitá.
A není to náhodou tak, že je to vzdělaný člověk a přesně ví co udělat aby to vypadalo, že je retard? Je mi podeřelé, že dvakrát dostal pecku a nijak nebyl otřesený. Z vlastní zkušenosti vím jak mi bylo když jsem to dostal. _________________ Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Zaslal: čt únor 04 2021, 9:58 Předmět:
MiraSt napsal(a):
A není to náhodou vzdělaný člověk a přesně ví co udělat aby to vypadalo, že je retard?
Pak by to měl jasně prezentovat jako šaškárnu, aby nedával příklad různým diletantům.
Nicméně podobnou "elektroinstalaci" jsou schopní stvořit i někteří živnostníci...
"těžký" rozhodování, jestli exhibouš hraje retarda, nebo retard ze sebe dělá exhibouše. Možná po shlédnutí celý sračky by bylo jasněji, ale na to je škoda času.
Zaslal: čt únor 04 2021, 15:17 Předmět:
Podstatou je právě udržet sledovanost. Je to stejný jako u seriálu. Celou dobu si člověk říká jak to je a pořád čeká až se rozluští tajemství z 1 dílu a mezitím odsteduje 150 nezáživných dílů o ničem. Nebo třeba na fejkbůku tam si člověk taky říká který dotaz je myšlen vážně a který je že si dotyčný dělá ze všech pr*
Založen: Apr 18, 2011 Příspěvky: 236 Bydliště: Benešov (u Prahy)
Zaslal: čt únor 04 2021, 16:13 Předmět:
To mi připomnělo, když mi spolužák vyprávěl (pokud si teda nevymýšlel), že se ho jednou učitel češtiny zeptal, jestli neví, proč mu ty nový gramodesky - takový ty stříbrný - jeho gramofon nepřehraje (snad, že nám i něco chtěl pustit). Učitel češtiny byl jako Hrbolek v tom starém filmu (ostatně prý učil mladého Svěráka, takže měl odkud čerpat), který měl neskutečný přehled o literatuře (i té současné), ale technika šla mimo něj, takže by se tomu klidně dalo věřit. On se ho na to ptal ve školní knihovně, být to dnešní mladá generace, ptá se na nějakou takovou hloupost asi na fejkbůku.
Zaslal: čt únor 04 2021, 19:42 Předmět:
Zatim jsem se dostal na "prachsprostý rezavý plechy o průměru 3mm " a nejdřív si jdu dát brko,abych to dokoukal
BTW.Přežil jsem i italskej erotickej horor z WW2,naprostý céčko od teplýho zabitýho režiséra (Saló aneb 120 dnů sodomy),tak tohle dám v klidu
//edit: týpek přežil,bude další.Ale divim se že ho jako vysoce qalifikovanýho takyelektrikáře nenapadlo,že místo fáze vypíná PEN (nemá céen-es,ale céen-cé dvoudrát),když tam i dokázal,že barvy L a N jsou u spousty šňůr prohozený
Naposledy upravil weed_smoker dne čt únor 04 2021, 20:44, celkově upraveno 2 krát.
On ma prohozeny uz privod.
Ja se spis divim, ze je jeste zivy. Zase docela uz chapu, ze mu skoro na vsem sviti ta doutnavka. Dostal tolik ran, ze tim zdrojem napeti je on a tak proud tece smerem dratenka > zem.
Docela jste me ovsem nalomili s tim, ze to jen hraje. Na jednu stranu dostal tolik ran, ze to neni mozny. Ale pokud by to byl profik, nedovolil by si tohle zverejnovat, protoze by musel vedet, ze by ho nekdo mohl nasledovat.
Ale zase ... ty obrazky zapojeni zasuvek jsou dobre.
Celkove si myslim, ze vse je realne. A drzim mu palce. Jen by uz nemel brat do ruky sroubovak
S pocitacema mu to jde lip https://www.youtube.com/watch?v=_7Hz9cVaROU
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.