Zaslal: čt únor 25 2021, 19:47 Předmět: Vyhledávání starších příspěvků
Zdravím.
Nwm jestli je problém jen u mně (jsem PC lama), anebo je všeobecný(?)
Vocogo:
Když si chci nechat vyhledat příspěvky některého (kteréhokoliv) uživatele:
"Hledat všechny příspěvky od uživatele XXXXXX", tak je jich (ve valné většině) více než na jednu stranu (u těch "nejaktivnějších" jsou jich stovky i víc).
První stranu bez problémů rozkliknu (objeví se cca 15 jeho nejnovějších příspěvků), ale druhou (či jakoukoliv další) už ne - objeví se mi text:
citace:
Žádné téma nebo příspěvek nebyl nalezen dle zvolených kritérií.
Takže k vyhledání jeho starších příspěvků se už nedostanu. Takhle se to "chová" už delší čas
Co s tím? Díky za vysvětlení, či za příp. "navigaci". _________________ Honza - kokúň
Zaslal: čt únor 25 2021, 19:50 Předmět:
Vyzkoušel jsem a funguje mi to jak má; ať kliknu na "Další", nebo nějakou konkrétní stránku (její číslo). Co máš za prohlížeč? _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: čt únor 25 2021, 19:55 Předmět:
Google Chrome. Dělá mi to jak při kliku na "Číslo", tak i na "Další". _________________ Honza - kokúň
Zaslal: čt únor 25 2021, 20:15 Předmět:
Ale hlavně že se furt tvrdí, že Bastlírna funguje, tak proč do ní rejpat. Tenhle stav kritizuju už minimálně 2-3 roky, to není objev posledních pár dní nebo měsíců. Potřeboval jsem několikrát něco dohledat - a zdroják mi nebyl schopnej najít ani moje vlastní příspěvky. Připomíná mi to jednu dubnovou noc v severním Atlantiku, kdy se na horních palubách tancovalo, ale v podpalubí stoupala voda ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: čt únor 25 2021, 20:24 Předmět:
Dělá mi to taky. A nejenom tam. Když např zvolím příspěvky za 24h, pár jich otevřu, vrátím se zpět, chci přejít na další stránku, tak taky někdy nenalezeno. Ale ne vždy a žádnou závislost na ničem jsem zatím neobjevil. Stačí ale znovu ťuknout na 24h a přejít na požadovanou stránku.
Vyhledávání příspěvků uživatelů mi ale kdysi fungovalo dobře. Ovšem tuhle volbu často nezadávám, tak nevím od kdy to nefachá.
zajímavé, že při ručním zadání počátku příspěvků (tj pořadové číslo stránky x 15) do adresového řádku to funguje.
nefunguje to na druhé a další stránce proto, že místo
kód:
file=search&search_author=(nick)&start=xxx
to hledá v nějakém ID uživatele, které je zřejmě chybné?
kód:
file=search&search_id=xxxxxxxxxx&start=xxx
Ale vyhledával jsem "otrocky" v sekci Provoz fóra _________________ Honza - kokúň
Zaslal: čt únor 25 2021, 20:48 Předmět:
Nefunguje. Teď jsem to testnul - otevřel jsem si v Chromákovi bez přihlášení svůj profil tady na Bastlírně a kliknul na "Hledat všechny příspěvky od uživatele EKKAR". Na profilu je, že mám na Bastlírně aktuálně 26553 postů, když rozkliknu to hledání, titulek na první stránce hlásá, že bylo nalezeno 24189 příspěvků. Fajn, na první stránce je 15 příspěvků, dole je údaj "Stránka 1 z 1613" - když ale kliknu napravo na cokoliv z řádku "Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 1611, 1612, 1613 Další", vylítne na mě hláška "Žádné téma nebo příspěvek nebyl nalezen dle zvolených kritérií.". A mám takovej neblahej pocit, že tahle situace je způsobená působením jednoho zaprděnýho zmrdorátora, kterej roupama nevěděl co by ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: čt únor 25 2021, 20:53 Předmět:
To EKKAR
Přesně stejně i u mě - proto toto vlákno _________________ Honza - kokúň
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7896 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: čt únor 25 2021, 22:01 Předmět:
samec napsal(a):
Nevie to zobraaziť, keď je viac ako 10 000 výsledkov.
Jo, to bude ono. U mě, nebo u kokůně (himl, to nejde skloňovat) mi to funguje, u toho pána ze Třebové nikoli. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.