Zaslal: st říjen 13 2021, 10:38 Předmět: Bohemia Energy zkrachovala
No, a je to tady. Už ani ten jejich A++ nikoho nezajímal, i když já to mám už rok na dobu neurčitou a loni to bylo dobrý. Letos je to bída a teď pro změnu konec.
Servery "záložních" energetických společností padají jak hrušky... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Naposledy upravil ZdenekHQ dne čt říjen 21 2021, 19:49, celkově upraveno 1 krát.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7896 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: st říjen 13 2021, 10:57 Předmět:
No pěkný. Přijdou ale jiní... Říkám si ale, že se uleví telefonním linkám, když tito otrapové přestanou vyvolávat. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Nojo, zrovna to čtu, mám u nich plyn i elektriku (ještě včera večer jsem v Tv zahlédl jejich reklamu na A++ tarif).
Ale ke komu teď přejít? Co jsem tak zběžně koukal tak to teď v této době není tak jednoduché
Zaslal: st říjen 13 2021, 11:01 Předmět:
Bude veselo. Tak si říkám, že jsem asi udělal dobře, když jsem nic neměnil a zůstal u PRE a Pražské plynárenské.
Asi bych přešel k někomu "nealternativnímu". _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: st říjen 13 2021, 11:03 Předmět:
Já hlavně nebudu platit inkaso se zálohou pro BE a počkám si až na papíry od EONu. Mají přijít do měsíce. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: st říjen 13 2021, 11:07 Předmět:
Jdi na poštu a tam ti z aktuálního dokladu tu zálohu vyndají, jestli tam máš ještě další platby. Stojí to asi pětku.
Zaplacení inkasa s nižší částkou (příkazem) není cesta - počta ti to celé vrátí zpátky.
Připlatím - nepřiplatím, při mé roční spotřebě (do 2000 kWh) a plynu jen na vaření bych ušetřil dvě kila za rok. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: st říjen 13 2021, 11:10 Předmět:
To je zbytečná cesta. Přijde upomínka na poplatek pro ČRO a TV, vodárny to řešit nebudou (nevadí jim to) a BE nic nedostane. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: st říjen 13 2021, 11:12 Předmět:
Tak jo, když to vyřešíš s vodárnami a podobně. Já myslel abys neměl problém s dalšími (neuhrazenými) platbami. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Já hlavně nebudu platit inkaso se zálohou pro BE a počkám si až na papíry od EONu. Mají přijít do měsíce.
nojo, jak je to vlastně se zálohovými platbami, budou se lidem kteří jsou u B.E. dál automaticky strhávat ze SIPO pro Bohemii - to jsem se nikde nedočetl.
Zaslal: st říjen 13 2021, 11:37 Předmět:
Jak to bude? Pokud jsou lidi blbí, tak to nestopnou a nikdo jim nic nevrátí. Když to stopnou, tak je může někdo upozornit na nedoplatek, ale až při vyúčtování a to ještě k datumu krachu firmy.
Samozřejmě to chce přejít k jinému dodavateli. Doporučuji si prohlédnout ceník ČEZu a Innogy.
citace:
„Většiny našich stávajících zákazníků se toto navýšení cen vůbec nedotkne, dlouhodobé smlouvy s fixní cenou samozřejmě dodržíme,” uvedl ředitel skupiny Innogy pro maloobchod a marketing David Konvalina.
Zaslal: st říjen 13 2021, 11:54 Předmět:
Nechali to zkrachovat aby nemuseli dotovat to co naslibovali protoze cena silove energie na burze mezitim cca 2x vzrotsla. BE je zahojeny a rozhodne brecet nebudou.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 27, 28, 29Další
Strana 1 z 29
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.