Zaslal: út leden 25 2022, 10:03 Předmět:
Ty jsi ale dement, co? To propichování baterie asi radíš ty, protože tady je řeč jen o propichování obalu, jestli to tedy pochopíš v tom mentálním supermozečku. Už ses nafénoval?
No jo, všechny věci které rnbw přinese od kontejneru, tak opravuje pouze košér
U některých baterií jsem viděl i perforaci v obalu, přes kterou ty plyny utečou bez propichování. Jinak to takhle dělají i v "servisech", akorát se tím nechlubí.
Hej, len ti pri tom prepichovaní trochu ujde ruka a za pár týždňov poškodený článok niekde spôsobí nejaké nešťastie. Už to, že je článok nafuknutý je varovným signálom možného problému. Ak tento varovný signál odignoruješ, ďalšií už zrejme nepríde.
S těmito uklidňujícími slovy určitě dáváš při prodeji půlroční záruku.
@samec: Logicky to bude na vlastní riziko. A mě s žádným "servisem" nespojuj, v životě jsem nepřinesl od kontejneru nebo ze sběrného dvora jedinou věc, chodím je tam jenom vyhazovat. Akorát jsem napsal, že mi takhle odplyněná baterie funguje dva roky.
Zaslal: út leden 25 2022, 11:49 Předmět:
samec napsal(a):
Hej, len ti pri tom prepichovaní trochu ujde ruka a za pár týždňov poškodený článok niekde spôsobí nejaké nešťastie. Už to, že je článok nafuknutý je varovným signálom možného problému. Ak tento varovný signál odignoruješ, ďalšií už zrejme nepríde.
Dávej bacha, aby sis při řezání chleba nepodříznul krk.
Zaslal: út leden 25 2022, 12:32 Předmět:
Cierna lepiaca paska ako zaklad konstrukcie - "kvalita" ako tie plastove cinske "macbooky", co som nedavno opravoval.
Hladaj HW-37154200 alebo 30154200P. Predavalo sa to asi aj pod znackou Jumper EZbook. Ale pozor - tych baterii moze existovat viac podobnych, ale nie vhodnych (napr. iny konektor). Najst klavesnicu do toho jedneho smejdu nebolo prave jednoduche.
Zaslal: út leden 25 2022, 12:49 Předmět:
Mimo tu baterii , ale zatím docela spokojenost.....
jede to skoro nonstop.... ani to kolikrát na noc nevypínám na noc
pěkně se mi dívá na ten fullHD display a v nouzi i dotykový... a je to malé a lehké, když je to třeba přenést... filmy utáhne... a prd žere ....
jasně, že konstrukce nic moc a musel jsem dokoupit kartu, protože základních 32GB mi bylo málo... ale za 6600Kč ..... se s tím nebojím ani na akce u vířivky ani ranní rosa tomu zatím neublížila
Zaslal: út leden 25 2022, 12:54 Předmět:
Okrem dvoch clankov tam bude asi elektronika, takze vymena samotnych clankov asi nebude mozna (elektronika sa moze zablokovat). Skus odlepit tie pasky.
A žiadná vrtuľa. To ticho je veľmi návykové.
Tiež mám 13Wa ale nie flex, ale ešte ten prvý visionbook. Bol za 200 Eur. Za tú cenu mi nevadí, keby po dvoch rokoch skapal. Ale už ide štvrtý rok.
32GB je tak akurát, že sa ý Windows nevie zaktualizovať. Svoje dáta mám na dokúpenej 32GB microSD karte. Vnútri vyzerá podobne, len trochu menšie jak baterka, tak procesorová doska. Nový bežal na baterku celý deň. Minule som ho odpojil kvôli nedostatku zasuviek a po hodine ukazoval 20%. Inak je vždy v elektrine. Až skape baterka, tak z neho bude stopercentný prenosný desktop.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3, 4Další
Strana 2 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.