Zaslal: pá červen 05 2020, 13:36 Předmět:
Jasně.
Proto všichni fízlové, hlavně ve velkých městech, přes dalekohledy a kamery nemilosrdně flastrují všecky, kdo jen náznakem vezmou telefon do ruky.
Tak jistě.
Zaslal: pá červen 05 2020, 19:17 Předmět:
Kremik napsal(a):
Otázkou je, jestli mobil dá vědět nebo mail bude tiše čekat v apce, dokud se sám nepodíváš.
Dá vědět. Mailový klient ale z principu své činnosti kontroluje nové zprávy sám v určitých intervalech, takže člověk se o nové mailové zprávě nemusí dozvědět zcela okamžitě. Mailový klient je (snad ještě) systémová součást Androidu, takže by měl bez problémů spolupracovat. Je možné, že ale mnoho lidí na svém smártfónu mail nepouživá, spíš používají různé chatovací appky. Jeden člověk byl velice překvapen, když jsem mu sdělil, že své maily si může číst i ve svém smártfónu.
Termit by v podstatě potřeboval ebastlírnu ve formě nějaké appky. Ale takovéto řešení už mi příjde takové jakože frikulínsko trendy, což je si myslím mimo záběr zdejšího publika (a to je fajn).
No, ale pokud má potřebu sjíždět ebastlírnu i v autě během řízení (byť na červené), vypadá to, že na ní začíná být závislý, a tak bych jeho závislost dále raději neživil usnadňováním téhle činnosti.
Fakt nechápu, v čem je problém.
1) Napíšu/upravím příspěvek
2) Zkontroluju si ho
3) Dám náhled
4) Kounu dolu, pokud během psaní přibyla odpověď pozměňující význam mého příspěvku -> návrat na 1)
5) Odesílám
Ano v náhledu je pointa řešení. A protože nejsem v některých "živých" diskusích dostatečně rychlý, obvykle se vracím na bod 1 s vložením nicku, kterému je odpověď určena.
Zaslal: pá červen 05 2020, 21:50 Předmět:
Mi se zase stává, že odešlu příspěvek a pak mě napadne ještě něco tam připsat. To už pak hrozí, že se dole objeví řádeček "Naposledy upraveno...". Mi to ale nějak nevadí. Spíše mě překvapilo, že některým ano, a důvod své editace písemně odůvodňují. To mi přijde zbytečné. Ze záměrného překrucování svých příspěvků tady zase tolik lidí nepodezíráme.
Založen: May 13, 2009 Příspěvky: 5306 Bydliště: BA-Petržalka :(
Zaslal: so duben 09 2022, 8:49 Předmět:
Hlásim podozrenie že nechodia upozornenia na nové príspevky. Vo vtipoch sa diskutuje už druhý deň, a upozornenie žiadne, pritom tam vidím že mám nastavené sledovanie. _________________ Som proti budovaniu nechutne drsných červených cyklociest, je to hnus.
Ideológie developerov niesu kompatibilné so šťastným životom. Ide im iba o zisk.
Založen: May 13, 2009 Příspěvky: 5306 Bydliště: BA-Petržalka :(
Zaslal: ne duben 10 2022, 11:58 Předmět:
Zaujímavé. Dnes mi prišlo upozornenie na nový príspevok z 6.4. Kde sa to tie 4 dni túlalo... Pritom ostatné upozornenia chodili. Že by nejaká nová cenzúra? _________________ Som proti budovaniu nechutne drsných červených cyklociest, je to hnus.
Ideológie developerov niesu kompatibilné so šťastným životom. Ide im iba o zisk.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.