V Androidu není jen jedna aplikace pro telefonování nebo kontakty (kalendář, email atd.). Tak jako každý výrobce má svou nástavbu/launcher apod. To nebylo jiné ani v Androidu 5.
Založen: Feb 25, 2010 Příspěvky: 738 Bydliště: Moravský sv. Ján, Slovensko
Zaslal: po říjen 16 2023, 16:39 Předmět:
Celeron napsal(a):
TMám nastavenej režim spánku po 5 minutách nečinnosti. Displej mi ale chcípne po cca 1-2 minutách. Nějak nepozoruju, že by se změnou nastavení na 2 nebo 10 minut něco změnilo. Ten režim spánku je tohle zhasínání displeje při nečinnosti a nebo to je něco jinýho? Nebo má Android 13 nějakej bug?
Díky!
Nastavil som režim spánku 5 minút, svietil 5 minút
Jinak ještě Android 12 na Redmi 9 mi řadí normálně podle české abecedy, tedy C, Č, D. Upgrade na 13 prý není, i když na jiném stejném telefonu se už před 2 měsíci stáhnul. Tohle je pro Xiaomi typycké, že jim ty updaty blbnou.
Už jsem to naznačil, že záleží, co používá za aplikace, tak nechápu, proč ji Celeron neuvedl.
Většinu obcházím Google aplikacemi, kromě telefonování, protože používám nahrávání hovorů.
V telefonu mám tím pádem Kontakty od výrobce telefonu a tu od Googlu, ale vždy jde zvolit, podle čeho se má řadit seznam a vše je u mě správně i s diakritikou.
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18533 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: po říjen 16 2023, 17:44 Předmět:
Používám to, co bylo v mobilu od výrobce. Telefon je verze 115.0.570746104 ale co je v tom za verzi telefoního seznamu nevím kde hledat. U mě jdou kontakty řadit podle jména nebo přijmení, formát jména a motiv. Nic víc. _________________ Jirka
Podle verze to je aplikace Telefon od Googlu, takže tam nejspíš bude i aplikace Kontakty od Googlu. Řazení je takové jak uvádíš a mě to neřadí podle druhého písmena a fotky u kontaktů, které mám v Google účtu se normálně synchronizují do telefonu.
U aplikací, které dělají neplechu, se dá vyčistit cache a uložené data, což jde i bez odinstalace. To často pomůže, akorát se musí po následném spuštění znovu nastavit dle potřeby.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.