Zaslal: po říjen 16 2023, 19:36 Předmět: eagle 6.6.0
Prosím o pomoc. Mám eagle 6.6.0 ale vie mi robiť plošák tuším len 8x8cm. Myslím že ho treba "kreknúť" ten crack ale nemám. neviete mi s tým niekto pomôcť?
Když toho eagla zaříznuli, tak jsem zkusil KiCad a fungovalo to
Takže nebyla žádná motivace krekovat jaksi cosi, co stejně nemá budoucnost, když mi naprosto bezproblémově a legálně čistě chodí KiCad, bez blbých omezení, zato s vývojem a výhledem do budoucnosti.
Zaslal: st říjen 18 2023, 7:59 Předmět:
Asi je to o zvyku. stále používám E 6.4.0 a protože zde mám dost svých součástek v knihovnách a projektů historicky, rád jej budu držet při životě. Učit se něco nového má smysl, až když zde narazím na neakceptovatelné omezení.
A najít si správný archiv na uložto snad najde kdokoliv, kdo umí číst/psát a není lenoch.
Tak najít něco asi není problém, pokud je člověk ochoten hledat
Zato prostě napsat gemerge -avq kicad a odklepnout to je ještě mnohem jednodušší a člověk nemusí přemýšlet o případné přibalené havěti Prostě jsem lenoch
Zaslal: st říjen 18 2023, 9:43 Předmět:
gilhad: gemerge? to ficis na gentoo? bezny clovek dava apt-get install kicad
Mna len zaraza, ze aj v dnesnej dobe cloudu, miliona free alternativ na velmi slusnej urovni niekto riesi crack.
A predpokladam, ze to bude na pocitaci, kde ma dolezite data bez zaloh a chodi na internet banking.
Vykasli sa na eagle a skus nieco nove. a nepouzivaj vyhovorky typu, ze v tom nevies robit. princip je stale rovnaky. povyberas si suciastky a poprepajas medzi sebou. _________________ No vidis, a tak si sa bal
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Další
Strana 1 z 9
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.