Koupil jsem tenhle krám, skoro splňoval požadavky. Ale už toho lituju. Nevíte někdo, jak zprovoznit notifikaci (hajzlové na heuréce tvrdili že má ledku)? Aplikace stažena, nefunguje, z netu na diskusích nic nepomáhá. Ty kvůli úspoře 20 haléřů tvrdí, že je to překonané a mobil má mít pořád zapnutou obrazovku, asi aby vybíjel baterku a vypálil amoled, který mimochodem stojí za hov.. Takže ho budu muset asi vrátit. Zlatý starý mobil _________________ Spát je dobré. Být mrtev je lepší. Nikdy se nenarodit je nejlepší.
Založen: May 22, 2006 Příspěvky: 2626 Bydliště: Posázaví (JN79LT)
Zaslal: so květen 04 2024, 22:40 Předmět:
Podle mne telefony Redmi a POCO nemají notifikační diody. Měl jsem z těchto řad několik kusů v ruce, nikdy ji neměli. _________________ Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat
Zaslal: ne květen 05 2024, 11:23 Předmět:
Sandal napsal(a):
Podle mne telefony Redmi a POCO nemají notifikační diody. Měl jsem z těchto řad několik kusů v ruce, nikdy ji neměli.
Nevím, jak Redmi, ale POCO má. Stejně to bude jen otázka softwaru, protože když to umí upravit nějaká aplikace, tak ta tam tu ledku přece nedá, ale jen umožní její zapínání.
Mám předloňské Poco a notifikační LEDku nemá.
Displejové notifikace jsou ideální pro AMOLED displeje, u IPS se musí zapnout podsvícení a zbytečně to žere baterii. Stejně je s podobnými aplikacemi často problém, protože dnešní systémy se snaží aplikace na pozadí zastavovat, vypínat jim auto-spuštění atd. Stačí si přečíst komentáře pod výše nalinkovanou aplikací.
Založen: Nov 17, 2011 Příspěvky: 6785 Bydliště: U Litomyšle.
Zaslal: ne květen 05 2024, 14:11 Předmět:
Je to prostě naprostý krám, děsné co všechno tam nacpou namísto užitečných věcí. Nevím zda vrátit nebo nechat v šuplíku protože třeba za rok nebude už vůbec nic normálního. A to jsem nechtěl žádný zázrak, prostě obyčejný mobil Dík za reakce _________________ Spát je dobré. Být mrtev je lepší. Nikdy se nenarodit je nejlepší.
Není tak špatnej, spadl mi do hajzlíku a pořád funguje. Bez notifikační diody jsem se zatím obešel. _________________ Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Založen: Nov 17, 2011 Příspěvky: 6785 Bydliště: U Litomyšle.
Zaslal: ne květen 05 2024, 18:24 Předmět:
Proč bych si sakra vymýšlel? Je to sken z heuréky. Nebo jich je víc? _________________ Spát je dobré. Být mrtev je lepší. Nikdy se nenarodit je nejlepší.
Zaslal: ne květen 05 2024, 18:53 Předmět:
DedVseved napsal(a):
Mám předloňské Poco a notifikační LEDku nemá.
Asi sis nepřečetl, co jsem psal. Prostě má. Jestli máš jinou verzi, tak ji mít nemusíš. Dělají to tak asi na střídačku. Je tady pár taky majitelů POCO X3 6GB/128GB, co ti to jistě potvrdí. Samozřejmě tam píšou v parametrech, že to není pro seniory, takže je vidět, že to musí psát opravdový kre.tén.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3, 4Další
Strana 1 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.