Zaslal: po duben 29 2019, 0:22 Předmět: Myčka AEG Favorit Intensiv AA
Dobrý den,
vlastním myčku AEG Favorit Intensiv AA PNC 91137106000.
Myčka někdy nedokončí mycí cyklus a když uběhne čas zvoleného programu na displeji se objeví nula "0"která začne blikat ,ale mycí cyklus se nedokončil vypuštěním vody z myčky. Výpouštěcí čerpadlo je v pořádku, protože při zapnutí myčky vždy vyčerpá zbytek vody z myčky než se napustí nová voda a i v průběhu mycího cyklu čerpadlo vodu vypouští.Normálně program skončí tím ,že na displeji svítí nula a myčka má vypuštěnou vodu.Dle mého názoru se nejedná o chybové hlášení protože před nulou není žádný další symbol,který by se měl zobrazit u chybového hlášení.Jinak myčka je denně v provozu ,cca 1x týdně čistím síto a filtry a každé 3 měsíce používám čistič myčky.Prosím o radu včem by mohl být problém.Předem moc děkuji za radu.Vašek
Založen: Jun 20, 2005 Příspěvky: 510 Bydliště: Bukovec okr.Frýdek Místek
Zaslal: po duben 29 2019, 10:32 Předmět:
Zdravím, a co třeba čidlo hladiny vody, nemůže hlásit vyšší hladinu než ve skutečnosti je?
U naší myčky electrolux jsem před pár lety čidlo měnil, dlouho byl klid, a teď občas taky zase chyba o neodčerpání vody, přitom v myčce už voda není.
Mám asi stejný problém s myčkou AEG Intensiv AA, kdy se v průběhu mytí zastaví a rozsvítí se všechny LED nad tlačítky. Někdy je číslo zhasnuté nebo bliká 0. V myčce zůstane voda a musí se vypnout, zapnout a znovu spustit mycí program, aby se voda vyčerpala, a potom trvá několik minut, než začne vodu napouštět.
Tak relátko topení v panelu je asi jasné, tomu se vyhřává silový kontakt v nedostatečně letovaném spoji na desce (já to tedy před proletováním posiluji měděným drátkem) To ostatní bude asi souviset se stavem té desky, když se nedokončí cyklus kvůli neohřátí vody.
Ovládací panel bude muset ze dveří ven a prověřit spoje.
Krom jiného tady u těch modelů taky hodně podcenili ty konektory na vedení u hlavního vypínače, jen máčklý vodič do "nožíků" pinu je málo a i tam se to umí nepěkně vyhřát ...
Kolega z práce teď od myčky vyhořel, hasiči říkali, že 5 let nic a v tomhle týdnu už třetí myčka. _________________ Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Zaslal: pá březen 26 2021, 14:55 Předmět:
Zlomený kabel ve dveřích?
Jednou se mi stalo že vnitřek čerpadla (ten magnet na hřídelce) byl zalepený hmotou, vypadalo to skoro jako asfalt, za studena ok, za tepla se to přilepilo a nevyčerpalo vodu, venku čerpadlo jelo, vevnitř jen do zahřátí a pak se závada opakovala. Taky AEG Favorit, po vyčištění jede už rok ok.. _________________ Co mne nezabije, to mne posílí ...
Ahoj, neměl by někdo z vás tenhle celý board na prodej? Případně tip na místo, kde se dá koupit za normální cenu, 2-3t mi přijdou úplně mimózní cenovky.
Jde o EDW 1500
model ELE327B
SW:DMA24 FR
Electrolux code 1111458-00
Z boku je ještě číslo: 111 146 369
Včera se nám to se sousedem povedlo celkem efektně zapálit. Původně to vypadalo na něco jiného, proletovával jsem všechny piny na tom plochém kabelu, což byla původní závada. Zjevně to bylo všechno uklepané, nechodila pořádně indikace a volba programů. Tak jsem to pečlivě sletoval, jenže při tom žonglování s deskou se asi uvolnilo i něco kolem výše zmíněného relete, po spuštění programu okamžitě vyšlehl plamen jak blázen. Kdyby jsme to neměli venku a chytnula ta izolace, které je ta myčka plná, tak by to byla asi velmi nepěkná záležitost…
Soused je jinak s myčkou velmi spokojenej, novou určitě nechce.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.