Dobrý den,potřebuji poradit.Opravuji Grundig TK248,elektricky opraven ale popraskané gumové obložení na mezikolech.Obložení jsem koupil nové,problem je jak stahnout vnější segerové kroužky,osa 3mm.Nemohu nikde sehnat tak malé kleště.Nebo dejte typ jak je stahnout.jsou špatně přístupná.Děkuji za rady.
Zaslal: pá červenec 12 2024, 13:20 Předmět:
Pokud se k ségrovce jakž takž dá dostat, lze ji za mezeru rozpáčit dvěma šroubováčky. Je to poněkud nouzovka, ale dá se. _________________ Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Zaslal: pá červenec 12 2024, 13:56 Předmět:
Dobrý den,děkuji za rady.Já kleště na segerovky mám ale jsou na průměr od cca 6 mm,Ten magnetofon je plný velmi malých segerovek.Určitě musí existovat kleště na malé průměry.Já ty svoje kleště,když jsou otevřené mají hroty od sebe cca 4mm a to je na malé segerovky moc.Když jsem dal za gumové obložení 19 Eur,tak bych to chtěl udělat pořádně.Magnetofon hraje velmi dobře,nahrává a je ve sbírkovem stavu.Už jsem probíral Temu,obchody pro modeláře ale bez úspěchu.
Zaslal: pá červenec 12 2024, 14:38 Předmět:
forbidden napsal(a):
Koupil jsem si tyto. Jsou univerzální a na občasný použití dostatečný.
Vypadají celkem schopně na občasné použití. Jaký je průměr těch kolíčků na konci čelistí? Když jsem servisoval HP8640 tak jsem to taky řešil a nějaké kleště, podobné, koupil. Ale konce jsem musel opilovávat.. Byl větší průměr. Naštěstí jsou z bláta a tak to šlo. Ten rozměr kolíčků snad nikdo neuvádí... _________________ Rotor rotuje a stator stagnuje...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.