Nevím co je na tom divného, že se snížila rychlost.
To je úplně normální jev, pokud z ničeho nic dáte neomezené data. Lidi to holt zacpou tím jak najednou začnou ten internet využivat.
Spíš by mě zajímala otázka jak je to s FUP. Ten nevyčerpaný FUP se pozastavuje, nebo se čerpá jako první a pak po skončení neomzeného internetu bude člověk bez internetu?
Vy mrdky co jste proti tomu aby postižení povodněmi dostali na pár dnů data zdarma, vzpomeňte si na to až se dostanete do podobných sraček vy a všichni okolo vám místo pomoci ukážou fakáče, protože vědí co jste zač.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33071 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: út září 17 2024, 14:28 Předmět:
martinkopp napsal(a):
Vy mrdky co jste proti tomu aby postižení povodněmi dostali na pár dnů data zdarma, vzpomeňte si na to až se dostanete do podobných sraček vy a všichni okolo vám místo pomoci ukážou fakáče, protože vědí co jste zač.
Nech si urážky pro svoji rodinu, pokud na to máš koule - do očí bys nám nic podobnýho neřek, protože to bys měl z řiťky štípačky na dvacítky Roxory, frajere. Jasně jsem napsal, že pokud by mi operátor snížil rychlost proti předchozí smlouvě bez mýho souhlasu, požadoval bych naopak já od něj odpovídající snížení ceny - na tom není nic nepřejícího, je to tržní SMLUVNÍ vztah = já platím, oni dodávají. S nějakou dobročinností to nemá nic společnýho, já jim nezakazuju poskytovat postiženým data zadarmo - ale nebudu v tu samou dobu platit za něco, co mi kvůli tý dobročinnosti oni odeberou/znemožní využívat. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Tak naskenuj smlouvu s mobilním operátorem, kde máš odstavec o minimální rychlosti stahování a odesílání dat.
Vůbec se nedivím, že máme nejdražší mobilní data, když jsou jedinci, kteří uvažují takhle. To je přesně jak s tou pipinou ministryní Martou Novákovou, která prohlásila, že "čím méně se těch dat používá, protože se jim vyhýbáme, tak tím nepřispíváme k tomu, aby byla levnější".
Založen: Nov 28, 2004 Příspěvky: 1812 Bydliště: pod Black Mount
Zaslal: út září 17 2024, 15:20 Předmět:
Jo, taky jsem dostal tuhle sms. Mám neomezené data 10Mb/s, sms a volání. Tak jsem zvědav co mě navýší. Na dsl.cz mám down 13Mb/s a up 17Mb/s, nejsem v zátopové oblasti.
Zaslal: út září 17 2024, 15:24 Předmět:
DedVseved napsal(a):
Tak naskenuj smlouvu s mobilním operátorem, kde máš odstavec o minimální rychlosti stahování a odesílání dat.
Vůbec se nedivím, že máme nejdražší mobilní data, když jsou jedinci, kteří uvažují takhle. To je přesně jak s tou pipinou ministryní Martou Novákovou, která prohlásila, že "čím méně se těch dat používá, protože se jim vyhýbáme, tak tím nepřispíváme k tomu, aby byla levnější".
Nemám, jsem na korporátním tarifu, kterej je pro veřejnost nedostupnej. Napsal jsem, CO BYCH UDĚLAL, ne co dělám/udělám - já na mobilních datech závislej nejsem, mám je v podstatě jen jako doplněk k mobilnímu tarifu. Fakt je, že v globální smlouvě jsou dodatky o maximálním možným % doby, po kterou nemusí bejt data dostupný resp. nemusí bejt dostupná plná rychlost, NEŽ MUSÍ DODAVATEL SLUŽBY = OPERÁTOR POSKYTNOUT SLEVU za daný zúčtovací období. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
2004 Příspěvky: 19990 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: út září 17 2024, 17:06 Předmět:
Celé mi to připadá, jako reklamní akce: k čemu jsou volné hovory a data v oblastech, kde to odnesly mobilní i pevné sítě, místy se lidi v průseuru dodnes vůbec nedovolají, natož, aby si z dlouhé chvíle hráli onlajnovky, nebo zavěšovali videa na některou síť? Nakonec, i kdyby to tak fungovalo, že by mi operátor omezil konektivitu ve prospěch těch, kteří dosud neuschli, neprotestoval bych. Jenomže tak to nefunguje.
Teď, když se budou postupně obnovovat sítě, by to byla velká pomoc.
Ale ukončit nabídku dnešní půlnocí, dřív, než ty sítě začnou zase chodit, ... kolik lidí ji vůbec stihlo využít?
Nemám, jsem na korporátním tarifu, kterej je pro veřejnost nedostupnej. Napsal jsem, CO BYCH UDĚLAL, ne co dělám/udělám - já na mobilních datech závislej nejsem, mám je v podstatě jen jako doplněk k mobilnímu tarifu. Fakt je, že v globální smlouvě jsou dodatky o maximálním možným % doby, po kterou nemusí bejt data dostupný resp. nemusí bejt dostupná plná rychlost, NEŽ MUSÍ DODAVATEL SLUŽBY = OPERÁTOR POSKYTNOUT SLEVU za daný zúčtovací období.
Co to je plná rychlost? Tu má tvůj zaměstnavatel taky uvedenou ve smlouvě s mobilním operátorem? Nebuď naivka, která se ukájí na rychloměru u speedtest.net, protože každé měření je cinklé. Pro těch pár sekund při měření ti vyhradí širší pásmo i v dobách, kdy nikomu zadarmo nic nedávají.
Zaslal: út září 17 2024, 20:56 Předmět:
Smlouvu nemám, vyjednával a podepisoval ji někdo podstatně vejš než já. Ale hlásíme každej pokles rychlosti, každej výpadek dat - k tomu čas a lokalitu s co největší přesností. Jak to spadne pod určitý meze, firma reklamuje cenu. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: May 13, 2009 Příspěvky: 5365 Bydliště: BA-Petržalka :(
Zaslal: út září 17 2024, 21:15 Předmět:
Ono za niečim bonusovým je vždy nejaké ALE. Moja skúsenosť s O2, mám predplatenú kartu: Je známe že časom prepadnutý kredit sa vráti pri ďalšom dobití. Ale mne sa nevrátil celý. Na ich podpore som sa dozvedel, že sa vracia iba klasický kredit, nie bonusový. Bonusový kredit je napríklad z akcie "pri dobití do dvoch dní získate 50% kreditu naviac" a podobne. A teraz tá záludnosť: bonusový a klasický kredit sa spočítajú a vystupujú spolu ako jeden kredit, nedá sa zistiť ktorého je koľko. Pri volaní sa čerpá najprv ten klasický, až po jeho vyčerpaní sa čerpá bonusový. Logicky by to malo byť naopak, ale nieje. Takže môžem mať roky časť kreditu ako bonusovú a ani o tom nemusím vedieť, a prídem na to až keď si včas nedobijem kredit a tá bonusová časť sa nenávratne stratí. _________________ Som proti budovaniu nechutne drsných červených cyklociest, je to hnus.
Ideológie developerov niesu kompatibilné so šťastným životom. Ide im iba o zisk.
Celé mi to připadá, jako reklamní akce: k čemu jsou volné hovory a data v oblastech, kde to odnesly mobilní i pevné sítě, místy se lidi v průseuru dodnes vůbec nedovolají, natož, aby si z dlouhé chvíle hráli onlajnovky, nebo zavěšovali videa na některou síť?...
Reklamní akce to samozřejmě je. Ale zas tak uplně mimo to není. Kromě míst typu Krnov, kde se zaplavilo celé město, to v těch vesničkách většinou nějak běží, pokud BTS na kopci nesfoukl vítr. Smysl mají hlavně ty hovory, protože lidi potřebují vyřizovat všechno možný. Data tak na zaslání fotek pojišťovně.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3Další
Strana 2 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.