Zaslal: út září 17 2024, 20:03 Předmět: CyberPower VP1000ELCD franc. zás. varování před nákupem
Zdravím, letos v dubnu jsem koupil tento záložák. Dobrá cena, displej, administrace v pc, naše zásuvky s kolíkem. Když jsem připojil dva spotřebiče tak zasunout do zásuvky moc nešlo. S trochou síly už jo. Sice se zemnící kolík trochu viklá ale co, nejsem jediný dle netu. Během života záložáku u mě jsem párkrát vytáhl a vrazil zpátky zásuvku, nějaké změny. No a dnes že použiji ještě jednu zásuvku. Zástrčka tam šla nějak mooc volně. To mě už nedalo a tak vše odpojit a rozdělat. Sundal jsem zadní dekl a čučel jak puk. Pásky s rozvodem elektřiny pro zásuvky trochu jinde, kryt co drží ty pásky taky. Dole byly dvě zástrčky a ty drželi ty pásky v nějaké poloze. Tři trny co drží kryt pro pásky vyrvaný, dva ok ale to proto že tam někdo zapomněl vrazit šrouby. Jedny koncové zarážky pro pásky ulomeny. Paseka děs bes. Vyházel jsem pojistky co kryjí dírky zásuvek, jenom pro zlost, našel náhradní delší šrouby, zkompletoval a vyzkoušel zasunout a vysunout Drží to víc než nové ale rád bych sehnal tu zásuvkovou lištu. Ten blok je vyjímatelný aby šlo jednoduše přizpůsobit variantu podle země a použití. Deska a osazení je dobrý, nikde není naflusaná tavka, čísté. Elity mají prostor k životu, značku už nevím. [/b]Měl jsem to rozdělat a zkontrolovat, dát šrouby a vše pozdotahovat. no co už teď. Na reklamaci jsem to chtěl dát ale čekat měsíc a pak ti řeknou chyba uživatele-zásuvky si do*ebal sam jsem zvolil tohle řešení.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.