Podle čeho jste usoudili, že oprava Indesitu z roku 2006 by byla nerentabilní? Odešlo ložisko či co? Candy je na tom s ložisky ale podobně, svařovaná vana je samozřejmostí, i když teď jsem měl výjimku a byl v ní vadný motor, uvolněná a vystouplá jedna lamela komutátoru. Ale design mají Candy opravdu povedený, to musím uznat.
Založen: Nov 17, 2011 Příspěvky: 6782 Bydliště: U Litomyšle.
Zaslal: st březen 27 2024, 11:30 Předmět:
Protože motor neměl sílu pořádně točit, komutátor a kartáče byli OK. A candy proto že splňovala jako jediná požadavky. A ještě taky proto že candy indukce šlape 15 let. I když to asi není tak důležité, dnes by to byla polovina. _________________ Spát je dobré. Být mrtev je lepší. Nikdy se nenarodit je nejlepší.
Zaslal: pá březen 29 2024, 12:58 Předmět:
Vlafig napsal(a):
Ale design mají Candy opravdu povedený, to musím uznat.
Jako design čeho? Předního panelu?
Jsou ještě na trhu nějaké předem plněné pračky, které mají delší životnost, nesvařenou vanu a vyměnitelné ložisko bubnu?? Možná Miele, Electrolux, Bosch? Něco korejskýho (LG, Samsung)?
Nesvařenou vanu mají stále ještě pračky Samsung, LG a pračky korporátu ECG, Goddess, Philco, Sharp, atd. Nevím, kde se tyto pračky vyrábějí, ale za poměrně nízkou cenu mi zase nepřijdou kvalitativně úplně nejhorší.
Měl jsem kdysi pračku Panasonic a ta měla úplně vlastní konstrukci, např. šikmo nakloněný buben směrem dozadu. Pak jsem měl ještě jinou Panasonic a ta byla velmi podobná těm pračkám ECG a spol.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 26, 27, 28
Strana 28 z 28
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.