Nejsem si moc jistej, že notebooky disponují možností výměnu CPU.
zas další co neví ani hovno, ale má potřebu žvatlat, proč?
dyž píše druhé generace, tak snad automaticky Sandy, tak buď vim, podívám se, nebo mlčím, tvl a ty stupidní hovadiny vo novější generaci, to mně ho vyndejte tpč, víte vůbec co to je bůček? tam nende vy volové vít vo dekádu novější desku a vyměnit celý střevaven, panenko skákavá
čtyřjádra budou pravděpodobně totéž jak u finkpedů - aby se to nevařilo a nejel větrák trvale na 100 %, úprava chlazení nutná (mají o cosi vyšší TDP), u finkpedů se to typicky řeší osazením chladiču určenýho pro modely s dedikovaným grafickým jádrem a vytvořením tepelnýho mostu, funguje to, tady u Della ale nemám naštudováno tak moc, tak netušim, esli tam taková verze chladiča existuje
jinak tydle business bůčky s SSDčkem a vosmi gigama chodijou naprosto bez problému na běžnou kancelařinu doteď, naprosto nechápu, co na tom jako koho překvapuje, pokud teda všici nekupujou plasťákový sračky se zeleninou, který jsou úplně k hovnu (ani stůl se tím podložit nedá); i5ka je prostě i5ka a typicky nejaká atomová zelenina potřebuje aspoň pět generací, aby se na to s bídou výkonově dotáhla
mám tu zrovna docela dost akun do tohodle, blbý teda že na testování jenom totální vraždu se zlámanejma pantama a displejem, zatím sem se moc nedostal k tomu se v tom hrabat (jednou je to v plánu, ale proč teď zachraňovat mrzáka, dyž tu mám dalších 15 kompletnícz finkpedů s IB, že?), tak kdybys nejakou potřeboval, neco vod 2 hodin nahoru bych, snad (spousta je jich fakt na sračku), dokázal najít
Dík, je u toho devítičlánková, asi už nebude ve 100% kondici, ale provozuju to většinou na hotelu, tak to tolik nevadí. Otázka může být, co by to udělalo, kdyby se vyměnily jen články, jestli by to ten noťas nějak schroupnul. _________________ Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Jasný, muselo by se to udělat nějak opatrně s externím napájením, jde o to, jestli se to znovu nějak nakalibruje. Ještě jedna zajímavost - DELL už nepodporuje W10 na tento stroj, nicméně to v pohodě funguje, poslední zbylé žluté vykřičníky jsem odstranil ovladačema pro W7, schrouplo je to. _________________ Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Každej soudnej kontrolér samozřejmě kapacitu průběžně akorát ubírá. Několik lidí po světě dělá softwéry s HW klíčema k těm kontrolérům, aby se daly zapsat nový konstanty akundulátorů do EEPROMek, trochu se divim, že tady dodnes todle nikdo komerčně nedělá, aspoň je vidět, co je to tady za banánistán.
Na druhé straně zatim pořád jsou na drtivou většinu (krom už fakt historickejch kusů, kde se to asi nakonec komerčně dělat začne) bůčků dostupný od rejžáka aftermarketový akundy, včetně tohodle, 72Wh s paňákama ti dodám za 1900 vč. fyjalovnýho a 93Wh za 1700neco, tak proč bys dělal takovou kokotinu jako se v tom hrabat a eště si podpálit koule? Nabízím akorát že mám starý origo, možná tam bude nejaká použitelná co dá dvě hoďky že bych to nechal za pár stováků. Esli chceš novou na 5 hodin, tak si řekni a dodám novou, mně to je salám.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.