Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace

Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Aký mobil podla týchto parametrov kúpť?
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tiktak1953

PříspěvekZaslal: čt listopad 28 2024, 21:43    Předmět: Aký mobil podla týchto parametrov kúpť? Citovat

Poradte ktory s tychto parametrov je najvyhodnejsi.Ide mi o to, ze ONEPlus co mám s OS Androidom 10 sa mi pri pozerani videa na FB zasekava,vypadava internet,tak kupim new do 180e. Pripadne mozete ponuknut nieco lepsie v tej cene ak nepotrebujete.Ktory s tychto je najlepsi na tie videa,dik!!Ten Oneplus co mam, ma OS Android 11. a 4 GB RAM /64 GB.Ram 4GB je problem?Zvacsit RAM sa neda ak to pomoze,ako.
Co teda s tychto co maju v Leviciach:1.) Infinix Hot 40 PRO 8/256GB.
2.)Xiomi Redmi Note 13 8/256 GB a OS Xiomi Hyper.
3.)Huawei Nova 10SE OS EMUI 12 az 189€.
4.) Samsung Galaxy A15 5G 8/128GB OS EMUI 12.Nechcem vyhodit zbytocne many a nepojde to zase.Net nemam bochvieaky rychly .Asi 100MB-300MB.Zena co ma aj deti tym to slape dobre ale s draksimi mobilmi.este raz dik.

rezis

PříspěvekZaslal: čt listopad 28 2024, 22:44    Předmět: Citovat

A15 má otec a je spokojený.
forbidden

PříspěvekZaslal: čt listopad 28 2024, 22:55    Předmět: Citovat

No zrovna jsem chtěl napsat, že A15 rozhodně ne. To je náš standardní model pro běžný uživatele, a pokaždé ho chystám, musím nadávat, jak je to pomalej krám. A nejsem zdaleka sám, když za mnou chodí lidi, že se jim soukromej rozbil a chtějí firemní, tak u tohoto jen nadávají.
Měl jsem asi rok A12 a bylo to čistý utrpení. Ta A15 není o nic lepší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
tiktak1953

PříspěvekZaslal: čt listopad 28 2024, 22:58    Předmět: Citovat

rezis,nemozes porovnavat tvojho otca co ma urcite cez 60 rokov a nema ako ja naroky na sledovanie videi na FB, alebo YOUTUBE. Ja nepozeram na FB, YT blbe filmy, ale udalosti z .......!Ked nato moj OS alebo 4GB RAM v ONEPLUS nestaci,musim kupit nieco rychlejsie.Ulozisko 128GB mi tiez nestaci na ukladanie spustu obrazkov,kratkych videi.
Co je dolezitejsie na nesekanie videí,OS alebo RAM? Urcite oboje to mi je jasne. RAM pod 8GB samoze nechcem.OS tychto mobilov co som dal nepoznam,preto by ma to zaujimalo ktory skor.
Forbi,od teba co mam Huawei s OS android 5.1 este stale na nom fotim,na ine uz nieje.

Naposledy upravil tiktak1953 dne čt listopad 28 2024, 23:53, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
forbidden

PříspěvekZaslal: čt listopad 28 2024, 23:13    Předmět: Citovat

Mě na tom A15 ani tak nevadí velikost paměti, nebo úložiště, jako neskutečně línej procesor. Odezva systému je tragická.
Teď mám A35 5G a to je úplně něco jinýho, i když je to furt levnej krám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
misocko

PříspěvekZaslal: čt listopad 28 2024, 23:20    Předmět: Citovat

Mam Samsung Galaxy A13. Jedine čo sa opozďuje je video oproti zvuku na instači. Facebook, Youtube bez problemov. Rýchlosť internetu neviem, bez problemov aj na datach, neriešim.
mam 64GB SD kartu, ak tam nechceš mať gigove péčka tak obrázkami to nezaplníš -mám roky staré fotky stale na karte.
Zamysli sa, ak net nestiha, žiaden mobil nebude rýchlejší, možno len Ty prehrávaš vo výššej kvalite ako zvyšok Tvojej rodiny...
vpravo hore, ozubene koleso, kvalita prehravania, buď davaj automaticku alebo najmenšiu keď Ti to seka
forbidden, ak pre Teba je A35 lenivý, tak pre tiktaka to môže byť raketa Very Happy
titktak, rozhodne sa vykašli na čistokrvnú shit činu ako je *hujavej a šampon, budeš len nadávať...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tiktak1953

PříspěvekZaslal: čt listopad 28 2024, 23:42    Předmět: Citovat

misocko potrebujem poradit ako to robis aj teraz ty! Co ano co nie! Na terajsom mobile OnePlus BE2013 s 4Gb RAM neviem najst hore ako pises to kolecko co znaci nastavenie.Kukal som aj ine nastavenia ale kvalitu nastavenia ako na stolnom PC som nenasiel.Neni problem RAM 4GB v tom zastavovani videa?Aj mi vypisuje casto ze je OF line,potom ze sme spat. Wi-FI pritom je OK.To co moze robit.
rezis

PříspěvekZaslal: pá listopad 29 2024, 0:02    Předmět: Citovat

forbidden: Beru to jako v rámci běžného uživatele, který nechce utratit balík, telefonuje, sem tam něco vyfotí, napíše, koukne na video... zatím nenarazil co by mu nešlo. Když vezmu má ta A15 skoro 3krát větší výkon než aktuální tiktakův + aktuální systém.
Osobně jsem dárkem přešel před 4 roky na iOS. A vrátit se k Androidu už nevrátím.

Je třeba zvážit co očekávám a kolik za to chci dát. Ono většinou očekávání jsou jinde než to co chci dát, ale za to to zařízení nemůže.

tiktak1953

PříspěvekZaslal: pá listopad 29 2024, 8:59    Předmět: Citovat

Mozete doporucit jeden mobil zo styroch co som uviedol.Pripadne ,od ktorych dvoch znaciek mimo mojho tunajsieho zoznamu si vybrat.
Ja pozeram videa (nie XXX ale z vojny na .....) na NTB alebo stolnych PC.Tam to funguje bez sekania a led dvojjadrove procaky,RAM do 2GB!Na mobile iba chvilu ,na max polhodku z posteli v noci, ked sa idem napit,z WC kratke spravy z vojny,politiky.

dracekvo

PříspěvekZaslal: pá listopad 29 2024, 9:41    Předmět: Citovat

Mám Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G a přijde mi to OK.
Vše šlape. Je to vodotěsný, konečně to má dva repráky. Jen proti staršímu redmi note 8 co jsem měl mi přijde, že to žere víc baterku.

A nevím proč furt řešíš mobily co mají někde u vás na krámě. Však takovou věc jako mobil objednám a druhý den si ho můžu někde vyzvednout.
A ještě jako bonus, když mi nebude vyhovovat, tak ho můžu vrátit.

Takže toho redmi note 13 bych se nebál. Ale zapřemýšlel bych jestli s ohledem na budoucnost nekoupit raději 13 5G.
matahari

PříspěvekZaslal: pá listopad 29 2024, 10:02    Předmět: Citovat

@tiktak1953: Napsal jsi, že jsi měl doteď telefon OnePlus. Někomu jako ty bych automaticky doporučil další OnePlus. To že je v tom Android, je jen povrchní informace, protože až nástavba od výrobce ten Android ovládá a každá z nich vypadá jinak.

Jestli nemáš problém se naučit zcela jiné ovládání, kup si co chceš, protože v této cenové kategorii to je jedno. Akorát bych vynechal Infinix.

Jen abys tu potom nezaložil vlákno o tom, kde se nastavuje tohle, kde najdu ovládání toho apod.
pocitujlasku

PříspěvekZaslal: pá listopad 29 2024, 11:17    Předmět: Citovat

ja som dlhe roky fungoval na xiaomi (zasadne kupujem mobily do 200eur, lebo mi proste stacia).
Teraz mam sluzobny samsung A12 - ako telefon je to pouzitelny, len sa z nejakeho dovodu obcas sekne na par sekund a potom funguje dalej. Najskor stacilo vypnut nieco ako rozsirenie ram na sdkartu, to fungovalo super, ale po nejakej aktualizacii to zase zacalo robit.

Takze moje osobne zhrnutie:
1) neviem, nepoznam
2) Xiaomi - ma vyladeny sw, ale zacal mi zobrazovat reklamy, aj ked tam ziadne pochybne apky nemam.
3) Huawei - osobne nemam skusenost, ale vraj v pohode, akurat to nema google play a google sluzby, takze sa moze ocakavat problem s yt
4) Samsung - relativne ok, ak sa naucis zit s tym, ze pri surfovani sa obcas ako keby primrzne, ale potom ide v pohode dalej

Takze kazda znacka ma svoje plusy a minusy a v tejto cenovej kategorii je to podla mna jedno, zalezi na tom, aku znacku preferujes ty.

tiktak1953

PříspěvekZaslal: pá listopad 29 2024, 13:08    Předmět: Citovat

Problem zo zakladnov obsluhov by nemal mat,vacsinou to funguje ako Huawei co som mal par rokov.OnePlus je blby system ovladania.Obj.som samoze ale nemaju na sklade.Preto zvazujem aj niečo lepčie s 8GB RAM a ulozisko 512GB.

obj mobil 11.24.png
 Komentář:
 Velikost:  58.69 kB
 Zobrazeno:  28 krát

obj mobil 11.24.png

Artaban001

PříspěvekZaslal: pá listopad 29 2024, 14:25    Předmět: Citovat

Mám Motorolu G84 a nemůžu si ale vůbec stěžovat.
Xiaomi mi přijde, že začal víc agresivně zobrazovat reklamy přímo v systémových aplikacích.
Samsung mi přijde při stejných parametrech o hodně dražší.
Xiaomi 13C 5G jsem dostal jako dárek za 1Kč od operátora za prodloužení smlouvy, tak jsem jej daroval dál.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dracekvo

PříspěvekZaslal: pá listopad 29 2024, 16:33    Předmět: Citovat

Ty systémové apky u xiaomi ano.
Všem jsem odebral souhlasy a v nastavení povipínal notifolace.
Navíc ty apky nepoužívám a ani neinstaluju jejich aktualizace.
Takže jo. První týden občas nějaká notifikace s nějakou kravinou vyskočila, ale postupně jsem to rušil a dneska mě nic neotravuje a ani nevidím žádnou reklamu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> GSM / CDMA / LTE technika a telefony Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: