Zaslal: ne říjen 23 2022, 22:44 Předmět:
plosak na samotny display? teoreticky to nie je problem, ten povodny je dost vysoko, takze dat tam plosak a klasicke 7segmentovky + par lediek by nebol problem.
pinout toho displeja je uplne primitivna matica, da sa pekne odvodit aj ked viacero segmentov nefunguje.
inak, pri hladani som nasiel, ze ten displej sa pouziva dost casto v bielej technike roznych znaciek _________________ No vidis, a tak si sa bal
Zaslal: so listopad 05 2022, 7:19 Předmět:
je to otazka 10 minut, staci skusat kombinacie, je to matica.
pra polovica pinov su riadky, druha stlpce.
skusim pohladat papier, kde som si to poznacil, lebo mw sa mi nechce rozoberat. _________________ No vidis, a tak si sa bal
Ponechal jsem ikony: (první číslo počítáno zleva, druhé zprava dle foto)
5-3 rozmraz dle váhy
3-3 rozmraz dle času
6-3 ohřev
4-4 dětský zámek jsem nakonec taky odstřih.
Mikrovlnka funkční. Děkuji vám.
Když najdete, kde se dá levně koupit nový display hrňte to sem 😉
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18902 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: ne listopad 06 2022, 16:49 Předmět:
Mám ve skladu bordelu asi stále zarovnanou bouchlou velkou Whirpoolku minimálně 27 litrů někdy z konce 90 tek. Tenkrát stála skoro desítku. Je v ní určitě podobnej displej ale jestli je nohama kompatibilní, netuším. Ta Whirpoolka měla taky gril a funkci Crips, takže ty symboly kolem hodin budou asi jiný nebo jich tam bude víc. Příležitostně se můžu kouknout zda tam ještě je a nafotit displej pokud bude něco vidět skrz krycí plast. Zapnout nešla, vyrážela jistič. _________________ Jirka
Uff, tak moc děkuji za toto téma, ušetřilo mi dost práce. Mám přesně tutéž závadu, akorat se vyskytovala sporadicky, takže zkrat na displeji ani nešel naměřit. Hledal jsem tím, že jsem postupně odpojoval jednotlivé číslice, až našel tu prokletou. Zatím jedu bez jednoho čísla, ale objednal jsem novou desku i s displejem. Těch 800Kč do té mikrovlnky ještě obětuji. Dík
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.