Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9169 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: ne prosinec 08 2024, 21:18 Předmět: vánoční světýlka
Dostal se mi do rukou tento šílenej šmejd. Nechtěl jsem uvěřit, že je to na 230 VAC. Krabička je z nějakýho recyklovanýho plastu, trochu se zmáčkne v ruce a rozpadne se. Uvnitř tenoučkých vodičů jsou čtyři chlupy, ani nevím z jakýho kovu.
Ty žlutý mrdky nás snad chtějí vyhladit, nebo co.
Podle mýho to jde za dovozcem. Protože ani na Aliexpressu snad takovej šmejd nedostaneš.
Tohle je na nahlášení ČOI. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Zaslal: ne prosinec 08 2024, 21:43 Předmět:
Pochází to přímo z nějakýho žlutýho tržiště typu shein apod. Toto si neobjednal žádnej evropskej vychcánek, toto si vyrábí sami pro sebe a pro chudáky co to kupují. Kdyby to bylo od nás, tak neváhám to nahlásit, ale takto to nemá cenu.
Zaslal: ne prosinec 08 2024, 23:53 Předmět:
nie, co som tak zbezne nasiel, tak maju TN siet
Tieto srandy sa casto predavaj na trhu, mal som zopar takych doma. Ta krabicka isla prec, trocha uprav a islo to z usb cez step-up menic.
Zvratenost boli aj retaze, ktore mali zasuvku pre dalsiu retaz - tiez tahane tym vlasovym kablikom. _________________ No vidis, a tak si sa bal
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33071 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: po prosinec 09 2024, 0:50 Předmět:
Milan_F napsal(a):
Žlutý mrdky jen vyroběj to, co si zadavatel poručí. Ty co jsem nedávno upravoval byly od pšoncků z alegra. Neskutečnej sráč.
Přesně, pokud si nezadáš, že chceš dodržet evropský normy IP a bezpečnost, udělá ti to PRCák tak, aby to hlavně bylo laciný = to znamená, že se ušetří i na mezerách mezi spojema, aby se ušetřil materiál PCB. Prostě oni nedodržujou nám obvyklý základní předpisy automaticky, ale jenom když se jim to nařídí a když se to po nich striktně zkontroluje ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: st prosinec 11 2024, 11:07 Předmět:
Než bych vylepšoval takovou sračku, tak jsem radši vánoční osvětlení pořešil bateriovými řetězy, které se prodávají za pár desítek Kč, upravenými na napájení z běžné USB nabíječky, kterých je všude dost zadarmo v dobré kvalitě. Je to levné, spolehlivé a bezpečné.
Založen: Jan 28, 2009 Příspěvky: 683 Bydliště: okres Beroun, kraj Středočeský
Zaslal: st prosinec 11 2024, 11:33 Předmět:
Mám na domě pár řetězů "EMOS connecting". Poměr cena/výkon mi připadá adekvátní. Napájeno je to malým napětím, dá se to různě spojovat a je to určené pro venkovní instalaci. Navíc mají dvě kvality, takže si lze koupit ty lepší. (mám obě verze a na té dražší je skutečně lepší vodič).
Pochází to přímo z nějakýho žlutýho tržiště typu shein apod. Toto si neobjednal žádnej evropskej vychcánek, toto si vyrábí sami pro sebe a pro chudáky co to kupují. Kdyby to bylo od nás, tak neváhám to nahlásit, ale takto to nemá cenu.
Zaslal: st prosinec 11 2024, 13:15 Předmět:
Běžnou EU, jen takovou prťavou. Pokud narážíš na to, že si to vyrábí pro sebe, tak jsem samozřejmě myslel žlutýho obchodníka, ne že si to objednal evropskej obchodník s tím, že to má být ošizený na kost. Shein je, pokud vím, čistě jejich tržiště.
Ten kdo je schopný si objednat tohle přes jakékoliv čínské tržiště, takže dokáže používat platební kartu s povolenými platbami přes internet, potažmo i telefon s bankovní aplikací, tak dobře mu tak, za to že si něco takového koupí.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.