Ten text je něco příšernýho. Za to ovšem nemůže AI. Na vině je nadprodukce škváru, ze kterého se ona musí učit.
Cust: Mimo. Až ti nebude v restauraci chutnat připálenej guláš, nechť ti pingl odpoví stejně. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Už teď je problém prokázat, že na diplomových pracích se AI podílela ...
Ono je to ešte horšie. Kedysi prax veľmi rýchlo odhalila skutočné kvality absolventa s podvodne získaným titulom. Dnes je spoločnosť v takej dekadencii, že takýto titulovaný podvodník môže dlhodobo zastávať akúkoľvek dvôležitú funkciu (nie len v oblastiach sociálno pavedeckých) a nikomu to nevadí.
Pokud myslíš text písně AI v mém prvním příspěvku, tak mi naopak připadá, že není o nic horší neź texty trubadůrů typu Klus, Krajčo, David atd... _________________ Význam slova dezolát: Člověk náchylný k podlehnutí konspiračním teoriím, šířící dezinformace, nepátrající po pravdě a souvislostech, následující stádo
Zaslal: pá prosinec 13 2024, 12:17 Předmět:
houmr napsal(a):
Jen mi vadí, že tím jak bude AI dokonalejší, bude se čím dál víc smazávat rozdíl mezi realitou a fikcí.
Toho sa nemusis bat. To je taky zacarovany kruh. Cim viac toho zacne AI produkovat, tym viac toho bude na internete, z ktoreho cerpa a namiesto zdokonalovania zacne hlupnut. _________________ No vidis, a tak si sa bal
Už teď je problém prokázat, že na diplomových pracích se AI podílela ...
Ono je to ešte horšie. Kedysi prax veľmi rýchlo odhalila skutočné kvality absolventa s podvodne získaným titulom. Dnes je spoločnosť v takej dekadencii, že takýto titulovaný podvodník môže dlhodobo zastávať akúkoľvek dvôležitú funkciu (nie len v oblastiach sociálno pavedeckých) a nikomu to nevadí.
Hele, to se řešilo za mě, když jsem maturoval. Že pro podobné práce človek může hledat a kopírovat části z internetu a nemusí to pracně nabiflovat v knihovně a že takový absolventi budou k ničemu, protože podváděli.
Jenže paradoxně potom v životě jsou ti lidi schopnější jak jedničkáři co se všechno drtili zpaměti.
Protože v životě to není o tom vše umět nazpamět. Ale umět si ty informace najít a použít je.
Jenže paradoxně potom v životě jsou ti lidi schopnější jak jedničkáři co se všechno drtili zpaměti.
Samozrejme, že ľudia, ktorí dokážu šikovne vytiahnúť peňaženku z cuzieho vrecka sú schopnejší, než niekto s poctivo zodretými rukmi. S podvodníkmi a podvodmi je to vždy tak.
Zaslal: pá prosinec 13 2024, 12:52 Předmět:
pocitujlasku napsal(a):
Tuto vetu neznasam. Takze, ak chcem vyjadrit svoj nazor ohladom niecoho, tak automaticky musim byt odbornik?
Ano, v případě dané složené písně či básně ano. V tom příkladě je vidět, že jsou poskládaná slova, ale vůbec neladí do sebe a to dělá většinou amatér. Odborník má větší zásobu slov na doladění jednotlivých slok apod.
Zrovna u tebe je přesně řečeno, že tvoje otázka je nekvalifikovaná a neodborná, protože je brána všeobecně na konkrétní případ a dostaneš jen všeobecné neodborné odpovědi.
Založen: Jan 17, 2007 Příspěvky: 6684 Bydliště: Milotice u Kyjova
Zaslal: pá prosinec 13 2024, 12:53 Předmět:
pocitujlasku mimo jiné napsal(a):
Tuto vetu neznasam. Takze, ak chcem vyjadrit svoj nazor ohladom niecoho, tak automaticky musim byt odbornik? ked poviem, ze sa mi nejaka farba nepaci, tak musim byt maliar? ...
Ne, nemusíš. Ten chat přece není odborník na básně. A kdyby samec napsal, že se mu to nelíbí, tak nenapíšu nic.
Nicméně, moje věta spíše směřovala k tomu, aby se samec zamyslel nad tím, jestli to zvládne líp - toto zamyšlení by totiž mělo předcházet každé kritice - pak by asi na světě bylo líp a pocítili bychom lásku víc.
PS: Mě se to taky nelíbí, ale sám bych to líp nezvládl, tak musím napsat: Jo, na to že to není básník plný emocí, které musí ven, tak to zas tak hloupé není.
Založen: Jan 17, 2007 Příspěvky: 6684 Bydliště: Milotice u Kyjova
Zaslal: pá prosinec 13 2024, 12:56 Předmět:
samec napsal(a):
dracekvo napsal(a):
Samozrejme, že ľudia, ktorí dokážu šikovne vytiahnúť peňaženku z cuzieho vrecka sú schopnejší, než niekto s poctivo zodretými rukmi. S podvodníkmi a podvodmi je to vždy tak.
Takže, pokud jsem proplul vysokou bez učení se a jedniček, tak jsem kapsář a podvodník?
Jen mi vadí, že tím jak bude AI dokonalejší, bude se čím dál víc smazávat rozdíl mezi realitou a fikcí.
Toho sa nemusis bat. To je taky zacarovany kruh. Cim viac toho zacne AI produkovat, tym viac toho bude na internete, z ktoreho cerpa a namiesto zdokonalovania zacne hlupnut.
V podstatě to nakonec dopadne jako aeronet. Tam se masa d@mentů navzájem utvrzuje ve svých d@mentních názorech až se všichni propadnou do singularity a okolí už vůbec nepotřebují
V počítačové technologii na to sedí pojem GIGO - Garbage In Garbage Out
Když sebechytřejší algoritmus nakrmíš vstupními daty kvality hnoje, tak z z něho zase vypadne jen hnůj...
Takže, pokud jsem proplul vysokou bez učení se a jedniček, tak jsem kapsář a podvodník?
Zaslal: pá prosinec 13 2024, 14:45 Předmět:
Jo tadleta kybernetika - "nový prostředek buržoazie k vykořisťování dělnické třídy" (cit. Rudé Právo, kolem 1950 n.l., bohužel sken nemám a originál jsem ztratil)
A "reakční pavěda" taky
paveda-3_.jpg
Komentář:
Velikost:
126.29 kB
Zobrazeno:
2 krát
_________________ Kampaň, účelovka, nepodepsal, Palermo, ODS, Kalousek, je líp a jsou na to čísla, nastudujte si to.
Kdysi tito absolventi společnost reálně řídili, dokonce si na to udělali školu a rozdávali na ní titul RSDr
Zaslal: pá prosinec 13 2024, 15:01 Předmět:
Nevím jak placená AI, ale ChatGPT nenašel ani konkrétní hospodu, která funguje nejmíň 100 let. Přitom Goggle na stejný dotaz vyhodí řadu odkazů i s fotkama.
citace:
...nedokázal jsem najít žádné informace o tomto hostinci. Je možné, že se jedná o soukromý nebo malý podnik, který nemá širokou online přítomnost.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.