Založen: Dec 03, 2004 Příspěvky: 571 Bydliště: Sezimovo Ústí
Zaslal: so prosinec 07 2024, 23:33 Předmět:
Já mám z Lidlu kde co - sadu imbusů , sadu torxů - oboje plní svoji funkci bezvadně. Taky velkou gola sadu už léta a pořád f pohodě.
Dál mám tyhle lampičky - https://www.lidl.cz/p/parkside-aku-pracovni-led-svetlo-plla-12-d3-bez-akumulatoru-a-nabijecky/p100368561
A plná spokojenost. Už jsem jednu z nich stačil utopit v hydraulickém oleji a přežila to. Svítí doteď. Holt profi nářadí to není ale když to srovnám s tím co kdysi prodával Kaufland tak je to těžce lepší. Za ty peníze ....
Bahco či Knipex to není ale stojí to hubičku. A tyhle značky mám rád. _________________ Kolik serverů jsi zničil, tolikrát jsi adminem.
Sú to dva sety - každý za tú rovnakú cenu... na alíku si to vyskladáš všetko spolu za asi 1/2 ceny... ako ja Všetko je to na prvý pohľad aj s čiernymi okuliarmi Čína - akurát s logom Park...
Podložku som použil 2x pri nejakej príležitosti s prácou na malom SMD plošáku. Ináč mi to len zavadzia. Radšej robím na pertinaxovej podložke 300x400, kde mám úchyty na lupu a chňapky/krokodíle na husích krkoch.. a na očistenie mi stačí plastová škrabka a handrička. Tie odkladacie chlieviky sú fajn, ale ja používam radšej plechovice od rybičiek, rozdelených na viac dielov - lebo keď potrebujem prejsť na niečo iné, je pohodlnejšie odložiť pár krabičiek, ako z tých chlievikov to pinzetou vyberať a zas to do niečoho dávať.. Asi si spravím ešte väčšiu pertinaxovú podložku, aby tam tá silikonóvá mohla byť tiež... ľahšie sa to bude odkladať mimo prac. priestoru.
Stojan na spájkovačku je dobrý - 2 struny ako držiak je fajn, ale je moc ľahký..
- špongia k nemu je moc tenučká a "lieta" po stojane pri utieraní hrotu... kúpil som ich 10ks za babku, zlepil som po dva kusy k sebe (tavným lepidlom z pištole) a medzi vrstvy plochý neodýmový magnet - nie je to ako origo od napr. ERSA, ale dá sa
- Tá "kukaňa" na medenú drôtenku je super... o stojanček som ju "chytil" ďaľším neodýmom a spolu to už má aj akú-takú tuhosť pri manipulácii so spájkovačkou.
- Odspájkovacia pumpa + cvikačky sú bežného čínskeho prevedenia - a sú aj použiteľné
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18662 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: po prosinec 09 2024, 17:42 Předmět:
Maj taky mačkací kleště na Dupont konektory včetně dutinek a konektorových tělísek. Láska má ty kleště o 100% dražší.
Jo a taky spoustu nástrojů s hřídelkou 3,15 do Dremely, brousítka, frézky, plošákovrtáky a pod. _________________ Jirka
Kde jinde už by měl mít výprodej úspěch? Tam, kde je kupní síla! Na chudém venkově by lidi jen očumovali a sem tam koupili nějakou drobnost. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Zaslal: so prosinec 21 2024, 12:25 Předmět:
Tak zrovna do lidlu pro mě chodit je utrpení. Užší uličky v kombinaci s dementníma zákazníkama (fakt tohle jinde nepozoruji), ceny zeleniny, a zmatky s umístěním cenovek + matoucí informace na nich u mě tento obchod posouvá na poslední příčku... To mi spíš u nás chybí Penny.
Dnes som zo 75% donútenia (žena + dcéra) absolvoval nákup v Lidli... to predvianočné šialenstvo naozaj nemá obdoby... nebola ulička, kde by nebola nejaká paleta s tovarom a pracovníčka dokladajúca tovar do "plného" regálu... No strach a hrôza
V "drogistickej" uličke som vystihol "Totálnu zápchu", ako pri havárii na dialnici...Chcel som "pakel" WC papiera (min. 6 balíkov) - sviatky nesviatky - srať sa musí... Vravím tej "dokladadúcej pracovníčke" - podáte mi prosím celé
vrece (12ks) toho produktu priamo z tej privezenej palety, čo máte na vrchu?
Odpoveď - "Ja to musím najprv vyložiť do regálu "omarkovať" s fotkou v regály a potom si to môžte vziať! Len som sa pousmial.. a hovorím tej pracovníčke.. Dajte mi ten balík z palety a nebudem Vám tu zavadzať .. odfoďte si to potom... A k tomu ešte aspoň Väš úsmev si poprosím .. kto vie, aká by bola reakcia prítulky, ale tá bola z dcérou chválabohu v inej zóne predajne, ale ona sa usmiala, popriala mi pekné sviatky - a ja jej tiež...
Pred pár dňami som nevystihol čas... samí starší občania (už sa k nim blížim aj JA) vo dvojici nakupujúci.. "nákupný kočík" vľavo, "apa" v strede čakajúci na výber tovaru spolubývajucej na pravej strane - dôkladne kontrolujúcej "dierky na koreni" zeleru... Ak budem mať byť takýto - zabite ma ešte pred vstupom do predajne!!! ...
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18662 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: ne prosinec 22 2024, 0:13 Předmět:
ferdislav napsal(a):
Zajímavé, u nás to vypadá spíš opačně penny vs lídl
Jako že v Penny je dražší zelenina než v Lidlu? To asi těžko. Bohužel mají jen polovinu z toho, co Lidl. A nejen v zelenině a ovoci. _________________ Jirka
Stejně nechápu co vám na tom nakupování tolik vadí. Mě to baví.
No tak tam jsou lidi a překážky, no. Má bejt? _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.