Dělám. Trvá to chvilku. A až rozšířím mezizubní prostory tak, že budu moci používat pouze zelený kartáček, tak to bude o trošinku rychlejší.Teď mám mezizubní dva - ale byly i tři.
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18643 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: st prosinec 18 2024, 15:47 Předmět:
Tak mám Oral B. Asi budu muset podstavec přilepit oboustrankou, mám obavu že se t tahem za síťovou šňůru převrátí. Prodejce mě nakrkl, tvrdil že v tom jsou dva kartáčky. Doufám, že náhradní není problém. Taky se divím, že na tom nikde není indikace nabíjím, je nabito. Necháváte to stále v nabíjecím stojánku pod proudem? _________________ Jirka
Celeron: záleží který máš. Mám Oral-B Io ale nevím kterou generaci. Pokud chci přesné info tak to jde přes BT. Jinak ho vždy nabíjím pokud mi bliká červeně po vyčištění zubů. Dále ten s BT jde integrovat do HA a pak máš všechny grafy. _________________ Internet - metla lidstva
Založen: Nov 10, 2009 Příspěvky: 2626 Bydliště: u Velvar, mezi D8 a R7
Zaslal: čt prosinec 19 2024, 15:52 Předmět:
petrfilipi napsal(a):
A fakt to má smysl? Není lepší mezizubní, pak klasický a nakonec jednoštětinkový?
PF
Rukama to prostě tak dobře neudělám, je to rozdíl mezi frézkou a brusným papírem. Mezizubní kartáčky, nebo nit stejně používám, ale nit mi vrže, takže by to mělo být čisté.
Zaslal: čt prosinec 19 2024, 19:29 Předmět:
No vidíte a mně říkala zubařka - kup si sonický, hlavně ne rotační skrze dásně. Mám asi rok a půl Philipse a postupně je dostávají i další členové rodiny.
Jinak na zuby používám večer nit a už si nedovedu představit jít spát bez toho. Používám oranžovou (teď přebarvili na modrou) z lidlu.
Po půl roce na kontrole pochvala, že krvácivost dásní výrazně spadla.
Mám taky Philips sonicare, používám ho již hodně let a s krvácivostí dásní to mohu jen potvrdit. Ne že bych tím předtím nějak vyloženě trpěl, ale občas se to stávalo, po nějaké delší pitce apod. Teď už nikdy. Ty otáčecí modely zubařka moc nedoporučovala, nevím proč tyhle vrtící označují za sonické (uvnitř nic sonického není, jen elektromagnet) ale poznat na zubech to rozhodně je.
Založen: Nov 10, 2009 Příspěvky: 2626 Bydliště: u Velvar, mezi D8 a R7
Zaslal: so prosinec 21 2024, 6:48 Předmět:
Kvicala_r napsal(a):
No vidíte a mně říkala zubařka - kup si sonický, hlavně ne rotační skrze dásně. Mám asi rok a půl Philipse a postupně je dostávají i další členové rodiny.
Jinak na zuby používám večer nit a už si nedovedu představit jít spát bez toho. Používám oranžovou (teď přebarvili na modrou) z lidlu.
Po půl roce na kontrole pochvala, že krvácivost dásní výrazně spadla.
Ústup dásní a krvácivost jsem právě vyřešil elektrickým kartáčkem. Rotační není, jen se vrtí v malém úhlu. Před 20 lety na kartáček zubař taky nějak reagoval, než dostal od Philipse dárek. Údajně má ultrazvuk rozbít bakteriím membránu a tím je zabít i bez přímého zásahu. Tak mu říkám: Naštěstí buňkám dásní tu membránu nerozbije. ale pokus, jak to rozpění jarovou vodu přes sklo je hezký.
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18643 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: so prosinec 21 2024, 23:50 Předmět:
Tak jsem si s Oral-B 4 dny ráno a večer přeblafnul hunu a tak nějak jazykem cejtím, že mám zuby zezadu nějaký hladší, jazyk leze víc do spár a i pár kousků šutru jsem vyplivl. No to jsem zvědavej u zubařky jak dlouho mě zase bude mordovat tou UZ sbíječkou. _________________ Jirka
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3Další
Strana 2 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.