Založen: Apr 25, 2013 Příspěvky: 2108 Bydliště: Dvůr Králové n.L.
Zaslal: so prosinec 21 2024, 15:48 Předmět: SPAM ?
Chtěl jsem poslat PF svým známým, ale vrací se to jako SPAM s touto hláškou , přičemž ještě včera problém nebyl .
Vážený uživateli,
bohužel se nám nepodařilo doručit Vaši zprávu, protože ji náš systém vyhodnotil jako potenciální spam. Pokud chcete zprávu úspěšně doručit příjemci, zkopírujte kód z tohoto e-mailu a vložte na webovém rozhraní https://kod.centrum.cz/spam/, nebo otevřete přiložený odkaz.
Upozorňujeme, že zadáním tohoto kódu udělujete souhlas s tím, že obsah Vašeho e-mailu může být pročten a na základě toho vyhodnocen.
Zaslal: so prosinec 21 2024, 16:32 Předmět:
Tak to nebude lidská inteligence z Centrum.cz, protože tolik jí tam dohromady nemají. To tam musí být Extra Expert, co jim to nastavil tak, že se tam známej do svého mejlu z jednoho PC dostat najednou nemůže, ale z druhého mu to jde. To asi okoukali techniku bezpečnosti u České Spořitelny, napřed NEE z XP, potom z W7 a po nastavení registru v FF to najednou jde normálně. Možná se k Centrumu dostal od Čs.Sp. i ten, co umí číst.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7966 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: so prosinec 21 2024, 20:39 Předmět:
Jak jsem psal, asi cosi usoudilo, že rozesíláš spam. Jestli to šlo na 67 adres v Bcc (skrytý příjemce) a přiložen byl nějaký duchaplný gif, případně jen odkaz, tak se to stát mohlo... _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Založen: May 13, 2009 Příspěvky: 5365 Bydliště: BA-Petržalka :(
Zaslal: so prosinec 21 2024, 20:46 Předmět:
A vyžiadali si príjemcovia ten mail? Nie? Tak potom je to nevyžiadaná pošta, teda SPAM. _________________ Som proti budovaniu nechutne drsných červených cyklociest, je to hnus.
Ideológie developerov niesu kompatibilné so šťastným životom. Ide im iba o zisk.
2004 Příspěvky: 19989 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: ne prosinec 22 2024, 11:12 Předmět:
Hubert_79 napsal(a):
Tohle na podvod nevypadá. Holt cosi na centrum.cz usoudilo, že rozesíláš spam...
Ano, stalo se mi to už několikrát, když jsem rozesílal informace členům SVJ (a to jsem je rozesílal každému vchodu zvlášť, maximálně po 12 adresách), že mi Centrum poslalo mail, v němž chtělo potvrdit v odkazu, že jsem to skutečně já.
Po vložení kódu ten mail teprve doručilo. A asi mají nějakou černou a bílou listinu, v listopadu už ty maily normálně došly napoprvé.
Založen: Apr 25, 2013 Příspěvky: 2108 Bydliště: Dvůr Králové n.L.
Zaslal: po prosinec 23 2024, 18:21 Předmět:
Vážený uživateli,
tímto Vám potvrzujeme, že váš kód zaslaný na zákaznickou podporu Centrum.cz / Atlas.cz / Volny.cz jsme právě použili pro uvolnění zprávy a automaticky ji odeslali všem příjemcům v nezměněné podobě včetně všech příloh.
Děkujeme za spolupráci,
Tým e-mailových služeb Centrum.cz / Atlas.cz / Volny.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.