Zaslal: ne prosinec 22 2024, 18:25 Předmět:
dred: toto bohuzial nie je zalezitost len dochodcov. Ja to vidim u vsetkych vekovych a aj (podla oblecenia) "financnych" vrstiev. Vozik na jednej strane, osoba (zena, chlap, kon...) v strede a obzera si tovar na druhej strane. Ak sa neponahlam, tak schvalne zastavim a ticho stojim, ci docvakne. _________________ No vidis, a tak si sa bal
Mě baví peskovat lidi, kteří do košíku postaví spratka v botičkách. Čumí vždycky jak dementi. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Já miluju, když na mě geront ve frontě u kasy zezadu najíždí vozíkem, nejspíš asi ve snaze urychlit odbavování... _________________ Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
pocitujlasku - pokiaľ sa nejedná o staršieho občana, ako som ja... potichu odtlačím ten jeho "kočík" aj k tretiemu regálu ... a keď ma náhodou zbadá- len sa "ospravedlnením" že som si nevšimol a zavadzal... moja sa nato hnevá..ale ja sa bavím.. ja som pri spoločných nákupoch len sprievodca a "platiteľ" nákupu.. tak sa bavím iným spôsobom..
Mnohokrát zastavím za riťou "nakupujúcej paničky" a milo ju upozorním, že tento produkt, ktorý si ona vybrala ja nechcem - a pchá mi ho silou/mocou do môjho kočíka v domnení,že ja som tam ten JEJ
Ja mám z toho zábavu
"Když na mě geront ve frontě u kasy zezadu najíždí vozíkem..." V tom případě mu (nechtíc) drcnu prdelí nazpátek. Nebo polekaně zařvu a vyděšeně se otočím. Nebo zavrčím "co děláš krávo - jé, pardon, já myslel, že mi zase manželka sahá na prdel." Nebo mu začnu strkat věci zpátky do koše a oznámím mu, že má trestné minuty. Nebo vypísknu "úchyl!".
Vždyť je to sranda. Snad jsme chlapi a něco sneseme, ne? _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Když v Kauflandu prodávali cyklodoplňky, občas jsem si dal na kraj vozíku balonkový klakson a na nic netušící překážející troubil. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33071 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: ne prosinec 22 2024, 20:42 Předmět:
ransom napsal(a):
"Když na mě geront ve frontě u kasy zezadu najíždí vozíkem..." V tom případě mu (nechtíc) drcnu prdelí nazpátek. ...?
Ano a to CO NEJVÍC NECHTĚNĚ tak razantně, aby vozejk svým madlem/"beranama" dotyčnýho geronta co nejvíc krosčekoval. Ono totiž najetí vozejkokošem zezadu na achilovky je tak nepříjmená a bolavá věc, že se vždycky reflexívně = vlastní vůlí neovladatelně prohnu ... Už mám takhle na "kontě" jednoho agresívního dědka, posazenýho na podlahu několik metrů zpátky a obdobně bezohlednou herdekbabu, kterou po mojí "zpětný gluteomaximový reakci" praštila přes hubu její vlastní berle, původně položená navrchu na vozejku do pozice příďový hlavňový výzbroje. Matičky, nechávající dětičky dupat v botách ve vnitřním prostoru koše irituju dotazem, jestli po vyndání potomka ten košík aspoň umejou od toho, co má jejich svišť na botách a na překážející v uličkách používám hubou vyluzovanej zvuk poplachu ze startrekový Enterprise: https://www.youtube.com/watch?v=dV8S_2lwDkQ, případně tu rychlejší sekvenci kolísavýho tónu sanitek: https://youtu.be/s5bwBS27A1g?t=16 . Obzvlášť ta "sanitka" zapískaná co nejhlasitějším způsobem má často efekt výstřelu do vrabců, jak se rozlítnou na všecky strany ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Jan 17, 2007 Příspěvky: 6688 Bydliště: Milotice u Kyjova
Zaslal: ne prosinec 22 2024, 21:27 Předmět:
Jo, je to zajímavé téma, já když třeba procházím obchodem, tak mi vůbec nevadí, že nakupují i ostatní lidé. A když stojím frontu před pokladnou, tak s překvapením zjišťuji, že se mi nic neděje - nikdo na mě nepiští, neječí, nenaráží... Na pokladní/pokladního se usměju a pozdravím. Zvláštní, asi žiju v jiném světě.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 7967 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: ne prosinec 22 2024, 21:45 Předmět:
Někdo holt prožívá hotovou apokalypsu, když jde nakupovat.
Jestli to více nevypovídá o onom nakupujícím, než o ostatních. Ostatně, mně se rovněž nic strašného neděje, na 89 nákupů kdy se nic nestane připadne jeden, kdy do mě někdo drkne nebo něco takového. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.