Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9177 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: ne prosinec 29 2024, 16:00 Předmět:
Jen pro info, je tohleto ten běžnej Y? Nebo je PY zas něco jinýho. Podle obrázku to totiž není symetrický.
Jako na potvoru to teď potřebuju taky, tak to musím někde sehnat.
Sú to bezpečnostné typy hláv skrutiek, aby sa dovnútra bežná obsluha nejakým krížovým, či plochým skrutkovačom nedostala ..
Pár takýchto - v sadách ponúkajú rôzny predajcovia, ale väčšinou sú len vo forme BITU .. do hlbokej diery potrebuješ iný nástroj... alebo patrične upravený.
Y je "normálny" pre dotiahnutie aj povolenie, ale PY - bez správnej geometrie nepovolíš.. Nato to je!
Značkové servisy takýmto náradím disponuje - a za to sa platí...
Když už jsme u těch trojůhelníků, jak se označuje trojůhelníkovej inbus? Měl jsem je třeba na Pažoutovi 406.
Triangle bit.. alebo triangular?? Mám 20 ročnú Sáru - tam sú len tie "tisíc-hranové" Phili-psy... a tiež tam hocijaký z dnešných nepasuje...buď niečo chýba, alebo niečo prevyšuje a nástroj tam nedostaneš ani kladivom..
Mám jeden "skrutkovač"z tej doby a ten tam pasuje...chválabohu takmer do všetkých použitých
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18715 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: ne prosinec 29 2024, 18:05 Předmět:
Byly tam i dost velký, třeba na špuntu olejový vany. Nesehnal jsem ho a tak mi kámoš na Kameníčku přebrousil nějaký velký inbus vořechy z Gola sady. _________________ Jirka
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.