Na stránce "o2.cz", vpravo na hoře "Moje O2", "Přejít do Moje O₂", "Mám předplacenou GO kartu", zadat číslo té karty a dát pokračovat.
Přijde SMS do modemu s kódem, ten se zadá na té stránce a dát "Přihlásit se".
Objeví se "Moje služby" a pod tím obdélník s tarifem, na něj kliknout a objeví se informace o tarifu.
Vyzkoušeno na předplacených kartách "Datamánie 100GB" a "Data na rok 50GB".
To jsem už také řešil. Jedině si u O2 udělat účet. Zkusil jsem to, ale chtělo to po mně spoustu údajů, tak jsem to vzdal. Možná by to bylo jednodušší na prodejně O2, ale možná by také chtěli spoustu osobních údajů.
U T-Mobile bylo vytvoření jednodušší a v minulosti jsem toho využíval, ale když jsem chtěl na jedné kartě zrušit účet, tak to se mi to nepovedlo. Od té doby (asi 4 roky) jsem na žádné kartě už účet nevytvářel, tak nevím co by dnes po mně chtěli.
Já mám tu sim v routeru TPlink. Ten účet na stránkách O2 dost dobře vytvořit nejde. Buď je podmínkou mít u nich smlouvu, a nebo asi lze po zadání tel.čísla předplacené karty obdržet kontrolní kód do sms, ale takovou sms nemám za normálních okolností jak obdržet, když mám sim v routeru (a ani si nejsem jistý jak ta sim, a jestli vůbec funguje v telefonu, protože si myslím že když jsem to před koupí studoval, tak tam psali že z karty nelze volat)
Naposledy upravil sr71 dne pá leden 03 2025, 20:41, celkově upraveno 1 krát.
Chtělo by přesný název toho zařízení. Pokud vím, tak některé modemy od TP-Linku neumí přijímat SMS. Mám vyzkoušený Tp-link tl-mr150 a ten to umí. Měl by to umět také tl-mr6400, možná bude záležet na verzi FW.
Je to napsáno v návodu.
Do prohlížeče zadat 192.168.1.1 nebo tplinkmodem.net
Přihlásit se, je potřeba znát heslo.
Nahoře uprostřed zvolit Advanced.
Vlevo vybrat SMS a pod tím Inbox.
Tak furt pokud všechno selže, tak až se k tomu člověk fyzicky dostane, tak strčit SIMku do jakýhokoliv telefonu a tu sms si přečíst a pak to vrátit do modemu.
Nevidím v tom problém.
Tak furt pokud všechno selže, tak až se k tomu člověk fyzicky dostane, tak strčit SIMku do jakýhokoliv telefonu a tu sms si přečíst a pak to vrátit do modemu.
Nevidím v tom problém.
Jo takto to udělám jednou za tři měsíce. Teď jsem otevřel aplikaci a ono to ukazuje zbylé data a počet dní do konce i když je simka v modemu.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.