Zaslal: ne říjen 24 2021, 18:04 Předmět: Sháníme provozního elektrikáře
Lokalita Plzeňsko, pracoviště Zbůch. Pouze ranní směny 6:00-14:30. Přesčasy jak kdy, někdy nárazově (domluva v případě neodkladných prací).
SŠ elektro nebo vyučen, min §6, praxe v elektrikařině na strojním zařízení a jeřábech vítána. Orientace ve výkresech. Staré i nové instalace 230V/400V, VO v areálu firmy a další. V případě potřeby výjezd služebním vozidlem do poboček Plzeň, Losiná, Zruč nebo Přeštice.
Nabízíme náborový příspěvek 30tis, závodní stravování a příspěvek 3% z hrubého na penzijní. Firma je stabilní a platí vždy včas. Vážnému zájemci rád upřesním i to další..
Potřeboval bych k sobě někoho, kdo má alespoň základní zkušenosti s prací v provozu a taky vztah k téhle práci. Aby to tady po mně postupně všechno přebral. Důchodový věk je za dveřmi a už je toho na mne dost.
Založen: Mar 16, 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Kousek od Plzně
Zaslal: pá leden 17 2025, 10:27 Předmět:
Hele, to je bývalá Prefa, dnes Bé a Bé Cé (Áá Pé Bé), že? Soudě dle lokalit...
Vím, že je to už staré, ale nějak jsem dnes shlédnul náhodou, tak mi to nedalo... _________________ Zdraví Pája...
Zaslal: pá leden 17 2025, 11:13 Předmět:
Trochu pozdě, už jsem chválabohu pryč a v penzi.. Ale pořád mi otravujou s problémama a nikoho pořádnýho nemůžou sehnat. Jenom já jsem za svý doby zaučoval tři a nevydržel ani jeden. Buď neumí, nebo nechtějí, případně za čas utečou za lepším. To chápu, doba je taková.
No jo no, schopnější elektrikáři jsou na IČO v zahraničí a ti líní jako já se zašívají v koncernu _________________ Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Založen: Mar 16, 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Kousek od Plzně
Zaslal: st leden 22 2025, 8:41 Předmět:
Je pravda, že bych tam mohl chodit do práce v pantoflích (myšleno obrazně) přes ulici. Ale mám práci v oboru "čistější" a o hodně líp placenou, tak takové nabídce zaměstnání snadno odolám _________________ Zdraví Pája...
Trochu pozdě, už jsem chválabohu pryč a v penzi.. Ale pořád mi otravujou s problémama a nikoho pořádnýho nemůžou sehnat. Jenom já jsem za svý doby zaučoval tři a nevydržel ani jeden. Buď neumí, nebo nechtějí, případně za čas utečou za lepším. To chápu, doba je taková.
Když jsem před 4 lety hledal novou práci tak jakožto elektrikář (dokonce s platným školením revizáka) jsem se koukal po něčem v oboru.
v ČEPS se mohli posrat, že mám revizáka a strašně jim to vadilo a pohovor vedený online kdy polovina na druhé straně buď neměla zaplou ani kameru a nebo se tvářili jak je to strašně obtěžuje byl otřesnej.
Pak jsem byl v Paramu, tam to bylo celkem fajn, dokonce usoudili, že spíše než na pozici elektrikáře bych se jim hodil na pozici maraře, ale jako to ohodnocení, katastrofa ... já nadhodil že pod 35 000 hrubého nejdu a oni, že to musí probrat s vedením, no a za několik dní se ozvali, že prej vedení schválilo 28 000
po zkušebce (to je fakt žalostně málo jako odměna pro někoho kdo má přes 12 let praxe v oblasti slaboproudu, měření a regulace a podobně)
No a jedna firma v přelouči ještě arogantně řekla, že víc jak 25 000 mi nedaj a to můžu bejt rád že mám toho revizáka, jinak bych neměl ani tolik (nějaké bonusy a nebo proplacení dopravy neexistuje)
To bych jim asi řekl od srdce pár sprostých slov.
Pokladní v penny má základní plat 30 tis. A tam stačí se hezky usmívat, umět vrátit peníze podle toho co ti napíše pokladna a pamatovat si jaký kód mají věci bez čár kódu. Jediný co je tam opruz tak když je nával, tak si nemůžeš pomalu dojít ani na záchod a dělát ranní, odopolední a víkendy.
.Upřímně to nechápu jak to poznaj. Já bych nepoznal housku od koblihy
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33239 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: pá leden 24 2025, 10:08 Předmět:
Oborová specializace. Ta pokladní taky v 99,99% případů nepozná odpor od tlumivky. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: pá leden 24 2025, 10:32 Předmět:
Utéct za lepším může každý, proč ne. Ale musím něco umět.. S toho co se tu za měl vystřídalo, měl potenciál umět akorát jeden. U ostatních to bylo dost slabý. Sebevědomí spoustu, všechno vím, ale výsledek mizérie..
Nejhorší je, když někdo není ochoten přijmout dobře míněnou radu zkušenějšího. Nevím jak kdo z vás, ale já za to byl jako mlaďas moc rád. Protože jsem poznal i fachmany, kteří moc poradit nechtěli. Drželi si fígle pod pokličkou, mladej uč se a až půjdu do penze, tak tě to prozradím..
Naposledy upravil Killroy dne pá leden 24 2025, 10:38, celkově upraveno 1 krát.
tak mě se pak povedlo najít dobrou práci kde mi dali co jsem chtěl . dokonce jsem si mohl vybírat , ale výše chechtáků co mi přijde každej měsíc na účet nebyla jediné kritérium , jedna firma dokonce nabízela i víc, ale raději jsem si vybral tam kde se bude vždy dělat něco nového a zajímavého než něco kde se stačí naučit pár schémat k mašinám a hotovo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.