Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33418 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: so leden 25 2025, 0:12 Předmět:
gepard napsal(a):
Zkus https://www.y2mate.com. Mám s tím velice dobré zkušenosti. Umí stáhnout jak video v různých formátech a rozlišení, tak MP3 z videa na YT (taktéž s volbou kvality bitrate).
Ale zvuk v mp3 už PO ZKRIPLOVÁNÍ V NEDÁVNÝ DOBĚ neumí jinak než jen ve 128kbps - dřív šlo vybrat od 64kbps až po 320kbps, včul už nabízí jen 128 ... A samotná TyTrubka umožňuje stahování jen na placeným formátu, respektive po kliknutí na ikonku "Download" vylítne okno požadující přihlášení k účtu Premium ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Feb 05, 2007 Příspěvky: 1745 Bydliště: Liberec - tam na severu Čech
Zaslal: so leden 25 2025, 3:46 Předmět:
TWL, teď na to koukám a opravdu to zařízli. Jak video, tak i MP3 ostrouhali na základní kvalitu. Vyšší bitrate a rozlišení strčili pod placené cosi. Ještě v prosinci jsem v poho stahoval pár MP3 v bitrate 256 a 320kbps a video šlo i ve formátu fullHD. Od 1.1.2025 to zařízli... To mě po.er! _________________ -- Gepard --
Naposledy upravil gepard dne so leden 25 2025, 13:17, celkově upraveno 2 krát.
Zaslal: so leden 25 2025, 10:25 Předmět:
A cos čekal od takovejch nenažranejch zmrdů? Teď už se dá čekat doslova i to, že na TyTrubce bude placenej i upload ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: so leden 25 2025, 19:15 Předmět:
Jenomže tím stáhneš jen kompletní video a nemůžeš si vybrat kvalitu zvukovýho doprovodu - bitrate je pevně daný. Nestáhneš si jen "holej zvuk" například k poslouchání off-line přehrávačem bez onlinovýho připojení = bez dat. Navíc samotná hamižná a nenažraná TyTrubka myslím vloni omezila možnost přehrávání jen zvuku "na pozadí" se zhasnutým displejem chytrošmatlofounů bez souběžnýho přehrávání videa = s menší spotřebou dat, takže se zase zvyšuje počet lidí, který by rádi měli muziku tvrdě staženou, aby ji měli v nějakým typu paměti a mohli si ji přehrát i bez přístupu k datům. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: so leden 25 2025, 20:28 Předmět:
Tak mně to stačí. Kdysi jsem si taky vypálil tisíce filmů na DVDéčka v normálním i komprimovaném formátu a teď se raději dívám na Netflix. Jsem prostě od přírody skromný.
Zaslal: so leden 25 2025, 21:47 Předmět:
Bohužel jsou místa a situace, kdy není kloudnej přístup k datům on-line - a tam pak je potřeba "mít to v paměti". Příklad? Charter Smartwings. Palubní repertoár na kočku nebo nefunkční. A zkus si v letový hladině 10 000m lovit nějakej internét ... A ne že by to "na palubě" například Černý Díry (na peníze) bylo lepší. Inzerovaná wifina má takovou "rychlost", že to kolikrát ani na tu muziku z TyTrubky nestačí - natož na nějaký výdeo ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8060 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: so leden 25 2025, 22:00 Předmět:
EKKAR napsal(a):
A cos čekal od takovejch nenažranejch zmrdů?
Aniž bych je nějak hájil nebo tak nějak (jsou mi u řiti), ale ty by ses choval jinak? Sotva, že...
Je to soukromá firma, jejich podmínky. Ber, nebo nech ležet.
Stahovat si videa v 4k a zvuk v kvalitě nejméně 24/96 není ničí ústavní právo. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: so leden 25 2025, 22:06 Předmět:
Hubertusi, ve svým zápalu obhajoby "soukromýho podnikání" zapomínáš na způsob, jakým majitelé TyTrubky k nabízenýmu obsahu přišli a dál přicházejí - a kolik za něj a za jakejch podmínek (ne)jsou ochotní platit. Ale to není předmětem tohohle vlákna - tím je poradit způsob, jak si za mnou zvolenejch podmínek stáhnout a do svýho zařízení uložit obsah tímhle webem nabízenej. Protože ten web při svým vzniku pracoval za úplně jinejch podmínek, než který vnucuje dneska - a hájí se ochranou autorskejch práv, který ale sám mnohem častějc hrubě porušuje - zcela zřetelně jen proto, aby dosahoval co nejvyššího zisku ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8060 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: so leden 25 2025, 22:12 Předmět:
Pokud něco máš bezplatně, tak rozhodně to nejsi ty, kdo určuje v jaké kvalitě či formátu to dostaneš. A je pak jenom na tobě, jestli to za těch podmínek vezmeš, nebo ne. Brblat můžeš, to určitě ano.
A to, jaký má vztah YT k tvůrcům a co jim (ne)platí je věc mezi nimi, ty jako uživatel jsi v tom vedlejší. Uploadeři tam svá videa rovněž cpou dobrovolně (nemusí) a za podmínek, s nimiž tím souhlasí. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Jaký smysl má stahování několikrát rekompresovaných mp3 z YT?
Přidám k videu podělanou mp3, kde se následně při renderování videa zvuk rekompresuje např. do aac, potom to uploaduju na YT, kde se vše znovu rekompresuje do různých formátů, aby byla jistota, že to bude kompatibilní se všemi možnými přehrávači a výsledek je paskvil.
To je akorát projev zoufalství, když nemám jiný zdroj.
Já si Youtube platím a jsem spokojenej. Stojí mě to měsíčně tolik, co jinýho denní dávka retek.
Založ vlastní platformu, dej ji k dispozici celému světu grátis a bez reklam, a všichni tě budou milovat. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.