2004 Příspěvky: 20109 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: pá leden 24 2025, 22:08 Předmět: Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Na pročištění deprese vyvolávajících příspěvků ve vlákně, které mělo být vtipné, nemám tolik času, tak zakládám nové.
A začnu rovnou odkazem na švédské antidepresivum, které je tam dostupné jen na lékařský předpis.
Podle názvu jsem ho ale používal pro duševní pohodu daleko dřív, než se s ním mohli Švédi vůbec seznámit.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33241 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: pá leden 24 2025, 22:48 Předmět:
Jo, to mi připomíná tu situaci, jak se potkají 10 let od matury dvě bejvalý spolužačky, jedna s nervama v kýbli z toho, že ji ničí nezvladatelný děcko a že tloustne po hormonální antině, protože už žádný další potomky nechce, zatímco druhá ji utěšuje, že ona místo Neogestu radši zobe Radepur a Lexaurin. Ta první se vytřeští, že to přeci nemůže jako antikoncepce vůbec fungovat - a ta druhá jí odpoví, že je to částečně pravda, že sice už má 4 haranty, ale je jí to tak nádherně u prdele ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18904 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: pá leden 24 2025, 23:21 Předmět:
Hill napsal(a):
Podle názvu jsem ho ale používal pro duševní pohodu daleko dřív, než se s ním mohli Švédi vůbec seznámit.
Ve Švédsku je, nebo spíš bylo hodně normalizačních emigrantů a to většinou byli inteligentní a kvalifikovaní lidé. Co my víme, jestli se nějakej chemik neuchytil u Ratiopharmu a z recese to tak nepojmenoval. _________________ Jirka
Čo sa týka budúcnosti elektrických lietadiel začne byť aktuálny jeden vtip.
Prídu vyšetrovať pád lietadla a keď zistia, že spadlo prúdove lietadlo tak ako príčinu nehody zapísali : vypli prúd.
Naposledy upravil bastliar dne so leden 25 2025, 10:18, celkově upraveno 1 krát.
Tady je záchod na mince.
https://maps.app.goo.gl/DsYywtUukNkieFWk8
Byl (už není, ale mám to někde vyfocené) tam návod k použití:
"Vhoďte minci a zatlačte." _________________ Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Zaslal: pá leden 31 2025, 21:21 Předmět:
Jó to znám. Kouknu k holkám do pokoje a -- tatoš jsi tu asi omylem néééé.
Asi za půl hodiny - tatíííííííííííííííííííííííííííí honéééééém kde jsíííííííííííí je tu pavouk podˇhonééééém. No a já
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.