Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8029 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: pá leden 31 2025, 20:43 Předmět:
Řekl bych, že ty jeho špalky o listopadovém teroru obsahují jednu nekonzistentnost. Platí, že je-li balíková zásilka avizována elektronicky, tak se k této již netiskne (a logicky ani nehází do schránky, že) výzva. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: pá leden 31 2025, 21:41 Předmět:
Mám naprosto stejné zkušenosti s ČP jako EKKAR, kromě toho pár vykradených balíků, taky manželce doručili balík místo domů na pracoviště. Tam ho někdo převzal a v domnění, že je firemní ho otevřeli!!! To video není parodie, to je prostě realita. Tak přestaňte EKKARA dehonestovat a radši se zamyslete, jak může naše peníze tato státní firma takhle projebávat, a tvářit se, že je vše OK.
A zjevně se to neděje jen u nás. Kde jsou nějaké kontrolní mechanismy, vyvození odpovědnosti - nikde, firma je prohnilá ve všech patrech.
Naposledy upravil jasnap dne pá leden 31 2025, 21:47, celkově upraveno 1 krát.
Taky mám zkušenost jako EKKAR, jakmile teroristi z České pošty rozvezou všechny balíky, tak v těch dodávkách potom unášejí děti a mám podezření, že na hlavních poštách obchodují s orgány, protože popelnice v okolí strašně smrdí. Asi do nich vyhazují zbytky těl. Poslal bych na ně ukrutné kontrolní mechanismy, aby s nimi navždy zatočili, protože je to tam skrz naskrz prohnilé!!! Hlavně v těch popelnicích.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33242 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: so únor 01 2025, 3:03 Předmět:
jasnap napsal(a):
Mám naprosto stejné zkušenosti s ČP jako EKKAR, kromě toho pár vykradených balíků, taky manželce doručili balík místo domů na pracoviště. Tam ho někdo převzal a v domnění, že je firemní ho otevřeli!!! To video není parodie, to je prostě realita. Tak přestaňte EKKARA dehonestovat a radši se zamyslete, jak může naše peníze tato státní firma takhle projebávat, a tvářit se, že je vše OK.
A zjevně se to neděje jen u nás. Kde jsou nějaké kontrolní mechanismy, vyvození odpovědnosti - nikde, firma je prohnilá ve všech patrech.
Já už su zvyklé, že mi lidi nevěříjó - a pak čumějó jak nahá prdél z chroštíja, když se to samý stane i jim. Já jako 18-19letej študák na poště i dělal, jezdil jsem i kurzy, jenže to bylo ještě za hlubokýho totáča = v roce 1988. A to ještě slovo "pošťák" něco znamenalo - na přepážkách se neprodávaly pýčoviny typu stíracích losů, dětskejch omalovánek a životních pojištění. Zlom nastal v momentě, kdy se profláklo, že nějakej vocas místo aby doručoval zásilky, házel je do nepoužívanýho služebního podchodu na nádraží v Břeclavi nebo kde to tenkrát bylo. Tenkrát toho snad měli vynosit několik metráků. A od tý doby všecko u týhle státní inštytůce začalo jít do kopru ...
Jinak tady je zkušenost s jejich jednáním stará skoro 15 let (červenec 2010) - a jak přes kopírák, viz diskuse pod článkem, jen 1 kladeňák odmítá kritiku, že u nich je fšecko OuKej .... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: so únor 01 2025, 9:07 Předmět:
EKKAR napsal(a):
Já jako 18-19letej študák na poště i dělal, jezdil jsem i kurzy, jenže to bylo ještě za hlubokýho totáča = v roce 1988. ..... A od tý doby všecko u týhle státní inštytůce začalo jít do kopru ...
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33242 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: so únor 01 2025, 11:39 Předmět:
Břeťo Břeťo. Nehraj si, zvostane ti to. A až dostaneš jednou rozum, tak se nejspíš zblázníš od radosti - a zas budeš mít h0vn0 ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Jul 27, 2004 Příspěvky: 4595 Bydliště: 25km na západ od Prahy
Zaslal: so únor 01 2025, 18:20 Předmět:
Taky mám smůlu na poštovní služby. Doporučená prioritní zásilka byla dodaná za 14 dní. Nepomáhaly dotazy, zabralo až podání reklamace.
Balíkovna si zase dává zásilky jak se jí to z "technických" důvodů hodí. A nebylo to do boxu, ale do trafiky. _________________ Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
To že umísťují zásilky mimo prioritní místo, se mi taky stává, ale mají to v podmínkách. Ono trochu láká, že je Balíkovna o 10 kaček levnější, než Zásilkovna, ale ta bude zdražovat, takže poskočí i Balíkovna.
Zase při 150 milionech zásilek ročně, se musí něco zákonitě zatoulat.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8029 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: so únor 01 2025, 20:54 Předmět:
Výhodou taky je, že nemusíš mít jejich aplikaci a pošleš to coby neregistrovaný. Jinak za celou dobu, co mi chodí zásilky (žádná kvanta, ale zase ne jen pohled od strýčka na Vánoce) mi jedinou zásilku rozbilo DPD. Naštěstí byl odesilatel slušný a vstřícný a věc mi zdarma opravil. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 66, 67, 68
Strana 68 z 68
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.