U výše uvedeného TV se objevil v horní části červený nápis NVM fail. Od Philipse jsem stáhnul a TV aktualizoval FW. Po restartu už bez varovného nápisu TV žije, přehrává USB i HDMI jen nenajde žádný DVB-T2 program. FW od Phila k tomuto typu byl ale 43PUH4900-88. Nemáte někdo radu nad zlato? Dík _________________ ..to bude jen ňákej odpůrek
Zaslal: čt březen 13 2025, 19:42 Předmět:
Tak jestli sis to stáhnul z jejich webu, tak PUT nebo PUH je stejné. Problém bude ten region 88 místo 12, takže ho musíš změnit a potom to naladíš. Kde se to v ní dá změnit, tak to nevím. Možná v SM, ale já tuto TV neznám a je dost stará.
tak za prve.. FW je platny pre ova modely co popisujes, tu je zoznam kompaktibilnych modelov: 43PUH4900/88, 43PUT4900/12, 43PUK4900/12, 43PUT4900/60, 49PUH4900/88, 49PUT4900/12, 49PUK4900/12, 49PUT4900/60, 55PUH4900/88, 55PUT4900/12, 55PUK4900/12, 55PUT4900/60
za druhe: neverim ze ti samotny upgrade fw zmenil typ TV !!
za tretie: taktiez neverim ze ti upgrade softu odstranil ten cerveny napis s hlaskou ...
.....az ked sa priznas s tym ze si okrem fw nahraval aj nieco ine mozno pride nejaka rada
Založen: Feb 08, 2005 Příspěvky: 8358 Bydliště: rovina u Kolína
Zaslal: pá březen 14 2025, 10:54 Předmět:
Tak za prve, tady si nic nerozporujeme. Za druhe nechápu co jsi chtěl říct. Můj TV je 49PUT4900/12, FW od Phila je na 43PUH4900/88. A za třetí když nevěříš, nemusíš. Nemám jediný důvod si něco vymýšlet. Buď jsi mě špatně pochopil nebo jsi toho viděl ještě málo. Znovu zopakuji po UP FW je televizor plně funkční, bez červeného nápisu NVM fail, pouze nenaladí DVB-T2. _________________ ..to bude jen ňákej odpůrek
Zaslal: pá březen 14 2025, 16:47 Předmět:
TV Philips nemám moc rád, nějak mi prostě nepasují. Co jsem se díval, tak toho výskytu "červený nápis NVM fail" je u nich dost. Spravují to tím, že zapíší znovu nějaký ten trojmístný kód co je vzadu na displeji - stačí hledat.
samotny fw ti nezmeni typ TV !! a tak isto nevyriesi ten problem s NVM fail, cize z toho vychadza len jedine.. bud ty alebo niekto pred tebou tam nahral nvm z PUH4900 a tym padom zmenil typ TV... dosky su rovnake a jednym malym suborcekom mozes urobit vsetky tie modely ktore som popisoval vyssie
Založen: Feb 08, 2005 Příspěvky: 8358 Bydliště: rovina u Kolína
Zaslal: pá březen 14 2025, 18:38 Předmět:
Co tam kdy někdy někdo mohl nahrát za FW, nevím. Fakt který můžu doložit že u starý paní televizor typu PUT4900/12 hrál na DVB-T2. Televizor večer vypnula, druhý den po zapnutí hláška "program není nainstalován" a červený nápis NVM falil. Následně jediný FW který k danému typu PHIL nabídl byl PUH4900-88. Tím jsem TV aktualizoval a restartoval. Po resetu TV naběhl BEZ hlášky NVM fail, všechny funkce chodí jen nelze naladit žádný program. Pokud to nechápeš a nebo nevěříš, tvůj problém. A tak se ptám, lze s tím něco dělat? Jinak paní už je stejně rozhodnutá, že si koupí nový. Ale mě to zajímá. _________________ ..to bude jen ňákej odpůrek
jasne ze sa da s tym neco delat.. je kopec moznosti.. pocnuc od zberneho dvora a konciac funcnou telkou.. otazne je ci mas vsetky potrebne veci na to, lebo somrovanim sa neda vsetko dosiahnut
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.