Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8073 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: so březen 08 2025, 22:28 Předmět:
Takto dopadl tuner Sony, zabalený v originálním obalu po transportu z Brna. Krabice vypadala, jak když na ni spadlo nevím co... S dopravcem neřešeno, poslal jsem odesílateli tuner zpět a tento to opravil a zaslal zase mně. Tentokrát to prošlo v pohodě. Dopravce? DPD.
2013-07-03-638.jpg
Komentář:
Velikost:
86.57 kB
Zobrazeno:
50 krát
_________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Dnes přišel mail předmětem "Váš balík DR444444444C je v našich rukách" (v souvislosti s naší poštou je první co mne po přečtení tohohle napadne "och kurwa"). Přidali tam odkaz na mapku cílové adresy, asi abych věděl kde bydlím. No budiž. Po rozkliknutí a opravdu hodně usilovném odzoomování se podařilo najít kam se to vlasně poštá chystá doručovat. Pro šťouraly, opravdu nebydlím v moři někde 500 kiláků jižně od Pobřeží Slonoviny. Tak nezbývá doufat že je to jen nějaký svérázný žertík.
Zaslal: st březen 26 2025, 17:24 Předmět:
Na té mapě není cílová adresa, ale aktuální pozice balíku. Tak třeba vám to posílá nějaká "mořská pana" od Pobřeží Slonoviny a nebo se to díky úžasné logistice zatoulalo až tam a cestou lodí okolo pobřeží to někdo šoupnul přes palubu.
U mapky je napsané "cílová adresa". Mám pocit že GLS má sledování na mapě kde se zrovna kurýr s mým balíkem poflakuje (mimochodem skvělá věc když nenám čas tvrdnout doma). Od naší pošty bych podobnou službu čekal zhruba tak v příštím tisiciletí.
Zaslal: st březen 26 2025, 17:45 Předmět:
Tak zkuste zavolat na 218218218 nebo napsat dotaz na pomuzeme@balikovna.cz a zeptat se proč to místo na mapce ukazuje někam do oceánu a jestli to opravdu myslí vážně a nebo je to jen předčasný apríl. Minimálně si přes ně ověřte zda balík s příslušným sledovacím kódem vůbec existuje a zda je na něm jako cílová adresa uvedena vaše adresa. Třeba jim ten jejich úžasný systém sledování někdo hacknul a rozesílá z něj pod jménem pošty lidem podobné nesmyslné zprávy alá "Váš balík je v našich rukách" i když to třeba ani vůbec není pravda. Taky si případně zkontrolujte jestli jste díky kliknutí na to nenasosal i nějakého vira apod.
Naposledy upravil Valdano dne st březen 26 2025, 18:15, celkově upraveno 1 krát.
JJ, bude to nejspíš něco takového. Studentík jež tvořil jejich webové rozhraní evidentně ještě zákeřné záludnosti větvení kódu jako If...Else ve škole neprobíral
Zásilka je reálná, stejné sledovací číslo mi přišlo i od eshopu kde jsem objednával.
esli se to časem rozroste ai na doporučený, tak pro dopicování s oruadama ale super, nejlepší by bylo kdyby byla garantovaná doba doručení minimálně za měsíc, by mohli buzeranti z pokut zdechnout hladem
jinak klasika, vopchot poslal blatník vobalenej jenom bublinou pýčtou, ta na to položila jinou krabičku, blatník promáčklej, servisák to šoupl do regálu bez rozbalení a po tejdnu co s tim tvl dyž ty mají v roce 2025 stále lhůtu na reklamacu 2 dny (!!!!)
(jo a to že je blatník na asi 40 místech dodrápanej až na kov je prej úplně fcajku pže foréza je přece jenom tak jako aby to nevorezlo v regálu a stejně se to musí nastříkat přecené? no už vim vod kterýho automrazíka příště nic nekupovat )
rnbw napsal(a):
Nikdy neposielam nic ako krehke. Treba to poriadne zabalit - tak, aby to prezilo napr. pad zo stola na zem.
u většiny tech balíkovejch dementů (je prakticky jedno jaká je to firma, pokud předkládku dělá banda negramotů z východu tak, že se jim ukáže "hromada" a "kontejner" a "máte 20 minut") to ale musíš zabalit optimálně tak, aby to přežilo že to přejede tank
EKKAR napsal(a):
Jo, to by mě docela zajímalo - jestli by v dnešní době někdo skutečně zaregistroval, že pýčta přestala úplně fungovat ... ????
u nápuků u rejžáka nemáš šancu vovlivnit, kam to nakonec spadne, to bys poznal raz dva že máš vobden zprávy vo zásadních událostech v přepravě, a najednou to po přijetí do země určení zmizí…i dyž, vlastně, voproti dnešku…eh…no…
Hubert_79 napsal(a):
Takto dopadl tuner Sony, zabalený v originálním obalu po transportu z Brna. Krabice vypadala, jak když na ni spadlo nevím co... S dopravcem neřešeno, poslal jsem odesílateli tuner zpět a tento to opravil a zaslal zase mně. Tentokrát to prošlo v pohodě. Dopravce? DPD.
To je naprosto ě udělaný těžký trafo který při jakýmkoli rázu udělá přesně todle. uživatel výrobce.
Jak píšu, pakáž všude stejná, jak mi PPLovský rozjebaly několikero desktopů HP (jako že domrdaný skříně, přední plasty atd.), škoda mluvit. Viděl sem ty negramoty zevnitř depa na vlastní voči (dva měsíce sem tam jezdil baliky brigádně), takže vim, vo čem píšu.
V tom případě za to můžeš ty sám. Protože gentleman má od Stvořitele povinnost dementa zmlátit do bezvědomí, když ho potká. _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33535 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: pá březen 28 2025, 7:18 Předmět:
Jak teda chceš vysvětlit, že všichni politici ještě dejchaj? To jako chceš tvrdit, že v životě nepotkali gentlemana? _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 19228 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: st duben 02 2025, 12:27 Předmět:
Dneska uchvancancující zážitek na Píčtě. Minulou středu mě pan Buček z Brna poslal v obyčejném dopisu malou desku plošáků, co mi dlužil a musel dát dovyrobit. Protože je to už týden a kvůli rozkopaný silnici na Chlumec je tu občas problém se sem vůbec dostat, tak jsem se pokorně na přepážce dotázal, jestli tam dopis neleží jako nedoručený. UK baba na přepážce nerozuměla česky, ani rusky, ani nebyla schopná sehnat někoho, kdo by se mnou dokázal komunikovat. No nakonec jsem se naštval a vlítnul na šéfovou pobočky. Zamčíno, uvnitř jsem slyšel hlasy, takže tam někdo být musel. Na klepání krom ztichnutí hovoru žádná reakce. Odchytil jsem na chodbě babu, co rozuměla česky a ta mě milostivě dala číslo na šéfovou. Volal jsem jí v průběhu asi tří hodin cca 10 x, nakonec to vzala. Ty nezdařený pokusy byly vždy stejný, 3 x to zazvonilo a spadlo to do obsazováku. No a dozvěděl jsem se toto: Česká píčta roznáší obyčejná psaní jednou za týden a to naši část města v pátek. No a protože to pan Buček poslal ve středu, tak to do minulýho pátku z Brna do Bydžova nestačilo dojít. Takže pokud to přijde tento pátek, tak doručovací doba obyčejného psaní je 9-10 dní. To by tady snad posel byl dřív pěšky.
Kurňa, doporučený a důchody roznáší každej den, tak proč při tom nemůžou roznýst i těch pár obyčejnejch psaní?
Prostě zmr di poštovní!!! _________________ Jirka
Zaslal: st duben 02 2025, 13:06 Předmět:
Už se tu o tom myslím někde psalo. Obyčejné psaní má u České pošty aktuálně dva způsoby doručení a každý za jinou cenu a také s jinou rychlostí doručení. Zřejmě to pan Buček poslal v obálce jako obyčejné psaní ekonomicky, a proto to zdržení. Při podání jako obyčejné psaní ekonomicky se uplatňuje to doručování třeba jen jednou týdně i když k vám doručovatelka chodí třeba denně. Pokud by to poslal jako obyčejné psaní prioritně (za cenu o 5 Kč vyšší) tak by to pravděpodobně přišlo dříve.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 68, 69, 70
Strana 70 z 70
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.