Zaslal: po březen 24 2025, 20:40 Předmět:
Firma O2 má bohužel hodně šmejdovské praktiky. Musíš je pořád hlídat a kontrolovat, jakmile dělají nějaké "vylepšení služeb". Mně taky sami od sebe , když jsem navyšoval rychlost, nějak záhadně účtovali za internet o pár stovek víc než podle nového tarifu měli účtovat. Pár měsíců mi trvalo, než jsem si toho všimnul. Pak mi řekli, že tam mám nějakou zlatou nebo stříbrnou TV. O kterou jsem vůbec nestál. Po první návštěvě prodejny O2 velice ochotný pán řekl, že to opraví. Bohužel se tak nestalo a musel jsem tam příští měsíc podruhé. Na dotaz, proč stále za svůj tarif platím o 2 stovky víc, se upřímně podivil, ale taky nevěděl. Napodruhé to už opravili a pokusů zanechali. Zatím.
Ale člověk si změnou operátora většinou moc nepomůže. V dané oblasti má konkurence srovnané ceny, jak jsem tak hledal jiné možnosti. O2 má alespoň funkční síť.
Odhlásit se by mohlo na ně platit. Kdysi se dost snažili tuto možnost zákazníkům znepříjemnit, aby to raději vzdali. Kdepak zajít na prodejnu a vyřídit to tam. To nejde. Pěkně volat na stále obsazenou linku apod. Ale možná už se polepšili.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8072 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: po březen 24 2025, 21:02 Předmět:
Blbý je, že si člověk moc nevybere. Trojka operátorů jsou jak přes kopírák; doby, kdy byl Vodafone ten "jiný" jsou dávno pryč.
A jít k nějakému místnímu providerovi? To jsem si vyzkoušel a nikdy víc. Technik (či spíše "technik") byl uhrovatý studentík co dorazil "do tří dní" (=týden) a výpadky v řádu dní nebyly nic neobvyklého.
Takže ať je O2 jaké chce, síť mají funkční a jestli jsem loni zaznamenal jeden dva výpadky v řádu nižších jednotek hodin, tak je to hodně.
Mám od nich VDSL a nějakou "modrou" TV, kterou k tomu dávají jako navíc; tak jsem zvědav, co z toho vyrobí. Na tu TV nekoukám, neb nemám televizor. _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9250 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: po březen 24 2025, 21:22 Předmět:
Problém je, že pro operátory je koncovej zákazník jako jedinec póvl k oškubání. Když s nima jednám jako zástupce korporátu, tak se můžou posrat, aby vyhověli.
Kdysi jsem šel k O2 něco vyřizovat, byla tam docela fronta, ale měli tam jedno místo u stolku "pro firemní zákazníky". Nějak jsem se motal okolo, chlápek se mě zeptal, jestli mám IČ, já říkám že jo, ale že se to vyřizování firmy zrovna netýká. Prý je to jedno, tak mě vzal přednostně před těma co tam čekali u běžných stolků. No já byl samo rád, ale je to divný.
Po cca 20 letech T-mobilu, kde jsem platil za triádu 1 300 jsem vloni přešel na 02, které mi slíbilo 1 100 mínus 300 Kč od Airbank. Poté, co jsem zadal kód ke změně poskytovatele mi volal T-Mobile a nabídl mi snížení na cca 850 Kč i bez podpory banky. Tak mně na...lo, že mně nechali bůhví jak dlouho platit těch 1 300, že jsem změnu dokončil. Takže ještě vyzkouším Vodafone - taky na rok?
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33526 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: út březen 25 2025, 1:51 Předmět:
Samozřejmě že tě nechají přeplácet - dokud jim neukážeš snahu se trhnout. Dokud je ofca spokojená ve stádu a přežvykuje stejnou lebedu jako ty ostatní, proč ji neškubat? Teprv až se začne cukat a chtít zdrhnout, vytáhnou se cukříček nebo bič - cukříček neveřejnejch podpultovejch slev a bič sankcí za vypovězení smlouvy. Dělá to každej operátor telefonu, káblofky, streamovací platformy, VŠICHNI. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Sem u růžovýho jako firemní a musim říct, že celkem v pohodě. Neomezený smlouvy s měsíční výpovědní dobou, paušální zleva proti ceníku a eště pak skupinový výhody.
Akorát už vošetřili suspendaci služby na dovolenou, takže není možný to víckrát za sebou poslat na dovču, aby člověk nic neplatil než to doběhne, ale jenom jednou za tři měsíce teď budu zrovna neco rušit a zbytečně to sežere sedum stovek nebo neco dyž už se to nebude používat. Ale dyž vidim jak se necháváte jak vonuce vobírat kyslíkovejma , tak sem úplně v klidu
Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9250 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: čt březen 27 2025, 22:27 Předmět:
Behemot napsal(a):
...
Akorát už vošetřili suspendaci služby na dovolenou, takže není možný to víckrát za sebou poslat na dovču, aby člověk nic neplatil než to doběhne, ale jenom jednou za tři měsíce...
Ale to jen protože nechtějí, suspendaci dělám běžně třeba po týdnu po reaktivaci z předchozí suspendace. Třeba když se nástup rozmyslí, že vlastně pracovat nechce a sekne s tím.
Založen: Jun 20, 2005 Příspěvky: 930 Bydliště: Hospoda u Třebíče
Zaslal: pá březen 28 2025, 10:42 Předmět:
Zeptám se ohledně Oneplay na jinou věc: u původního O2 sport bylo omezení funkce podle webového prohlížeče v TV. Toto omezení se přeneslo i do Oneplay?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.