Zaslal: čt říjen 09 2008, 22:43 Předmět: Úprava DVD přehrávače
Mám takový problém. Vlastním DVD přehrávač Panasonic, u kterého odešla mechanika. Oprava nemá smysl, ale napadlo mě, jestli by se nedala elektronika využít k přehrávání z flash paměti přes USB. Mám takovou myšlenku, že tam musí být převodník a chtělo by to místo laseru připojit USB konektor. Neznáte někdo zapojení výstupu mechaniky, případně neupravoval jste někdo něco podobného. Díky za názory, případně radu. Servi.
Založen: Feb 08, 2005 Příspěvky: 8100 Bydliště: rovina u Kolína
Zaslal: pá říjen 10 2008, 5:56 Předmět:
Servi, jako nápad to není špatný ale jinak je to naprostá kokotina. Teoreticky by mohl někdo vyrobit čtečku a data z USB nějak řadit, přetransformovat na stejná data jako z laseru a...... NE nepůjde to. Nejhorší je že takovýhle a podobný věci po mě lidi chtěji každou chvíli. "Dyk to přeci nemůže bejt nic složitýho ééé?" _________________ ..to bude jen ňákej odpůrek
Zaslal: pá říjen 10 2008, 8:26 Předmět:
Jo, a když už to budete pane opraváři čistit, tak mi tam přidělejte USB, aby si synek mohl přehrávat filmy z flešky a nemusel pouštět počítač. A taky na karty do toho foťáku co má teď nový aby mu to šlo.
Založen: Nov 23, 2006 Příspěvky: 1228 Bydliště: ...mezi Radhoštěm a Hostýnem...
Zaslal: pá říjen 10 2008, 9:32 Předmět:
...a estli vám zbude trošku času, tož tam dajte aj ten blúréj, ať to klukovi slúží nějaký ten rok.
Jo a taky to předělajte na palivový článek, gdyž de elektrika tak nahoru. Nebo rači na volnou energii, co se o ní píše ve WM magazínu. A jak to bude, tak ně zavolajte, já mám drahé volání 4Kč/min. A dost to spěchá. Tak nashle. _________________ ..a co shoří, nezhnije..!
Zaslal: pá říjen 10 2008, 12:03 Předmět:
Ale tahle uprava jde snadno,staci co je uvnitr vykuchnout,misto puvodnich strev vrazit autoradio s USB a podporou cteni karet,konektory vyvest na panel a hle uspesna prestavba hotova,navic jako vedlesji produkt je mozne i poslouchat radio
Založen: Nov 23, 2006 Příspěvky: 1228 Bydliště: ...mezi Radhoštěm a Hostýnem...
Zaslal: pá říjen 10 2008, 12:09 Předmět:
To Crifodo:
To bych pak musel reagovat na vystoupení všech individuí na české politické scéně. Ale to bych si už zahrával s urážkou a trestním stíháním, přestože bych netvrdil nic jiného, než pravdu...
Raději zůstanu u elektriky, dyť už můj děda byl elektrikář, našel jsem totiž na půdě jeho ochrannou helmu se dvěma blesky... _________________ ..a co shoří, nezhnije..!
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32853 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: pá říjen 10 2008, 12:24 Předmět:
No, že byl děda jenom strážák... (SchutzStaffel = Strážní Oddíl). Možná ale strážil elektrickej plot... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.