Zaslal: so srpen 01 2009, 14:20 Předmět: Po přihlášení nejde vstoupit na diskusní fórum
Po přihlášení mi nejde ze dne na den vstoupit na fórum. Nejde to ani z jiného počítače. Nastavením to nebude.
Změna hesla nepomohla. Myslím, že nová registrace je zbytečná.
Vyzkoušel jsem vše co jsem na fóru k tomuto problému našel a nic nepomohlo. Zkoušel jsem se nakontaktovat na Raptora ale má asi
dovolenou. Nevím kde hledat příčinu.
Mám taky pocit, že mi může pomoci jen Hill. S tím heslem nevím ale
svoje jsem měnil bez výsledku. Má to snad být heslo diskusního fóra?
Nějak jsem to za ty roky na fóru nezmák a hlavně nepotřeboval.
Podle těch obrázků to je . Zajímalo by mě, jak jsi se z toho Davidusi vymotal.
Zatím asi počkám než se vrátí HILL nebo Raptor z dovolené.
Včera byl HILL na fóru, tak jsem netušil,že má dovolenou,
Zaslal: ne srpen 02 2009, 16:23 Předmět:
Tvůj registrovanej nick je Rostav ? _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaslal: ne srpen 02 2009, 20:28 Předmět:
Registraci máš s velkým "R", zkus to ještě jednou a pokud to nepůjde, resetnu ti heslo a vyzkouším. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32855 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: ne srpen 02 2009, 20:52 Předmět:
Hele - to s tím rozlišováním velkých a malých písmen je zajímavý - já jsem regnutej jako "EKKAR", ale klidně se přihlásím i jako "ekkar" a systém to v pohodě akceptuje - jako "Ekkar" jsem to pravda ještě nezkoušel... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: ne srpen 02 2009, 20:58 Předmět:
Byl jsi nastavenej jako "neaktivní" uživatel - je to opravený, otestovaný, nech si poslat nový heslo a mělo by to fungovat. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Ani se tomu nedivím. Ale neni to tak jednoduché rychle reagovat.aby vám
někdo jiný mezitím nevzal vítr z plachet. Pak by to byla jenon trapnost.
To je ale jiné téma. A ještě jeden dotaz. To nové heslo příjde taky na E-mail? Potvrzovací kód jsem již odeslal.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.