Už minulej rok jsem si všiml že GM neposílá poštou chemický přípravky a měl sem radost že GES nešel j jejich stopách. Dneska sem házel v GESu věci do košíku a chtěl sem i chlorid a už tam byl ten znak že to taky neposílaj poštou. Ani čístící kapalinu na audio/video a ani blbej Positiv na výrobu DPS. Ale je zajímavý že granulovanej chlorid poštou pošlou. Jsem celkem v koncích páč se mě nechce kvůli chemickejm přípravkům plácat další poštovný u jinýho obchodu. Fakt nechápu oč jim jde. Nedivil bych se když by v tom měla prsty evropská unie
Zaslal: čt leden 21 2010, 6:55 Předmět:
jsou i jiní prodejci ! a pak já leptám už léta "nitropersulfátem" takový bílí krystalický prášek a rozpoští se to ve vodě , na rozdíl o chloridu se u toho člověk nezamatlá ! cenově to vyjde na stejno ! Jo ještě tan chlorid je stejně z http://www.elchemco.cz/main.htm a ti posíláj snad cokoliv ?
Zaslal: čt leden 21 2010, 7:56 Předmět:
Jo těžký život nechci dělat reklamu ale v www.tme.cz takové problémy nemá a beru tam skoro vše ,z ges či gm velmi sporadicky a to z oběma mám dobré vztahy ! Do gm jsem si posílal objednávky na prodejnu a pak si odpoledne proto jen zajel u pokladny zaplatíl a šel ,ale vše se mnění !
Založen: Jul 27, 2004 Příspěvky: 4564 Bydliště: 25km na západ od Prahy
Zaslal: čt leden 21 2010, 20:34 Předmět:
Peroxid 30% jde při troše štěstí koupit v lékárně. Když to selže v lékárně, pak obyčejná drogerie. Musí to být ale taková ta klasická drogerie (barvy, laky, fermeže). Ty navoněné co je jich tady plno, ty z tohohle sortimentu nic nemají. _________________ Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Už minulej rok jsem si všiml že GM neposílá poštou chemický přípravky a měl sem radost že GES nešel v jejich stopách. Fakt nechápu oč jim jde. Nedivil bych se když by v tom měla prsty evropská unie
Moc jsi se nespletl a bohužel je tomu tak. Svůj lví podíl na tom má i Česká pošta, její nové EU předpisy o přepravě chemikálii a postihy za jejich porušení. Pokud je TME ještě nerespektuje (zatím), je otázkou, kdy na ně dojde. Přeprava vybraných chemických produktů bude pouze v režii specializovaných spedičních společností - potom ale těch 10dkg leptadla nezaplatíš. Proto ten osobní odběr. Takže zase hurá do Evropy, anebo spíš do.. (_!_)
Zaslal: pá leden 22 2010, 0:35 Předmět:
Pošta má minimálně 15 let v předpisech, že nelze poslat hořlaviny a chemikálie. Proto se používala dráha, která tohle dělala... bohužel tahle služba je zrušena.
Zaslal: pá leden 22 2010, 8:14 Předmět:
tme vozí generalparcel a gesu ppl a pošta ať si v.... o.. ! Ale čert nám byl tu unii dlužen ! tme spoustu věcí neposílá po kusech ,ale od jejich obchoďáků vím že i tak je na centrále docela šrumec ! Objednávka kteráse ten den uzavře se i expeduje ! konec konců ten náš trh potřeboval žraloka aby se ty kapříci trochu dali do pohybu !
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3, 4Další
Strana 1 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.