Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

bezdůvodné vypínání notebooku
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Výpočetní technika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 34196
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 19:49    Předmět: Citovat

A ktora znacka to je?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AmarokCZ



Založen: Dec 20, 2006
Příspěvky: 2838
Bydliště: Poličské krystalinikum

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 20:28    Předmět: Citovat

Vzhledem k tomu, že ASUS je jedna z nejhorších značek, tak skoro každá Smile
Já mám dobrou zkušenost s IBM, ty ale s výpočetní technikou bohužel skončily, pár známých má zkušenost s DELL a s LENOVO (pouze řady ThinkPad) a nestěžují si, zato na AUŠUSy si stěžuje kdekdo... ale jak psal palo1129 - je to jen spotřebák.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MaTTo



Založen: Apr 25, 2005
Příspěvky: 528
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 21:21    Předmět: Citovat

Amarok ... este si toho v zivote zrejme velmi malo preskakal ,,, ja servisujem Toshiby, Fujitsu, HPcka a Paviliony , osobne som mal Toshibu jednu, dva fujitsu notesy a dve HPcka ... vsetky tie notebooky stali za velke HOV_no a sam osobne pre svoje potreby domov som si kupil ASUS nakolko servisujem toho hodne a nic z Toshiby HPcka alebo Fujitsu by som uz vzivote nikdy nekupil a nechcel mat doma lebo uz len ked citam ake vsetky vyrobne chyby maju tie notebooky tak mi staci .Navyse denne mat v rukach tie notebooky a potom prist domov a este aj tam to chytit do ruk tiez neprospieva navyse ked s kazdou s vyssie popisanych znaciek co som mal boli problemy !
Asus este ani zdaleka nieje najhorsi vyrobca notebookov ... to ty si chlapce este nezazil vyrobcov ako Elitegroup alebo FIC , tam by si spoznal co je to nekvalitny vyrobok lebo tak odflaknute dosky, lacne suciastky a nielen poddimenzovane ale dokonca uplne vynechane ochrany napr. tak primitivnej veci ako USBcok vedu uplne bezne k tomu ze pri vyssom odbere na USB porte alebo jeho zoskratovani sa odpali chipset prip. nejaka ina cast dosky .Pritom za uplne zakladnu vec pri notebooku ako vyrobca by som predpokladal ze niekedy dôjde k pretazeniu ci skratu USB portov .

ASUS vyraba aktualne nove modely Toshiby, nejake tie ThinkPady robi ASUS, SONY Vaio robi/robil, taktiez APPLE iBook je ASUS, Samsung notebooky zacinaly tak ze ich robil cisto len ASUS, taktiez desktopy HP a Fujitsu = aj asus dosky a asus grafiky, dell desktopy = napr. asus grafiky a taktiez robil mnohe stroje pre VBI program a neboli problemove, taktiez nejaka stara A-ckova rada Toshiby bola ASUS a tie notebooky mali percentualne nizsiu poruchovost ako vyrobky od Wistronu, Compalu ci Quanty ktory bezne robia stroje pre Toshibu, Fujitsu, HP, ACER, LENOVO a pod.,

ASUS je vynimocny uz len v tom ze velka cast HW je priamo ich vlastny vyrobok a ziadny podradny cinsky vyrobcovia cim mam na mysli konkretne ECS alebo FIC ...
Cize este stale je toho na trhu hodne vela horsieho ako je ASUS !
To že ASUSy sú poruchové je samozrejmé a poruchové sú aj lenová ci dell takže nikde sa jednoznačne nedá povedať že kúp si DELL a nebudeš vedieť čo je to servis pritom grafiky, procaky, mechaniky, disky, klavesnice, citacky kariet, lcdcka, kable, invertery, adaptéry, touchpady, webkamery, ramky, baterky, wifiny, sietove karty, zvukovky a XY inych veci pouzivaju vsetci vyrobcovia notebookov uplne rovnake od rovnakych ODM vyrobcov v číne takže nechápem ako si niekdo môže dovoliť tvrdiť že s DELL nie sú problémy alebo s Lenovom nie sú problémy, tak ako mi HDD , amd procak, nvidia grafika odide v toshibe, fujitsu ci asuse, presne rovnako mi odide aj v lenove alebo dell - mimo ineho mal DELL tiez velke problemy s nVidia 8xxx grafikami a prečo nikdo nehovorí všeobecne otom že DELL je SHIT ? Lebo vsetci vedia ze je to chyba nVidie, ale akonáhle sa toto dialo vo Fujitsu a HPcku ci Asuse tak hned je navine Fujitsu a HPcko ci Asus a nikoho nezaujima ze je to chyba nVidie .

Proste na svete neexistuju "bezporuchove" notebooky, poruchy vzdy boli a vdakabohu vzdy budu inak by hoodne vela ludi nemalo z coho zit .Taktiez si treba uvedomit ze o poruchach ASUSu pocujes castejsie ako o poruchach DELL ale si uvedom ze kde kdo na SLovensku si bezne kupuje DELL notebooky ked velke retailove predajne tlacia HP, ACER, ASUS a Toshibu a ine znacky im tak nejak unikaju alebo su "nezaujimave" .

Osobne poznám technikov a servis LENOVA a ďalší DELL a také čísla sa tam pohybujú že 400 zariadení mesačne ide na reklamácie len k nim a to je jeden servis z X servisov takže keby niekto chcel napísať že DELL a Lenovo sa nikdy nekazí tak v servisoch sú populárne rovnako ako čokolvek iného lebo ako som už písal tie komponenty sú stále o tom istom .

_________________
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .


Naposledy upravil MaTTo dne čt červenec 08 2010, 22:23, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vogon



Založen: May 14, 2009
Příspěvky: 1618
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 21:44    Předmět: Citovat

To je sice v jistém smyslu velmi podnětná a zajímavá filipika, leč to nic nemění na faktu že většina elektroniky jejímž je ASUS čestným zástupcem je prostě spotřební sračk a.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaTTo



Založen: Apr 25, 2005
Příspěvky: 528
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 21:53    Předmět: Citovat

Tá elektronika aj má byť spotrebák, nikdo nemá záujem vyrábať veci na večnosť nakoľko zistili že touto cestou budúcnosť nevedie , takže áno je to spotrebák a to že sú to sračky nuž 2 roky tú funkčnosť zabezpečí záruka a ďalej už len dúfať čo to dá .Osobne som 4 roky dozadu kupoval ASUS notebook ktorý je dodnes v škole denno denne používaný a síce som tam už menil disk, dvd napalku, inverter, baterka je KO a odisiel adapter no notebook samotny este stale funguje a nema problem .

A aby sme to ešte uviedli na prave svetlo tak SRA*KY z toho robí najme AMD a nVidia ojedinele ATi, notebooky založené čisto na Intely netrpeli nikdy chronickými chorobami ako notebooky obsahujúce AMD, nVidiu alebo ATi kde pri ATi bolo mnoho SW problémov s ovládačmi než HW problémov ale napr. také 2400 a 2600 grafiky odchádzali úspešne pred koncom záruky v hodných počtoch takže zase sme na tom istom že byť v tých notesoch miesto ATi len Intel grafika tak sa to nepokazí .Ale keď ludia sa potrebujú hrať hry a potom plačú že to je spotrebná sračka .
Aj to že nové ASUSy sa prehrievajú ved čo ludia čakali ? Je tam nejaky zmetok od AMDcka s ktorým sa prehrievajú HPčka, fujitsu, toshiby a všetko kde sa ten procesor nainštaluje .
Ale ze nove ASUSy na Intel platforme sa neprehrievaju o tom sa nepise bo to neni podstatne, a ze Toshiby s AMDckami mavaju 90 stupnov bezne v zatazi tiez nieje tak diskutovane ako nove ASUSy -- nech si to prebere kdo ako chce ale je to chyba len a len zakaznika , keby zakaznik nechcel setrit a nemal velke oci tak nekupuje AMDcko a vyrobcovia prestanu AMDcka tlacit na trh a je pokoj .
Sa čudujem že v Amerike ešte nebola podaná žaloba na AMD za poškodzovanie životného prostredia spôsobovaním nadmernej spotreby energie v zariadeniach a nadmernej poruchovosti čím vznikajú zbytočné tony odpadu ročne .
Kdežto s chybným AMD procesorom sa stretnem denne tak INTEL za tento rok iba dva chybné kusy .

_________________
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .


Naposledy upravil MaTTo dne čt červenec 08 2010, 22:06, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vogon



Založen: May 14, 2009
Příspěvky: 1618
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 22:04    Předmět: Citovat

MaTTo napsal(a):
SRAČKY z toho robí najme AMD a nVidia ojedinele ATi

Nikoliv.
Tito ani jiní výrobci nemají primárně za cíl z to něco dělat či nedělat. Prostě si chtějí vydělat nějakou tu korunu a obecně podléhají trendům a tlakům které jdou napříč spektrem výrobců. Diferencovat jednotlivé skupiny z tohoto spektra tvrzením, že jeden, pro tento okamžik tebou oblíbený či neoblíbený výrobce, se nějakým způsobem ať už kladně či záporně z tohoto spektra vyčleňuje je známka spíše nepochopení principů které jsou pro výrobce elektroniky podstatné. Ve stručnosti: Všechno je to čínský šmejd. Smiř se stím.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaTTo



Založen: Apr 25, 2005
Příspěvky: 528
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 22:12    Předmět: Citovat

Tak v tom primarnom ciely ti davam za pravdu ale nesuhlasim s tym ze "mnou neoblubeny" co sa tyka tvrdenia ze komponenty od AMD, nvidie a Ati spôsobuju najviac problemov notebookom tak to je pravda a za tym si stojim, videl som mnohe statistiky a proste vecsina HW chyb notebookov (nemyslim teraz disky a pod. cisto len dosky a cpu nakolko ostatne komponenty ma rovnake aj intel takze neni co porovnavat) konci na grafikach ci procesoroch samozrejme AMD, absolutne zanedbatelne mnozstvo poruch notebookov spôsobuju Intel procesory a Intel graficke karty a takych notebookov je absolutne minimum v servise zato amd s nvidiou sa predbiehaju v sutazi o prve miesta v poruchovosti .
Ja som nikde nepisal ze vyrobca ma ciel robit z vyrobkov kazove sra*ky ale ze je to spotrebak a tak je to aj vyrabane .

Prosim objasni mi este spektrum vyrobcov to znamena konkretne co lebo 95% predaja pokryva intel, amd, nvdia a ati .... z toho uz ako som napisal posledne tri spôsobuju omnoho viacej problemov ako prvy menovany Intel takze netusim o ake diferencovanie skupin sa tu jedna AMD a nVidia je bez komentara, Ati ako som napisal ojedinele a Intel bezproblemov .
Nechcel som vyvolat Flame War teraz, skôr bolo potrebne napisat ze ASUS je trocha vecsi vyrobca ako si niektory ludia myslia a najhorsi rozhodne nieje predsalen je tu stale acer, msi a hp

_________________
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Artaban001



Založen: Apr 01, 2004
Příspěvky: 9810
Bydliště: Pendrov

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 22:41    Předmět: Citovat

A jak je na tom v žebříčku "posernosti" FS Amilo PA15XX ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vogon



Založen: May 14, 2009
Příspěvky: 1618
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 22:42    Předmět: Citovat

Nechci se dohadovat jestli intel vyrábí nějaká procenta nebo ne, protože záleží na úhlu pohledu. Z mého úhlu pohledu je intel bezvýznamná značka, na pokraji zájmu. Z tvého úhlu pohledu, zdá se, je to velmi významný výrobce čehosi podstatného.
Obecně vzato se nijak neliší od jiných značek ať už těm procentům přisuzuješ jakoukoli důležitost.

Dohady jestli asus, nebo dell, nebo třeba hp jsou stejně o ničem jako dohady o tom jestli dynamo moskva nebo lokomotiva petrohrad.
Dneska ten zítra onen. Změni se něco?
Jediný co je žene kupředu je lidská blbost.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 34196
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 22:59    Předmět: Citovat

Ak je najvacsi vyrobca procesorov, chipsetov aj grafickych "kariet" (aj ked vsetky okrem starej i740 su integrovane) bezvyznamny, tak potom neviem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaTTo



Založen: Apr 25, 2005
Příspěvky: 528
Bydliště: Slovakia

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 23:04    Předmět: Citovat

Artaban001 napsal(a):
A jak je na tom v žebříčku "posernosti" FS Amilo PA15XX ?

hh 1538 ten vedie v hitparade dlhodobo ale uz im skoncili zaruky tak postupne straca svoju veducu poziciu ale tak tam sa kazili len take malickosti ze nvidia a amd Wink
Vogon napsal(a):
Z mého úhlu pohledu je intel bezvýznamná značka, na pokraji zájmu.

Intel je bezvyznamna znacka na pokraji zaujmu - tak toto je zader roka...
Môj uhol pohladu je opodstatneny a spravny nakolko sa v tom pohybujem uz dlhu dobu, som v kontakte s ludmi z mnohych firiem takze viem co a ako kde maju ci uz lenovo alebo dell servisne strediska .
Intel je tu napriklad aj preto aby mohol niekto vyrobit aj kvalitny pocitac... neviem si predstavit nejake medicinske pristroje zalozene na AMD a nvidii alebo ati ,, pacient zomrel nakolko odisiel AMD procesor Idea
A teda vsetky medicinske pristroje dodane Siemensom aj su zalozene na Intel platformach .
Podlamna tvoj pohlad je taky ze zaplatit malo a dostat extremne vela tzn. nejaky AMD odpad s grafikou za 5 korun a potom tu nekdo bude pisat ze sa mu pokazil notebook -
Business notebooky slapu vyhradne na Intel platformach taktiez takze neviem co v tvojom ponati znamena bezvyznamna znacka na pokraji zaujmu - netbooky, business segment, servery, ultra prenosne zariadenia, tablety, workstations a pod., zato AMD ma tak akurat lacne domace pc, nejake low end workstationy a lacne hracske notebooky a uhm "servery" ale aj to len mensieho vyuzitia tie hlavne su takcitak intelacke zase .V podstate cely business segment bezi na intely ani neviem ci niektora firma pouziva vo velkom AMDcka velkou firmou myslim banky na slovensku, mobilnych operatorov a pod., myslim ze som sa s AMD este nestretol tam jedine v ojedinelych pripadoch ale to uz neboli az tak velke firmy a aj to mali 1-2ks AMDcok a zbytok intel a samozrejme tie AMDcka som tam bol servisovat ...

_________________
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .


Naposledy upravil MaTTo dne čt červenec 08 2010, 23:13, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vogon



Založen: May 14, 2009
Příspěvky: 1618
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: čt červenec 08 2010, 23:10    Předmět: Citovat

Každej žijeme prostě v jiném světě.
Užij si to, dokud je intel intelem. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rnbw



Založen: Mar 21, 2006
Příspěvky: 34196
Bydliště: Bratislava

PříspěvekZaslal: pá červenec 09 2010, 7:11    Předmět: Citovat

MaTTo napsal(a):
business segment

Presne tak - najviac pocitacov kupuju velke firmy - a kupuju hlavne od "velkych znaciek" - DELL, HP, IBM. A vsetko Intel. Desktopy aj notebooky.

Aj od FS som videl kvalitny notebook - a nebolo to Amilo a bol s Intelom.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
palo1129



Založen: Oct 21, 2008
Příspěvky: 102

PříspěvekZaslal: pá červenec 09 2010, 13:53    Předmět: Citovat

Len skoda ze Intel svojou nie vzdy koseer politikou brani slabsiemu sa na trhu lepsie uchytit a ziskat tak viac prostriedkov na vyvoj. Neviem si prestavit, keby svetu IT vladol cisto INTEL, to by bol naozaj Monopol co do istej miery plati aj dnes, ktory by trhu mohol diktovat, ake ceny si za svoje spolahlive kramy ziada. Asi by sa ti tak vludne o INTELU nehovoril.
Co sa tyka poruchovosti dnesnych NB, no ja osobne nepoznam ZN, ktora by sa z casu nacas nedostavala do reklamacnych stredisk a predovsetkym to plati dvojnasobne pre NB urcene pre siroku masu. Ved ich sucasny cenovy trend a dopyt priam napoveda, ze s stou kvalitou to asi nebude take dolezite! Dolezity je ich rychly postup z vyrobnych liniek do predajni k co navaciemu poctu zakaznikov. Vyrobcovi moze byt sumfuk ze sa mu 500 kusov vrati na reklamaciu, ked ich preda v radovo vacsich mnozstvach.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AmarokCZ



Založen: Dec 20, 2006
Příspěvky: 2838
Bydliště: Poličské krystalinikum

PříspěvekZaslal: pá červenec 09 2010, 16:08    Předmět: Citovat

MaTTo napsal(a):
Amarok ... este si toho v zivote zrejme velmi malo preskakal ,,, ja servisujem Toshiby, Fujitsu, HPcka a Paviliony , osobne som mal Toshibu jednu, dva fujitsu notesy a dve HPcka ... vsetky tie notebooky stali za velke HOV_no ...

Jjá jsem vůbec nepsal nic ani o jedné značce kterou jmenuješ. Ty které jmenuješ stojí za *** o tom se nemusí diskutovat (chybí ti tam taky ACER, což je super šmejd), ale stále platí, že ASUS je mnohem horší. Nestalo by se mi, že bych narazil na výrobek ASUS který by za něco stál - třeba tři vypalovačky které po cca 20 až 50 vypálených médiích umřely (fakt kvalita !!).
Značku jako ECS opravdu neznám (co se týče NTB) a vůbec nepochybuji o tom, že je ASUS lepší než ECS. Jenže značku jako ECS si muže koupit snad jen de**l.

MaTTo napsal(a):
Osobne poznám technikov a servis LENOVA a ďalší DELL a také čísla sa tam pohybujú že 400 zariadení mesačne ide na reklamácie len k nim a to je jeden servis z X servisov takže keby niekto chcel napísať že DELL a Lenovo sa nikdy nekazí tak v servisoch sú populárne rovnako ako čokolvek iného lebo ako som už písal tie komponenty sú stále o tom istom .

DELL se teď odepsal tím, že se začaly prodávat v normálních obchodech, s novými DELLy zkušenost nemám. A u LENOVA jsem psal, že za zmínku stojí jen řada ThinkPad.

MaTTo napsal(a):
...pritom grafiky, procaky, mechaniky, disky, klavesnice, citacky kariet, lcdcka, kable, invertery, adaptéry, touchpady, webkamery, ramky, baterky, wifiny, sietove karty, zvukovky a XY inych veci pouzivaju vsetci vyrobcovia notebookov uplne rovnake od rovnakych ODM vyrobcov v číne...

To je sice možný, že to "leze" z jedný fabriky, jenže jedna fabrika umí vyrobit zároveň šmejd i relativně kvalitní výrobek, druhá podstatná věc je to, že nejde jen o samotné součásti (CPU, mechaniky...) ale taky jde o to, "jak se to dá dohromady". Můj IBM se nepřehřívá nikdy, kdežto šmejd o kterém se tu někdo zmínil ... po 10 minutách padá na přehřátí - to ani nepovažuji za počítač. Druhá věc je zmiňované používání "výtvorů" značek AMD, ATI nebo nVIDIA - já bych nikdy nešel do jiného CPU než Intel a nejlíp ještě Chipset kde je grafika od Intelu. Problém je tak ten, že si blbci kupují notebook na běžné používání (třeba i na hry) i přes to, že na to není dělaný.

MaTTo napsal(a):
ASUS vyraba aktualne nove modely Toshiby, nejake tie ThinkPady robi ASUS, SONY Vaio robi/robil, taktiez APPLE iBook je ASUS...

Není náhodou úplně jedno, kdo to vyrábí, jde přece o to správně ten NTB "vymyslet", kdo to pak jako otrok vyrobí je úplně jedno (stejně to dělá všechno čína)....

Vogon napsal(a):
Z mého úhlu pohledu je intel bezvýznamná značka, na pokraji zájmu.

Toto tvrzení se dá brát jedině jako sílený pokus o vtip, protože Intel je od počátku velmi významná značka s vysokou kvalitou výrobků a hlavně pro ní neexistuje žádná konkurence (co se týče kvality).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Výpočetní technika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.27 sekund