Zaslal: po únor 14 2011, 21:34 Předmět: Nabízím společný nákup součástek u FARNELLa
Zdravím,
občas nakupuji u Farnella. Pokud budete něco potřebovat, můžeme se domluvit, až nás bude víc, objednám vše najednou a můžeme se šábnout o poštovné. Zpravidla to chodí do druhého dne...
Objíždím různě skoro celou ČR, takže buď dovezu, nebo pošlu... _________________ Poslední slova před smrtí - Tam není víc jak 12 voltů.
Zaslal: ne duben 17 2011, 9:27 Předmět:
Ahoj,
ta cena je bez DPH. Postovne je cca 130Kč, takže suma sumárum něco málo přes 500Kč. Ale hlavně to teď nemají.... _________________ Poslední slova před smrtí - Tam není víc jak 12 voltů.
Přesně jak píše ok1xgi, jen platba kartou předem. Pokud se ti do toho z nějakého důvodu nechce, dá se od Farnella objednat přes autorizovaného dealera, firmy Rothsware a oni ti to pošlou na dobírku.
Ještě jednu aktuální zkušenost s rothsware. V úterý 12.4. jsem posílal objednávku, v pátek 15.4. jsem měl zboží doma (přivezla Česká pošta). Naproti tomu objednávka v GME ze stejného dne (12.4.), den poté přišlo potvrzení objednávky, vše měli skladem v Praze, potřeboval jsem vyzvednout v HK na prodejně a do dnešního dne (20.4.) nic... Neberou telefony, neodpovídají na maily.
to je hezké a jaká je cenová relace mezi GME a rothsware pro danej materiál včetně poštovného ...je to stejně drahé ???
Budu jim psát po Velikoncích. _________________
Zaslal: čt duben 21 2011, 6:51 Předmět:
Když to u Farnella objednam do 15.00 a mají to skaldem, mám to doma druhý den kolem 11.00. Priveze to UPS.
Obcas chodim nakupovat do GM v Praze. Je to katastrofa, vždycky tak na hodinu. Jedno patro, pak druhý patro. Nektery "prodavaci" vedi o cem mluvi. Nekteri nikoli.... Pak tam prijde zakaznik, kterej drzi "neco" a chce to koupit nebo nahradit. Zasnu co dokazou vypotit...... _________________ Poslední slova před smrtí - Tam není víc jak 12 voltů.
elnovy : Těžko srovnávat, v GME nakupuju (a to velmi zřídka) hlavně takové to "bezcenné smetí", odpory, kondenzátory, sem tam nějaké polovodiče (a to jen ty, co nemají v AME nebo GESu). Od Farnellu beru součástky, které nejsou běžně dostupné, speciální polovodiče, velké elektrolyty atd atd. Myslím, že kdybychom vzali nějaký vzorek součástek a porovnali ceny u Farnellu a běžných "bastlířských" prodejců, byly by součástky z Farnellu o maličko dražší. Ale na druhou stranu mi připadá, že od Farnellu je větší jistota v tom, že ty součástky budou originál...
ok1xgi : Tak to čumím, dodání do druhého dne je fakt super ! Já jsem se přímému objednávání z Farnellu zatím trošku vyhýbal právě z důvodu nutnosti platby kartou, ne že bych měl strach o to, že peníze nedorazí nebo něco podobného, ale platba kartou na internetu pro mě znamená pokaždé telefonát na infolinku banky a žádost o odblokování internetových plateb. Nicméně pokud ty dodací lhůty jsou takové, jak píšeš, tak by to asi občas za ten telefonát stálo.
Zaslal: čt duben 21 2011, 7:43 Předmět:
Já až jem postu smazal, ale je to opravdu tak.... když to do 17.00 vyexpedujou dopoledne je to tady. A poštovne 130-160 Kč........ _________________ Poslední slova před smrtí - Tam není víc jak 12 voltů.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.