Zaslal: st březen 23 2011, 20:11 Předmět:
MS dokázal pokřivit spoustu standardů, kvůli kterým jsou teď jen a jen problémy s kompatibilitou. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaslal: st březen 23 2011, 20:41 Předmět:
pocitujlasku napsal(a):
alovka napsal(a):
Tak to vypadá, že jsem to kódování spravil. To je zajímavé, že jsem u IE nezaznamenal žádný problém. Asi je to kvalitní prohlížeč
Díky, že jste mě navedli.
Co sa tyka kvality, pomlcim. IE ma standardne win1250 (je to vlastne upravene ISO-8859-2), vsetky ostatne maju utf-8 kodovanie, ktore uz je defacto standard co sa tyka stranok.
U nas pouziva MSIE standardne windows-1250, v inych krajinach zase nieco ich "domace" - podla nastavenia vo Windows. Preto je to nechutny bordel.
Slusni autori (a ja tiez) uz niekolko rokov robia vsetky weby v UTF-8. Pri medzinarodnych weboch je to nutnost - vdaka tomu mozem mat v eBay napisane meno aj adresu s diakritikou. A pri objednavke z Ciny je na balicku pekne vytlacena adresa aj s diakritikou.
Zaslal: so březen 26 2011, 15:13 Předmět:
TO je stejně sranda s tou angličtinou - "kutil" je do-it-yoursefl-man, což je muž, co si to dělá sám...
Dnes to raději překládají handy, asi ví proč.... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zaslal: po červenec 18 2011, 17:23 Předmět:
Ahoj
Jak sem psal, že mě ten upload nefunguje. Že mě jde nahrát jen do sekce ,,na roztřízení" a když jsem chtěl nahrád do sekce osciloskopy tak to chvilku načítalo a pak se tam objevila uvodní stránka uploadu/downloadu.
Hill napsal že tam včera nahrával info o litovelských reprosoustav a jelo mu to... Nojo, jenže to nahrál do sekce ,,na roztřízení" a to mě jede taky.. Takže nevím, jestli jede nahrávání do těch sekcí co mě nejelo (např měřící přístroje - osciloskopy)
Všechny tvé pokusy, které jsi posílal na upload tam jsou. Rubrika "Upload na roztřídění" je tam právě pro přímé nahrávání, bez odkladu, bez kontroly. Upload do ostatních rubrik, přestože se Ti v nabídce zobrazí, není publikován ihned, ale až po kontrole administrátorem. To ovšem někdy trochu trvá, protože nejsem u počítače každý den.
Vše se kontroluje a správně zařazuje, protože všichni víme jak vypadal předchozí upload.
Při větším uploadu než 32M lze velký archív rozdělit na kupu menších a pak je sem nahrát nebo mi poslat odkaz a já to sem přenesu. Tvůj upload tam už je publikován...
Zaslal: so červenec 23 2011, 10:32 Předmět:
No minulý upload vypadal špatně, byl tam bordel , ale lecos se tam našlo zajmavého .¨
Díky za tuto informaci. Předpokládám, že se postaráš o to aby to tam nebylo 100x, když už si na tom dáme tak záležet
Doplněno:
Jé tys to tam upnul celých těch 256mb, tak díky, díky, díky.
přibalils k tomu ten WinDjView??? Je to ta starší verze. Výhodou je že se neinstaluje, jen spustí.. Ty verze které sou ke stažení součastně už tuto výhodu nemají.
Tato je ze starých časů, ochovávám si jí na diskách, dá se přibalit ke všemu a stačí ji jen spustit.
Založen: Aug 30, 2008 Příspěvky: 3814 Bydliště: Čierne pri Čadci
Zaslal: čt prosinec 22 2011, 22:58 Předmět:
Chtěl jsem se zaregistrovat,všechna políčka jsem vyplnil,na mail mi přišlo oznámení ale když jsem kliknul na potvrzovací link tak se dosti dlouho "točilo kolečko" a nakonec mi to vyhodilo tuto tabulku.Co dělám zle?
Když jsem skusil se zaregistrovat znovu tak mi to napsalo že databáze již obsahuje stejné jméno ale přihlásit se tam nejde .
Ahoj, ... všem co nefungovaly potvrzovací emaily, tak závada nebyla na Vašem přijímači. Odkaz šel na starou IP serveru. Nyní už tam není "číslo" IP, ale doménový odkaz. Odzkoušel jsem to a běží to.
Všechny registrace, které nebyly aktivní jsem povolil ručně, takže přihlašovací údaje, které jste si vyplnili při registraci by měly fungovat.
Oto, díky za upozornění.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.