Zaslal: ne červenec 28 2013, 15:08 Předmět: Leštění límců na elektronech
Zdarec,
pořídil jsem na svůj kočár liťáky (podle jejich váhy soudím, že jsou to elektrony - lze to nějak poznat?)
Chtěl bych na tom vyleštit límce, ale nevím, jestli to na elektronech vůbec jde?
Zaslal: po červenec 29 2013, 6:44 Předmět:
Viděl jsem video, kde se disky narovnaly a pak obrobily na CNCčku - kolo se upnulo na vřeteno, stroj si "oťukal" tvar, pak to vzal od okrajů po střed soustružnickým nožem. Disk byl pak jako novej.
Jo, našel jsem to. _________________ Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Založen: May 22, 2006 Příspěvky: 2626 Bydliště: Posázaví (JN79LT)
Zaslal: po červenec 29 2013, 14:09 Předmět:
Vim jak stim ale já bych do toho nešel.Hlavně chladit a neustále zametat špony jináč je to o hubu.Na takovym průměru se lehce přežene řezná rychlost a...můj dědek dělal celej život v ĆeMoLenu a tam byl svědkem jak přehořel soustruh vejpůl _________________ Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat
Založen: Jan 04, 2010 Příspěvky: 1180 Bydliště: Praha, Teplice
Zaslal: po červenec 29 2013, 18:51 Předmět:
Na tomhle nic nevyleštíš. Ten ráfek je podle fotky evidentně už nejméně jednou stříkaný. Takže spíše odstranit opatrně lak a stříknout na nějakou oku lahodící barvu. Ale nejdřív bych si ověřil, jestli nejsou "nakopnutý", což by s tím starým lakem korespondovalo.
Zaslal: po červenec 29 2013, 19:02 Předmět:
Je to opískovaný a středy stříklý barvou, límce nechaný aby se daly vyleštit. Proč bych to neměl vyleštit? _________________ Eletrika je sviňa, kope a neni vidět
Založen: Sep 21, 2008 Příspěvky: 466 Bydliště: Jižní Morava....
Zaslal: po červenec 29 2013, 19:22 Předmět:
na ty okraje bych zkusil chrom ve spreji je docela vydržnej da se sehnat skoro každym baumaxu mam ho na vyfuku v motoru střiklej asi rok a stale se dobře drži
Zaslal: út červenec 30 2013, 5:49 Předmět:
V tom to je . Převést opískovaný povrch na lesklý , tak to opravdu jen specielními ostrými nástroji tak 100x srovnat povrchové nerovnosti a následně doleštit . Pokud budeš počítat hodiny nebo někoho platit , tak se cena bude nejspíše blížit novým a to ještě nikdy nebudeš mít povrch stoprocentní !
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.