Zaslal: út červen 23 2015, 19:55 Předmět:
On by možná ten počítač rád znal něco jako DRIVER", což je pro něj v podstatě návod jak má zařízení oslovit a jak s ním má komunikovat.
Co to je za OS?
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 32855 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: út červen 23 2015, 20:50 Předmět:
Chce to v menu foťáku nastavit, aby se hlásil jako "Mass storage". Pak není potřeba ten jejich nenažranej spešl software, kterej akorát zpomaluje poč... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Zaslal: st červen 24 2015, 17:13 Předmět:
Mělo by to umět 3 možnosti - USB web kamera, Mass storage a Olympus cosi - ta třetí možnost vyžaduje ten jejich spešl soft a je určená hlavně pro Mac a Jabko (driver byl na přiloženým CD). Pod XPama mi normálně chodily bez další instalace ty první 2 možnosti - třetí jsem nezkoušel. Vzhledem k tomu, že nevím kam se mi ten foťáček poděl a XP už nepoužívám, další rady nechám na těch, co drží tuhle věc v ruce... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Feb 14, 2005 Příspěvky: 9103 Bydliště: Brno (JN89GF)
Zaslal: st červen 24 2015, 18:40 Předmět:
S tím novějším OS to může být ono. Měl jsem dost starej MP3 přehrávač a ve WXP fungoval skvěle, ale ve W7 byl velmi velmi pomalej a dlouho trvalo, než se vůbec objevil v počítači.
Založen: Aug 17, 2010 Příspěvky: 2763 Bydliště: kousek od Zlína
Zaslal: čt červen 25 2015, 16:48 Předmět:
Po kontaktu s Olympusem, jsem provedl naformátování přístroje, zkusil něco vyfotit a přetáhnout do PC a zdá se, že vše funguje. Moc díky všem zúčastněným za rady.
Zaslal: čt červen 25 2015, 17:15 Předmět:
S technickým zastoupením Olympus v Přerově mám taky dobrý zkušenosti, dokázali mi po telefonu pomoct sladit kompatibilitu "podvodníka" Olympus Tough T-810 s W7 v situaci, kdy ho sice systém viděl, ale další současně na pozadí spuštěnej soft spolu s jednou aktualizací zapříčiňoval opakovaný odhlašování foťáku od připojení k PC. Stačilo jen vypnout ten na pozadí běžící program a byl klid, ale nakopnutí správným směrem musel učunit technik po telefonu... Přitom než jsem tam zavolal mi asi 6 lidí z nejrůznějších prodejen foto tvrdilo, že závada je v kabelu nebo špatnej kontakt v zásuvce na přístroji... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.