Vítejte na Elektro Bastlírn?
Nuke - Elektro Bastlirna
  Vytvořit účet Hlavní · Fórum · DDump · Profil · Zprávy · Hledat na fóru · Příspěvky na provoz EB

Vlákno na téma KORONAVIRUS - nutná registrace


Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum

 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Pravda????
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jano2



Založen: Dec 28, 2006
Příspěvky: 1753
Bydliště: Orava,sever

PříspěvekZaslal: út září 08 2015, 19:53    Předmět: Pravda???? Citovat

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hill
Administrátor


Založen: Sep 10, 2004
Příspěvky: 19619
Bydliště: Jičín, Český ráj

PříspěvekZaslal: út září 08 2015, 20:13    Předmět: Citovat

A co chceš vědět?
Jestli je to správně přeložené?
Titulky jsou přesným překladem toho, co ta zprávařka čte.
Jestli je pravda to, co čte?
Většina je ověřitelná, u zbytku nevím, ale určitě to má ke skutečné pravdě daleko blíž, než to, co se nám multikulturalisti snaží vyfiltrovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkati



Založen: May 21, 2008
Příspěvky: 1416
Bydliště: near Liberec (JO70MT)

PříspěvekZaslal: út září 08 2015, 20:22    Předmět: Citovat

Proč mám pocit hraničící s jistotou, že naše koncesovaná Česká televize tento dokument nikdy neodvysílá?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 7470

PříspěvekZaslal: út září 08 2015, 20:54    Předmět: Citovat

Pravda to rozhodně není, je to hezké propagandistické cvičení opentlené klasicky NWO.
Kaddáfí žádnou bezpečnost jižní hranice EU nezajišťoval. Bandy převaděčů mu vůbec nevadily, problémy v Itálii byly už před 10 roky (stačí hledat na netu Lampedusa), dávno před jeho pádem. On pak Italům "velkoryse" nabídl, že začne jižní hranici Libye konečně strážit - samozřejmě za patřičný obnos v mld. euro. Jen jeden rok přijímal odmítnuté uprchlíky zpět.
To za prvé. A za druhé žádné americké lodi nikdo vozit uprchlíky neviděl. Nakonec dneska nám mnohem víc hrozí řecká cesta, kde ani lodě nejsou potřeba, na těch 5km stačí necky.
Je to problém toho, že Evropa blbne. Stejně jako USA nebo Austrálie by klidně mohla vyhlásit stop stav pro uprchlíky, migranty zadržovat v utečeneckých táborech hned u hranice a žádné papíry jim nevydávat. Příčinu je tak potřeba hledat ne v USA, ale především v Bruselu a dnes hlavně v Berlíně, kde to vypadá, že Němci opět zblbli. Italové a Řekové zase neplní své povinnosti při ostraze hranice, ale u nich je to normální. Tam to není záměr ale tradiční lenost, akorát Španělé na severu Maroka se trochu snaží. Jich se totiž problém tolik netýká, počítají s tím, že od nich většina půjde dál na sever.
ČT to opravdu neodvysílá, neboť se o žádný dokument nejedná. Dokument musí vycházet z prokazatelných fakt, ne konspirativních domněnek.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal22



Založen: Mar 28, 2012
Příspěvky: 7874
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: út září 08 2015, 21:30    Předmět: Citovat

xsc- měl bych k tvému příspěvku nějaké připomínky:
1. je třeba hlídat jižní hranici Lybie? Že by jako někdo utíkal do Čadu a do Nigeru?
2. příliv levné pracovní síly se hodí každému demokratovi (rozumějme kšeftmanovi), chvilkově to posílí ekonomiku, ale v dlouhodobém horizontu to je zátež (viz Vietnamci u nás- jejich nadužívání lékařské péče je u personálu nemocnic stálým evergreenem...).
3. že Němci zblbli, to nejsme ve při, ale taky jednou procitnou
4. Italové i Řekové z tohoto problému zase vypadnou jako největší hovada- ale jak by to vypadalo, kdyby ČR měla pobřeží blízko k Africe nebo Blízkému východu? A koneckonců, jak by to vypadalo, kdyby na místě Řecka nebo Itálie bylo Rakousko a Německo? Málo imigrantů plave přes Balt nebo po Dunaji...
5. dokument nebudu komentovat, tendenčních snah tu bylo a bude spousta.

_________________
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 7470

PříspěvekZaslal: út září 08 2015, 21:47    Předmět: Citovat

1. Když mluvíme o době Kaddáfího, tak šlo o to hlídat jižní hranici Libye proti přílivu z černého jihu - tento typ utečenců tehdy převažoval. Tedy neutíkali Libyjci na jih, ale přes Libyi černoši na sever (ze Súdánu, Nigérie, Čadu...). To se děje doteď.
2. Takto nekvalifikovaná pracovní síla je i těm kšeftmanům prakticky k ničemu. Kdyby k něčemu byla, tak už dávno stojí v Africe levné fabriky. Ty ale stojí v JV Asii, kde je pracovní morálka mnohem lepší.
3. Dlouho jim to trvá. Samozřejmě že je za tím i mindrák z války, ale nic se nemá přehánět.
4. Hovada jsou ale i ve srovnání se Španěly, ti se aspoň trochu snaží. O nás nemám iluze, ale nemyslím si, že bysme se na to vykašlali zcela. Němci by jim asi přes Dunaj postavili most... Jakoby nevěděli, co se stalo před 1600 lety, když zamrzl Rýn a Barbaři se vydali západ.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal22



Založen: Mar 28, 2012
Příspěvky: 7874
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: út září 08 2015, 22:51    Předmět: Citovat

xsc- nevím, hádat se nemůžu, v Lybii jsem nikdy nebyl, ale:
1. Lybie za dob Kadáfího byla docela dobře hlídaná, přece jenom jeho vláda nestála na moc pevých základech, tak si nemohl dovolit nějaké excesy
1.A. největší příliv běženců je (dle statistik) ze Sýrie, Afganistánu, Eritree. Ale velké migrační vlny probíhají i mimo Evropu, viz třeba: http://zpravy.idnes.cz/uprchlici-na-svete-0nl-/zahranicni.aspx?c=A150607_151501_zahranicni_bse
2. ale hodí se. Dokud nemarodí a sníží cenu práce na trhu, tak se hodí. A proč nejsou třeba v Africe velké výrobní závody (a vlastně už se objevují)?- dost tam chybí infrastruktura, je tam nízká stabilita, špatné služby atp.
3. nejen mindrák z války, ale hlavně jakési oblouznění. U nás proběhlo v devadesátých letech, za dob pána, podle kterého se jmenuje letiště. Ale i tehdy mu každý nezobal z ruky.
4. Řekové (ale i Italové, ale o těch se tolik nemluví) mají dost problémů doma. Minimálně na úrovni normálních lidí, přeneseně ale i celé vlády. Střežení pobřeží (které je v případě těchto dvou zemí obludně dlouhé) přináší astronomické zvýšení nákladů, na které protě nemají. Proč se neuskupily nějaké EU síly, které by to zvládly? Na boj s piráty se to dalo domluvit.

_________________
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 7470

PříspěvekZaslal: út září 08 2015, 23:17    Předmět: Citovat

1. I my jsme byli za komančů hlídaní, přesto tu vexláci měli žně a stát je v podstatě toleroval. Takže proč netolerovat převaděče, když samotné zemi ničím nehrozí a naopak si ještě místní klany přivydělají.
Ze Sýrie a Afghánistánu nemá smysl jít do Evropy přes Libyi, přesto je příval uprchlíků do Itálie velký. Kromě Libyjců je to právě černá Afrika.
2. Cenu práce sníží jen ten, kdo je zaměstnatelný. Tito můžou dělat maximálně přidavače na stavbách, pro cokoliv jiného jsou nepoužitelní. To je podobné jako s Cikány, ti cenu práce taky nesnižují, protože je vzhledem k jejich vztahu k práci nikdo nezaměstná.
4 Řekové mají i teď značně naddimenzovaný armádní rozpočet, tak by ho mohli konečně využít pro něco užitečného. Italové jsou na tom z tohoto hlediska bídně po celou dobu. Evropa se na společné akci dokonce na jaře dohodla, ale místo toho, aby ji realizovala, tak EK řeší kvóty. Nejspíš v domnění, že nařízením lze řešit cokoliv Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BOBOBO



Založen: Feb 25, 2008
Příspěvky: 18700
Bydliště: Rychnovsko

PříspěvekZaslal: st září 09 2015, 4:53    Předmět: Citovat

Xsc ty víš z minulosti prd. V zemích, odkud k nám ti hnědí utíkají, byl vysoce vyvinutý přídělový systém, který ti diktátoři plnili. Lidi měli bydlení, elektriku, vodu a část potravin zdarma!!! To si zjisti.
Ty jsi stále out v socotázkách a ty jsou pro málo a nemajetné pro život rozhodující a i jejich množství je pro život rozhodující. Ty si vždycky vyndáš izolovaný bodík a roztočíš kolem tohoto bodu propagandu. Co ty víš o vekslácích, hovno. Jen to, že byli. Ale zjisti si, kolik, a jakých lidí obsloužili. Mne za celý bolševický život jen jednou. Většina národa s nimi tenkrát vůbec nikdy za celý život nepřišla do styku. Přestaň nám sem dávat nesmyslné věty o kterých si myslíš, že byly fakty. Nebyly . Filmy , kterými jsi nakrmen a myslíš si, že to tak bylo, odráží částečně poslední roky bolševika, kdy o nějakých represích mohlo hovořit tak 0,0001% obyvatelstva, a každý si mimo podělaného přejezdu hranic dělal tehdá co chtěl. Tedy nemohl také shrábnout a rozkrást a rozprodat státní majetek, to ani generální tajemník nemohl.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 7470

PříspěvekZaslal: st září 09 2015, 8:26    Předmět: Citovat

Klasika, když se vám můj názor nelíbí, uděláte ze mě někoho, kdo prý nic neví, kdo byl nakrmen filmy. Hezká demagogie. Rolling Eyes
Přitom plácáte nesmysly. Například vexláci - naopak, co do činění s nimi měl prakticky každý, ať už přímo nebo přes známého. Nebo si snad nepamatujete 80. léta, kdy digitálky byla móda a nějakou tu kalkulačku měl každý, stejně tak jako třeba kazety, později walkmana, video atd. Proto je taky komanči nechávali většinou být.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BOBOBO



Založen: Feb 25, 2008
Příspěvky: 18700
Bydliště: Rychnovsko

PříspěvekZaslal: st září 09 2015, 8:32    Předmět: Citovat

Já si zatím pamatuji . A znovu nejde o názor , ten si vetkni za klobouk . A nepiš stále kraviny . Zeptej se dospělých , jak to bylo . Do hlavy ti zadrátovali spoustu nesmyslů a většinově nepravdivých názorů . To o vekslácích je další z nich . Zase dokola , většina a její konání je pro hodnocení rozhodující . To tě na škole neučili ? Takže ne zlomek populace , ale většina .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jimmi2



Založen: Jan 04, 2010
Příspěvky: 1180
Bydliště: Praha, Teplice

PříspěvekZaslal: st září 09 2015, 8:33    Předmět: Citovat

BOBOBO napsal(a):
Xsc ty víš z minulosti prd.
Konečně zasvěcený a kvalifikovaný názor Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 7470

PříspěvekZaslal: st září 09 2015, 8:34    Předmět: Citovat

Jasně, vy tu děláte moudrého starce, který si vše pamatuje a kdo má jiný názor nebo vzpomínky, tak kecá. Jenže já si 80. léta pamatuji a nikdo mi nic do hlavy drátovat nemusel, jak mi pořád blbě podsouváte!
Mimochodem co je to většinově nepravdivý názor? Názor je buď pravdivý nebo není. Něco buď bylo nebo nebylo, ne že když to většina nechtěla vidět, tak to neexistovalo. Podle tohoto postupu by ani neexistovaly koncentráky, vždyť se většiny Němců vůbec netýkaly.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
p32



Založen: Jan 13, 2007
Příspěvky: 15579
Bydliště: Olomouc

PříspěvekZaslal: st září 09 2015, 8:45    Předmět: Citovat

xsc napsal(a):
.. neexistovaly koncentráky, vždyť se většiny Němců vůbec netýkaly.

Nemáš to poletené?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xsc



Založen: Sep 25, 2014
Příspěvky: 7470

PříspěvekZaslal: st září 09 2015, 8:53    Předmět: Citovat

Ne, nemám. Většina Němců tvrdila, že o koncentrácích nic neví ( a spousta jich opravdu nevěděla). Proto taky spojenci po osvobození koncentráků přivezli místní civilisty, aby viděli, co měli kousek od města.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď       Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Nezařaditelné Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
Nuke - Elektro Bastlirna

Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Čas potřebný ke zpracování stránky 0.17 sekund