Zaslal: po červen 06 2016, 19:01 Předmět: Nefunguje registrace.
Zdravím, chtěl jsem se dnes registrovat na tomto fóru. Ale jako potvrzovací email mi přišla pouze prázdná zpráva od admin@ebastlirna.cz, s předmětem "Aktivace nového uživatele", a žádný odkaz ve zprávě nebyl, pouze prázdná zpráva, ani když jsem požádal o nové heslo v sekci "Zapomněl(a) jste heslo?" tak mi nepřišla žádná zpráva. Mohl bych tedy požádat o aktivaci účtu, případně zaslání potvrzovacího odkazu ?
Zaslal: út červen 07 2016, 9:34 Předmět:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=72701 _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Děkuji za odpověď, ale přiložené téma neřeší můj problém, stále se nejde registrovat, resp. administrátoři Seznam.cz pouze sdělili, že problém musí být na straně serveru fóra (tohoto), že z jejich strany je vše v pořádku. Je tedy například možnost, se registrovat bez potvrzení emailem ? Nebo jiná cesta ?
Zaslal: pá červen 10 2016, 13:37 Předmět:
Ale Ty už nejsi ani v databázi fóra, takže Tě nelze ručně aktivovat.
Musíš se zaregistrovat znovu, a tu přílohu, co Ti přijde, prostě otevři v Notepadu.
Nebo napiš sem, já Tě aktivuju ručně. Už jsem online.
Administrátoři Seznamu jsou pro mě jen prostí požírači hamburgerů, je jim všechno jedno. Jen občas se stane zázrak.
I když u nás taky není vše OK, patrně je špatně hlavička mailu, ale cca 20.000 uživatelů to už přežilo. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zdravim, posilal jsem ti mejla. Nemuzu se prihasit /registrovat. Delsi dobu jsem tu nebyl, tak nevim pod jakym jmenem jsem registrovany. Stare bude mozna Worf, nove jsem zkousel Worfvx, ale neprisel mi zadny mejl s aktivacnim linkem. Muzes mi pomoci? Diky moc.
Zaslal: čt srpen 25 2016, 23:29 Předmět:
Takže na EB blacklistu už máme seznam.cz, tiscali.cz a uvidíme, kdo se další přidá.
Mě chodí na email.cz maily normálně.
Kdyby registrace nefungovala, tak třeba uživatel volmet se dnes nezaregistroval. Jenže ten má mail jinde.
Já už to odmítám řešit, protože s tímhle bordelem nic neudělám. Sorry.
Lze se dohodnout na ruční aktivaci, to ale vyžaduje zásah admina do 24hodin. To je v mém případě dost problém... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: pá srpen 26 2016, 0:05 Předmět:
Tak jsem to vyzkoušel - založil jsem si mail na tiscali.cz a nový účet na EB.
Na ten mail skutečně nepřišel žádný aktivační mail z EB. Správce mailboxu patrně nejlépe ví, co je pro jeho uživatele nejlepší...
citace:
Do složky Doručené jsou doručovány e-maily se spamovým číslem nižším než 8.
E-maily se spamovým číslem vyšším než 8 jsou doručovány do složky Spam.
E-maily se spamovým číslem vyšším než 10 nebudou doručeny vůbec.
Bohužel. Za cizí názory, co je spam, se omlouvat nebudu. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Víc udělat nemůžu. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: ne srpen 28 2016, 1:09 Předmět:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=76608 _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: út leden 21 2020, 17:20 Předmět:
Jestli píšeš hlavičky mailu a celý přihlášení tak pečlivě, jako text Tvého příspěvku, no tak se nediv.
Osm hrubek ve dvou krátkých větách. Sorryjako, brácha učitelky, víš?
Zaslal: út leden 21 2020, 18:06 Předmět:
@Klvys: Neexistuješ v systému. Takže to nevyřeším. _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Zaslal: út leden 21 2020, 19:58 Předmět:
A prozradíš svůj nick? _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.