Zaslal: so červenec 30 2016, 19:44 Předmět:
Dnes odpoledne u mne přesně stejná hláška a příspěvek byl přesto opakovaně odeslán. Až po otevření tématu v novém okně jsem zjistil že je tam několikrát. Asi za půl hodiny to už fungovalo normálně.
_________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Zaslal: so červenec 30 2016, 22:19 Předmět:
Aj mne to robí pri odosielaní príspevku.
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 282
File : emailer.php _________________ „Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Zaslal: ne červenec 31 2016, 0:21 Předmět:
Ještě jeden postřeh, který s výše uvedeným problémem asi souvisí- nechodí emaily s upozorněním na nové příspěvky. _________________ Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
2004 Příspěvky: 19887 Bydliště: Jičín, Český ráj
Zaslal: ne červenec 31 2016, 7:45 Předmět:
Je zajímavé, že SZ někomu, kdo má vypnuté upozorňování mailem, mi odejde bez protestů, takže toto chybové hlášení znamená jen tolik, že adresáta nelze na SZ mailem upozornit.
Při editaci v nedoručených SZ se chyba neprojeví, protože systém se adresátovi už jednou pokusil upozornění mailem poslat a na editaci už zvlášť neupozorňuje.
Podobně se to bude týkat i příspěvků do diskuse, kdykoli má někdo jiný nastavené upozorňování mailem.
Na odesílání SZ mně si zatím nikdo nestěžoval, jenže já si žádné upozornění zvlášť posílat nenechávám - prostě vidím na to při přihlášení na Bastlírnu, tak proč si tím ještě zasírat mailovou schránku?
Zaslal: ne červenec 31 2016, 15:55 Předmět:
Hill napsal(a):
takže toto chybové hlášení znamená jen tolik, že adresáta nelze na SZ mailem upozornit.
Myšleno ze strany Bastlírny. Moje e-mailová adresa je normálně funkční.
(Poslední upozornění jsem dostal 19. 7.)
Možná by pomohlo (pokud to jde), všem vypnout upozorňování e-mailem.
Ono by vlastně stačilo vypnout tu chybovou hlášku... _________________ Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.