Založen: Mar 12, 2008 Příspěvky: 3037 Bydliště: Považie - Vorošilovo
Zaslal: st březen 22 2017, 16:59 Předmět:
radioelectrum napsal(a):
Nejlevnější generátor volné energie o výkonu 1 KW stojí 2500€ a musel bych pro něj jet na Slovensko. Je to daleko a nemám na to peníze.
Ja tie prachy momentálne mám. Vybral som ich síce z banky na nákup Fiesty, ale radšej to investujem do toho generátora a prašule sa mi rýchlo vrátia. Daj link, kde u nás to kúpim
Zaslal: st březen 22 2017, 17:01 Předmět:
Vážně si nechceš koupit nějaký normální auto??? _________________ Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Zaslal: st březen 22 2017, 17:33 Předmět:
Chcem, a práve preto Fiestu. Mal som jednu, ale vďaka spodnej hrdze a aj pehrdzavenom VIN šla na kovový cintorín Motor 1,3 - reťaz, r.v. 1996, vlastnil som ju 8 rokov, nákup pri nájazde 98000km, ja som nabehal 60000km: žiiadný vážny problém, akurát jeden : voľnobech lietal v otáčkach, občas skapal. Vyriešilo sa to výmenou čidiel v servise - cena 90€ aj s prácou. Inak iba výmena oleja. Prebehni si aj recenzie, najmä o presnosti riadenia a vymakanom podvozku (nedávno som skúšal Hyundai Akcent a pocit bol taký, že som otočil volantom a auto nič...) Samozrejme, každý si bude obhajovať to svoje V každom páde,(bavíme sa o tom, že hľadám jazdenku do 2.500 €) Renaulta nechcem - problémy s elektrikou, Fábiu nechcem - z prvej generácie mám fóbiu už keď sa na ňu pozriem, nová generácia je už niečo iné, ale aj v inej cenovej katogórií), Peugeot 206 - ĎAKUJEM! NECHCEM! Inak pekné, nadčasové auto, ale cena servisu... napr. výmena páčky smeroviek alebo svetieľ ( čo je ich veľká slabosť - kolegovia a kamaráti, ktorí ho mali, čiže priame skúsenosti) od r.v. 2003 neexistuje. Iba komplet pákového systému za cca 300-400€! Chcem menšie a benzínové vozidlo. Ešte ako tak uvažujem o Punte... Sa ešte uvidí. Na Fiestu s motorom 1,3 ( v podstate aj na OLTCITA, ale to som tu už niekde spomínal ) nedám dopustiť Ale, to už sme v tomto vlákne silne OT. Sorry...
Zaslal: st březen 22 2017, 19:54 Předmět:
Ten odkaz je dobrý, ale trochu ďaleko...Mimochodom, o spotrebe kecá, tá je v meste cca 7,5l a priemer napr. dialnica cca 6.2l (mám overené). Mimochodom, výmena okna asi niečo napovedá... V každom prípade, pri zháňani Fiesty ma serie, že nebývam v blízkosti nemeckých hraníc, lebo tam sa napr. táto výbava a vek (v nasledujúcom linku) predáva cca od 900 - 1100€. K tomuto odkazu, kedže je neprihlásené, tak treba pridať cca 400€ a kopu času na vybavovačky:
https://auto.bazos.sk/inzerat/69426888/FORD-FIESTA-13I-COMFORT.php
je to v blízkom bazáre, (je mi jasné, že nik mi to zadara nedovezie, ale 100% rabatu je truchu veľa), to už radšej toto z TN: http://www.aaaauto.sk/sk/ford-fiesta/car.html?id=162264686#make=39&palivo=1&branch=60&page=7&promo=r
, je to novšie o 3 roky, ale zas ,,známe" AAA.... Radšej ešte počkám.
Zaslal: pá leden 11 2019, 19:44 Předmět:
Pravda začíná postupně vylézat na světlo. Trump chce odhalit přes 1000 patentů. Mnoho vědců neví jestli zůstat u toho co se oficielně říká a riskovat svoje vyhození z věděckých kruhů, nebo "změnit plášť" a přidat se k vědcům nového paradigma. Doporučuji toto velmi dobré video: https://www.youtube.com/watch?v=tz49AHfssEo&feature=youtu.be
Nedoporučuji to sledovat ortodoxním vědcům.
Zaslal: út listopad 19 2019, 12:09 Předmět:
Tak na příkaz zhora mainstream postupně uvolňuje informace. Stačí si poslechnout prvních 15 minut z tohoto odkazu a vše vám dojde, a nebo jsem paranoidní schozofrenik... Naštěstí jsme ve Hvjezdné pjechotě kde můžu říkat vechno, třeba i pravdu.
https://www.youtube.com/watch?v=sWkoGcrD4Mo&feature=youtu.be
Zaslal: út listopad 17 2020, 10:31 Předmět:
Tpč, všecky ty svobodný vysílače, zvláště ten slovenskej, to je teda materiál. Mohl by mi někdo ze zasvěcenějších prosím říct, nač ten člověk /ten provozovatel streamu/, při té dané, naprosto nechutné kvalitativní i obsahové mizérii, potřebuje OSM TISÍC EURO měsíčně ???
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strana 13 z 13
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.