Zaslal: st srpen 22 2007, 10:50 Předmět: Lak
Nema niekto skusenosti s čiernym lakom v spreji na prednom panely plastovej krabice? Viem, že tých lakov je asi viac druhov, potreboval by som taky ktory by sa časom nahodou nezlupal alebo tak niečo. _________________ {AG&I}UnReSt
Odvaha býva postrachom smrti ale ajtak ju to vôbec neobmekčí.
Zaslal: st srpen 22 2007, 12:07 Předmět:
Anonym napsal(a):
Přímo na ten plast ne, musíš nejdříve koupit vodičku na úpravu plastu (ta to nějak naleptá, plast zmatní) a potom můžeš použít sprej.
Kulovy! Strikal jsem plasty normal akrylatovym lakem a drzi to jako pribity...zadny vodicky a podobny, ale nesmi ten plast byt jako sklo, ja to prejel jemnym smirglem a pohoda
Zaslal: st srpen 22 2007, 14:27 Předmět:
vombat napsal(a):
Prodává se ve spreji přípravek, který aktivuje povrch plastů před stříkáním barvou.
Oni take existuji zakladni barvy na plast, po jejichz aplikaci dojde k dostatecne "uprave" povrchu pro naneseni finalniho nateru...ovsem jsou jaksi trochu drazsi. Po vyzkouseni te zakladky jsem zkousel primy nastrik tou barvou, jak uz jsem psal, a drzi to take.
Zaslal: čt srpen 23 2007, 12:27 Předmět:
UnReSt napsal(a):
takže stači ak to vysmirglujem a bude to držať?
Si to vyzkousej treba vevnitr krabicky...vubec nevime co mas zac, nenapsal si ani typ laku, ani jakou plastovou krabicku mas, ani povrchovou upravu toho plastu.
Zaslal: čt srpen 23 2007, 14:59 Předmět:
trabica je tato http://www.sos.sk/?str=371&artnum=E004591 neviem čo je to za povrchova uprava, a lak, no neviem aky zoženiem povedzte ktory je dobry na to. _________________ {AG&I}UnReSt
Zaslal: čt srpen 23 2007, 15:10 Předmět:
Rikam, bud musis vyzkouset, nebo dat na jistotu a aplikovat ten pripravek na upravu plastu, ja jsem to poprvy taky tak delal(strikal zakladem na plasty), ale potom jsem to uz strikal natvrdo bez zakladu.
A jak jsem psal, strikal jsem to akrylatovym lakem...to je asi vetsina
Zaslal: čt srpen 23 2007, 15:26 Předmět:
mam druhu menšiu ale taku istu krabicu tak to vyskušam na nej _________________ {AG&I}UnReSt
Nejlíp je to potřít acetonem s technickym benzínem.....nebo rovnou toulenem a pak to jemnym šmirglem rozleštit....a pak to nastříkat lakem a drží to jak přibitý _________________ Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.