Založen: Apr 02, 2011 Příspěvky: 18533 Bydliště: Nový Bydžov
Zaslal: so duben 14 2018, 23:07 Předmět: BM270
Byl mě nabídnut skorovrak BM270 VF gener asi do 250MHz AM/FM/TV modulace. Je bez elektronek. Koukal jsem na net a sehnat dokumentaci asi bude téměř zázrak.
Nemáte prosím k němu někdo nějaký papíry? Bez nich to bude asi nemožný dát dohromady. Má to být bedna jak 3 PC minitowery vedle sebe, otázka je, zda to má smysl dávat dohromady... _________________ Jirka
Zaslal: ne duben 15 2018, 14:27 Předmět:
Díky oběma! To bude docela boj sehnat některý elektronky hlavně ten stabilizátor. Ale stále je otázka, jestli taková strašná 35kg bedna dnes k něčemu je, navíc, kam ji dám. _________________ Jirka
Zaslal: ne duben 15 2018, 19:00 Předmět:
Takovou věc by mohl přijmout jedině sběratel televizní techniky s dostatkem prostorů a chápavou manželkou.
Snad Zdeněk Houska ??? _________________ Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Zaslal: ne duben 15 2018, 20:11 Předmět:
Ještě by tam měl bejt selenovej můstek V1, nebo něco jako dioda, 23NQ50, o níž jsem prakticky nic nenašel. Pokud tam jsou a jsou v pořádku, jseš z obliga, jinak…
To ostatní se dá sehnat, snad i stabík 12TF25. _________________ Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Zaslal: ne duben 15 2018, 21:45 Předmět:
rnbw napsal(a):
Presne tak - a tu otazku si si mal polozit este predtym, ako si to zobral. Ja by som to ani nebral.
Psal jsem: "Byl mi nabídnut" což je různo od "koupil jsem" případně "pořídil jsem" . Právě protože jsem tušil, že to nebude až tak jednoduchý s rekonstrukcí tak jsem se do toho moc nehrnul.
to MetalGod: 23NQ50 by měla být v malým katalogu elektronek a polovodičů co vycházely někdy v 70-tých letech. S elektronkama to taky nebude moc jednoduchý, polovina má předpis na výběr, kterej se určitě nesežene. Vetšinu elektronek sice mám, ale je to tak 35 let z něčeho vytahaný v kdoví v jakým stavu, E180F jsem snad nikdy neviděl a 6Z31 asi taky ne.
Asi se na to vybodnu. Kdysi, když jsem dělal RC soupravy by se to docela šiklo na slaďování ale dnes, TV je jinde, AM skoro pasé a FM za chvíli taky. Kdyby to bylo v bedně velikosti alá BM509, tak bych nad tím asi uvažoval ale takhle ne. _________________ Jirka
Zaslal: ne duben 15 2018, 22:06 Předmět:
Tak si dobre spravil. Do muzea by sa to hodilo, na seriozne pouzivanie bude lepsie kupit nejaky moderny generator - usetris cas, miesto a mozno aj peniaze.
Zaslal: po duben 16 2018, 11:47 Předmět:
Taky bych se na to vyprdnul. Teď tam budou ještě k tomu popraskaný hovňáky, elyty v kdovíjakým stavu, teď ještě mechanika, aby fungovala spolehlivě… a výsledek? Obrovská bedna bez užitku (leda na efektní přitápění do kamrlíku). _________________ Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Zaslal: po duben 16 2018, 13:48 Předmět:
danhard napsal(a):
To je zběsilá bedna. Mám BM419, kdyby po ní někdo toužil
Ahoj!
Je funkční nebo aspoň kompletní? Máš k tomu detekčák, symetrák a slučovač na značky? Mám trochu obavu o sehnatelnost náhradních flašek 21TE31 do zdroje.
Co za to?
Díky! _________________ Jirka
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3, 4Další
Strana 1 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.