Založen: Nov 29, 2006 Příspěvky: 2817 Bydliště: Hadačka
Zaslal: ne duben 26 2015, 12:41 Předmět: Sushi
Tak pro Vás kteří jste shlédli tyto obrázky musím konstatovat že je to opravdu nádhera nejen na oční sítnici ale i na jazyku. Musím pochválit svoji manželku Vendulku!!!!!!! Je to opravdu po vzoru ambrózií. Nektar jem si přinesl z ledničky v garáži. Doufám že Vaše čichové buňky nezahálí a klamou Vás. Já to cítím také a je to nenahraditelné!!! Kdo přidá trochu zeleninky bude nadšený. Tady zeleninka byla a tak jak se to povedlo Vendulce si myslím že je to vytuněné zcela. Naposled jsem jedl suschi od Petra Stupky který mě a nebo lépe nám ho předvedl přímo v naší kuchyni. Tam byla ale rýže a losos. Také nádhera! Tady je ale prase a kráva takže něco jiného ale obojí naprosto úžasné!!!!!
A teď se ukáže kdo porušuje přikázání..........................................
Založen: Jul 27, 2004 Příspěvky: 4523 Bydliště: 25km na západ od Prahy
Zaslal: ne duben 26 2015, 13:33 Předmět:
Kaca, ty provokatére, děláš mi chutě. A v lednici mi zahálí zrovna jako na povoru taková slanina. Ty nevíš, že je tu vlákno o vaření? Tak šup, šup a ať už tam visí recept i s těmi obrázky! _________________ Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Založen: Jul 27, 2004 Příspěvky: 4523 Bydliště: 25km na západ od Prahy
Zaslal: ne duben 26 2015, 15:44 Předmět:
Třeba to z ní vyloudí, když na ni bude hodnej. A přepsat to sem snad zvládne sám. _________________ Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne duben 26 2015, 18:02 Předmět:
Recept je jednoduchej - prostě to tam naházej, zamotej, upeč, nech zchládnout (za tepla by ten ostrej řez nešel) a servíruj.
A kdo to neumí, tak ať SUSHÍ hubu.... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne duben 26 2015, 18:37 Předmět:
Jasně, že platí.
Ale jednak jsem pod silným vlivem kytiček, co letos rozkvetly naráz a já si musel vzít tlumící látky, a jednak z praxe znám, že si to stejně každej udělá po svým...
Kdyby tam nebyl ten alobal a ta barva , věřím tomu, že to jde i za syrova... Vepřovej tatarák klidně namíchám, to umím.... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Nov 29, 2006 Příspěvky: 2817 Bydliště: Hadačka
Zaslal: ne duben 26 2015, 19:04 Předmět:
To greedy: neslintej! Dej taky něco do placu!
Žádnej neví kde jsou Domažlice, žádnej neví kde jsou doma lžíce!
Ani máma s klukama, tak žereme rukana.
Zdenku - nešlo by to za syrova. Je tam půl krávy a půl prasete. Je to úžasné i druhej den a k tomu vesnickej fotbálek (i když nejsem fanda žádného sportu i když m,ám několik seskoků z" BRYGA "- L69 ale sport nemám rád kvůli prachům. Já si to platil v hotovosti.)
Možná to pan greedy skousne a jestli ne tak se bude trápit jen on.
Vendulka je super ženská!!! Jsme spolu 28 let a šlape to.
Zkuste to také. Je to fajn
Hele skoro brno (teda Zdeňku) - takovej tataráček --------- Mňam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Založen: Nov 29, 2006 Příspěvky: 2817 Bydliště: Hadačka
Zaslal: ne duben 26 2015, 19:13 Předmět:
Hele kluci - kdo je na blízku tak dejte vědět a můžeme udělat. Přemluvím Vendulku, nakoupím maso a jdeme nato.
To greedy - nemyslel jsem to tak. Přijeď a ochutnáme. Já to zpočátku pochopil nějak blbě. Omlouvám se a vždy Tě rád uvidím!!!!!!!
Jo a prosím HILLe nezastavuj to. Třeba se ještě něco dozvíme!!!!!!!!
Hafco - to není slanina ale uzenej BOCK Závidím Tě Tvoji chuť..................
jjmirku- však víš! Je to super.
Hlavně se neptejte "jak je".
Založen: Jul 21, 2006 Příspěvky: 25741 Bydliště: skoro Brno
Zaslal: ne duben 26 2015, 19:27 Předmět:
Kaca napsal(a):
nešlo by to za syrova. Je tam půl krávy a půl prasete.
Ono i hovězí na tatarák se jeden čas muselo na 3 týdny zmrazit, aby bylo "sterilní", a pro (mletý) vepřový to určitě funguje taky.
V praxi se ten výsledek vašho snažení nechá lehce zmrznout a pak se nakrájí na plátky na ostrým kráječi. Ale asi by se to rozsypalo hned, jak by to roztálo...
Sushi je taky syrový a nikomu to nevadí...
A co třeba takový "karpáčo" (Carpaccio) - zní to honosně, ale ženskou bych na to nikdy na večeři nevzal, pokud to nezná. Stačí málo a je z toho jen velkej průšvih a omrzlý prsty... _________________ Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Založen: Nov 29, 2006 Příspěvky: 2817 Bydliště: Hadačka
Zaslal: ne duben 26 2015, 19:30 Předmět:
Zdenku - máš velikou jedničku!!! Jednou snad dáme ten TB bez bab!!!!!!
Syn bude hrát teď v květnu v brně s kapelou http://www.thesouthernblueskings.co.uk/ ale tam je to na nás daleko. Možná někdy..................
Co u Vás pijete za pivo? Starobrno nebo co?
Založen: Jul 27, 2004 Příspěvky: 4523 Bydliště: 25km na západ od Prahy
Zaslal: ne duben 26 2015, 19:39 Předmět:
Kaca napsal(a):
...Hafco - to není slanina ale uzenej BOCK Závidím Tě Tvoji chuť..................
jjmirku- však víš! Je to super.
Hlavně se neptejte "jak je".
Hele, jak jde o dobrou baštu, tak mám chuť pokaždé. Dobře, je to bok, z těch fotek to není úplně jasně vidět, nebo nám tu vydávají za bok kdoví co a pak se mi to plete. Ale o tom asi mletém "mišmaši" co je na něm pořád taktně mlčíš.
Nám to taky šlape, jen jsme o 17 let vepředu. _________________ Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Založen: Nov 29, 2006 Příspěvky: 2817 Bydliště: Hadačka
Zaslal: ne duben 26 2015, 19:44 Předmět:
Normálně halp und halp vepřové a hovězí. Fakt je to dobrý!!!!! Jsem rád že tzo bereš!!!!!!!!
Jste spolu 45let? Pakliže ano tak skládám velikou úctu!!!!!!! a věřím že znáš.
Založen: Nov 29, 2006 Příspěvky: 2817 Bydliště: Hadačka
Zaslal: po duben 27 2015, 5:12 Předmět:
V Emerice, (hlavně NY - DC) prej chodí většina bůčku přímo po ulici
Ty dietní se prý schovávají v natáčecích studiích..............
a stravují se v Mekáčích a neví co je "domácí Hadačské suschi"
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.